- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.007
- 43
- 35
- Konu Sahibi showingnoemotions
Çünkü genç ve güzeller. Başka bi nedeni yokEvet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü genç ve güzeller. Başka bi nedeni yokEvet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
Kariyer olunca güzel ve genç kadına ilgi yok olmuyor erkklerde ne yazık ki. O hala bi erkekOnların beyni sulanmış. O pedofili, bence bu da. Bahsettiğim kişi iyi bir kariyeri olan bir kişi. Genç kızlar ya, ben bile konuşacak konu bulamam. Ya şöyle 30-40lı yaşlarda olsa neyse.
Evet genetik artı kilo alıp vermeme doğum yapmamayla yakından ilgili. Az bir değişim bile yok mu gerçekten?(hala inanamıyor)
Ama bu cok mu önemli evlenince sanki paşalar kendine eskisi gibi bakıyor . Benim eşim evlenmeden önce iki saat spora giderdi şimdi göbeği çıktı azcikEvet genetik artı kilo alıp vermeme doğum yapmamayla yakından ilgili. Az bir değişim bile yok mu gerçekten?(hala inanamıyor)
1.Siz soru sormamışsınız resmen yaftalamışsınız, üstelik genç kızların kendinden 8-10 büyük bir erkekle sevgili olmasını paraya, kariyere hesap ödetmeye bağlamış, birde sizin koca adaylarınız onlarla ilgileniyor diye dertlenmişsiniz.1-Bu dünyada herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.
2-Kapıcı benim de dedikodumu yapıyordur, bundan önceki kadındı o da yapıyordu. Köşeye çekip, detaylarına inmedim. Aramızda kadınlar ilgili özel bir muhabbet geçmedi. Ben eşi sanarak, kadına bir şey soracaktım. O da olayı anlatıp, muhatap olma dedi. Uyardı aslında.
3-Hesap ödeme olayını ne yazık ki, o yaş grubundan arkadaşlarım söyledi ya da onlarla beraber olan erkekler. Niye bana söyledi diyeceksiniz. Konu nereden açıldı, ben kendi hesabımı kendim öderim dedim. Bunda övünülecek bir durum yok. Babam da olsa hoşuma gitmiyor.
4-Burada yaftalama yok, soru sorma var. Herkesi aynı fikirde olmaya zorlayarak siz de kendi hemcinsinize fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz. Eleştirdiğiniz durumdan bir farkı yok. Ben herkesin fikrine açığım.
Koca adayım demedim ama gerçekten uzunca açıklama yapamayacağım Bia hanım.1.Siz soru sormamışsınız resmen yaftalamışsınız, üstelik genç kızların kendinden 8-10 büyük bir erkekle sevgili olmasını paraya, kariyere hesap ödetmeye bağlamış, birde sizin koca adaylarınız onlarla ilgileniyor diye dertlenmişsiniz.
2- Ben kimse benim gibi düşünsün demedim, içinizde istediğinizi düşünebilirsiniz ama sosyal platformlarda konu açıp, içeriğini bilmediğiniz ilişkiler hakkında koca bulamadınız diye başka hemcinslerinizin maddi beklentiler için erkeklerle beraber olduğunu söyleyip yaftalayamazsınız. Kaldı ki fikrini beyan etmek böyle birşey de değil. Şimdi sizin konunuza istinaden 20-22 yaşında bir genç kızda burada konu açıp, 30 yaş üstü kadınlar koca adayları onları istemiyor diye kafayı bizim gençlimizle bozmuşlar diye konu açsa; ona da görüşünü beyan etmiş mi diyelim? Kaldı ki hesap ödetmenin yaşla bir ilgisi yok karakterle ilgisi var, bazıları erkeklere hesap ödetmeyi doğru bulmaz, güçsüzlük görür; bazıları ise özellikle flört aşamasında bunun erkekğin kadına gösterdiği özen olarak görür, bu onların tercihi, erkek arkadaşları ile onları ilgilendiren bir konu. Bunlar üzerinden çıkarım yapmak kimsenin haddi değil.
3- Kapıcınızla muhabbetinize zaten diyecek birşey yok, kadına şiddet ve toplum baskısı tam olarak böyle birşey bilmem farkındamısınız? Çocukluğumdan beri apartmanda otururum ne ben ne ailem ne de çevremdeki hiç kimsenin apartman görevlisi ile bu şekilde dedikodu yapacak muhabbete girdiğini görmedim. Apartman görevlisine iyi ve saygılı davranmak yeterlidir, onun bunun dedikodusunu yapmasına müsade etmek en başta insanın kendisine saygısızlıktır. Dışarıdan da dedikoducu görünüyorum, başkalarının hayatlarını didikleyen biri gibi görünüyorum ki adam benle bu muhabbeti edecek yüzü buşmuş diye düşünürüm. Kaldı ki girecek olsa çoktan haklı nedenle işinden olmasını sağlardım. Zira işini hakkıyla yapmayacaksa o işi yapacak namuslu ve düzgün ahlaklı biri bulunur. Apartman görevlinizin yaptığı işten çıkarmak için haklı fesih nedeni. Emin olun birini bu nedenle işinden olsun yerine gelen ağzını bile açamaz.Kimsenin özel hayatı başkasını ilgilendirmez.
4- Son olarak bu konuya yaklaşım açınızı , kapıcınızla yaptığınız muhabeti düşündüğünüzde erkeklerin sizi tercih etmeme nedeninin yaşınız olduğunu düşünmüyorum. Milletin ilişki tercihlerini didikleyeceğinize biraz olsun özgüvenli olmayı ve dediğiniz gibi bir kariyeriniz varsa onun gereğine uygun davranıp, başkalarının ne yaşadığı ile ilgilenmeyi bırakmanızı tavsiye ediyorum. Aklı başında bir erkek herşeyden önce özgüvenli kadın sever çünkü
5- Sizin zihniyetinizdeki kadınları görünce bu toplumda neden medeni tavır bir türlü gelişmiyor, kadına karşı şiddet neden bir türlü bitmiyor çok iyi anlıyorum. Siz dediğinize göre eğitimli ve kariyerli bir kadın olarak koca bulamamanızın acısını tanımadığınız kadınların namuslarına laf atarak çıkardığınıza göre eğitimsiz ve cahil kadınların ve sayenizde kendilerini halt sanan erkeklerin tavrına çok da kızmamak lazım.
Instagram ve dating app'lerinden buluyorlar sanırım.Şimdi şöyle : 30'lu yaşlardaki erkekler değil,senin çevrendeki 30'lar neden böyle onu sorgulamak lazım.
Benim çevremde 30'larinda bu şekilde davranan kimse yok.Zaten isi gücü olan,koşuşturan insanlar.
Ayrıca üniye giden kızı nasıl buluyor 30 kusur yaşındaki adam.
Arabasını Uni'nin kapısına çekip pusuya mi yatiyor.
Yahut saçını joleleyip kız yurtlarının önünde mi geziyor.
Yani tuhaf..
55 yaşında birinin 25 yaşındakiyle olması sıkıntı işte sıkın bahsettiğiniz zihniyetdeki erkeklerin amacı belli ve sapık bunun üstüne konuşacak birşey yok ki18'ini biraz geçmiş. Bence tuhaf bir durum. Kendimden genç arkadaşlarım var, konuşacak konu bulmakta zorlanıyorum. 30-40 rahat anlaşır. Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.
Aslında burada yadırgadığım durum bunu tercih eden erkeklerin kendisini ama onlar genç, taze, beni de genç tutuyor, evlen baskısı yapmıyorlar, rahatlar gibi şeyler söylemesi. Bunlar karşı tarafı kullanma, et gibi görme. Yukarıda Kibariye'nin bahsettiği kişi, CEO gibi bir şey. Kızdan ilaç gibi bahsediyor ama evleneceği kadın kendi yaşıtı.
Yok canm hiç bir önemi yok. Bu tarz erkekler neden genç kızlara bakıyor araştırması..Ama bu cok mu önemli evlenince sanki paşalar kendine eskisi gibi bakıyor . Benim eşim evlenmeden önce iki saat spora giderdi şimdi göbeği çıktı azcikkadında erkek de bazı kusurları oluyor zaman geçtikçe benim karnımda çatlaklar var mesela şimdi isterse beğenmesin
![]()
Keşke öyle olsa be bacım.. Üniversite ve ya kira ücretlerini ödedip Starbucksta kahve içiyorlar metres olup.33 yaşındaki adamın dengi olan kadın onun ne mal olduğunu bir çırpıda anlar ama yeni yetme kızlarımız maalesef daha saf oluyor niyeti iyi olan için fazla yaş farkı bildiğiniz nesil farkı var arada uzak durun.
18 yasini gecmisse kiz pedofili sayilmiyor yasal olarakOnların beyni sulanmış. O pedofili, bence bu da. Bahsettiğim kişi iyi bir kariyeri olan bir kişi. Genç kızlar ya, ben bile konuşacak konu bulamam. Ya şöyle 30-40lı yaşlarda olsa neyse.