- 19 Mayıs 2020
- 47.318
- 212.584
- 548
- Konu Sahibi showingnoemotions
Yok muymuş?Adamın kadından haberi bile yokmuş , ne desem bilmiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok muymuş?Adamın kadından haberi bile yokmuş , ne desem bilmiyorum.
Şu an konuşmuyoruz. Ondan yola çıkarak, genel gördüğüm bir şeyi sordum.Peki hiç konuşmadığınız adamın, sosyal medya takiplerine bakarak ; neden karakter analizi yapmaya çalışıyorsunuz ?
Yok, ölmedim.Ooopsi doo, böyle ölmedi panpa füze atsaydınnnnnnnnnn
Yok muymuş?![]()
Yahu olamaz mı, insan birinden etkilenemez mi? Yasak mı?Yok muymuş?![]()
Yani adamın sizden haberi bile yok mu şimdi ay anlamadım?Yahu olamaz mı, insan birinden etkilenemez mi? Yasak mı?
Var, haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak. Belki yan sınıfımda birinden etkilendim, belki spor salonundan. Gördüm beğendim, stalkladım. Genç kızları takip ediyor dedim, vazgeçtim olamaz mı?Yani adamın sizden haberi bile yok mu şimdi ay anlamadım?
Var, haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak. Belki yan sınıfımda birinden etkilendim, belki spor salonundan. Gördüm beğendim, stalkladım. Genç kızları takip ediyor dedim, vazgeçtim olamaz mı?
Tabii ki, böyle bir beklentip yok. Gidip de siz sevgili olamazsınız diyemem.Yani biz ne yapabiliriz ki dur ünv öocuklarını takip etme mi dicez adamaŞu ya da bu şekilde adam hakkında az biraz fikrin var konu sahibesi ister beğenmeye devam et, ister etme sana kalmış. Ama adama sen neden gidip böyle yaptın diyemeyiz o da böyle bir insan.
İyi de bunu Hoşlananlara sormanız gerekmez mi?Evet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
Birinden vazgeçmek için çok ilginç bir kriter değil mi? :/Var, haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak. Belki yan sınıfımda birinden etkilendim, belki spor salonundan. Gördüm beğendim, stalkladım. Genç kızları takip ediyor dedim, vazgeçtim olamaz mı?
Ben de 22 yaşındayken 40 yaşında biriyle görüşmüştüm birkaç kere. Yaşımı fetiş haline getirmişti. Küçük kız filan diyordu. Bir keresinde de "beni de nedense hep teyzeler buluyor" demişti kendi yaşıtı kadınları kastederek. Var böyle tipler. Kavga ederek zor bela peşimi bırakmasını sağlamıştım.Ben 20 yaşındayken 31 yaşında birinden hoşlandım, arkadaş aramızı yaptı bana genç olman çok güzel 30 yaşında buruşmuş kadınlarla işim olmaz dedi. Şok oldum. 30 yaşlarda gayet genç yaşlar. O an çok soğudum ondan. Maalesef böyle düşünüp hatta bunu uyanıklık görüyorlar.. yanımda çıtır gezdiriyorum hesabı
Her beğendiğinizi böyle kafaya takarsanız geçmez bu hayat, siz bilirsiniz lakin.Var, haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak. Belki yan sınıfımda birinden etkilendim, belki spor salonundan. Gördüm beğendim, stalkladım. Genç kızları takip ediyor dedim, vazgeçtim olamaz mı?
Her beğendiğimle ilgili konu açmadım.Her beğendiğinizi böyle kafaya takarsanız geçmez bu hayat, siz bilirsiniz lakin.
Tanımadığım bir adam hakkında buraya başlık açtığımı ve bu kadar kafa yorduğumu hayal edemedim.Peki hiç konuşmadığınız adamın, sosyal medya takiplerine bakarak ; neden karakter analizi yapmaya çalışıyorsunuz ?
Sadece tipine, instagram hesabına falan bakarak etkilenmeniz biraz tuhaf. 18-20 yaşlarında insan hareketi gibi geldi bana, bilmiyorum. Ben baksam mesela sosyal medya hesabına, "hmm yakışıklıymış" derim belki, takip ettiklerine bakınca da "ama biraz mal galiba" deyip kapatırım, bir daha da aklıma gelmez.Yahu olamaz mı, insan birinden etkilenemez mi? Yasak mı?
Böyle evlenenler var. Kaldı ki, ben evlenmiyorum, hoşlantı beğenme. Olur, bundan sonra hoşlanmam.Sadece tipine, instagram hesabına falan bakarak etkilenmeniz biraz tuhaf. 18-20 yaşlarında insan hareketi gibi geldi bana, bilmiyorum. Ben baksam mesela sosyal medya hesabına, "hmm yakışıklıymış" derim belki, takip ettiklerine bakınca da "ama biraz mal galiba" deyip kapatırım, bir daha da aklıma gelmez.
Kafanıza takmanız mantıklı gelmedi bana. Bu dünyada türlü türlü insan var. Kendi 40 olup 25'i yaşlı bulan kadın düşmanı hastalar da var, 25 yaşında olup olgun kadınlar için deli olanlar da. Savaşların, soykırımların olduğu, kimsenin kimseye acımadığı bir dünyada yaşıyoruz. Böyle her şeyi kafanıza takarsanız sizin akıl sağlığınız zarar görür bence.Böyle evlenenler var. Kaldı ki, ben evlenmiyorum, hoşlantı beğenme. Olur, bundan sonra hoşlanmam.
Işin garip tarafı kimse kimseyle kavga etmiyor tatlı tatlı konuşup anlaşıyoruz daBu konuya biri büyümü attı acaba ? Herkes herkesle konuşuyor ama herkes birbirini farklı anlıyor![]()