• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden acaba

O zaman da diyor ki al ne olur ki ne var çok mu almışız benim hatırım yok mu ben almam demiyorum ki niye alıyım annen değil bacın değil değil mi ama abisi sanki bana ne aldı ben yeni gelin olmama rağmen tanısanız varya eşim kendi çocuğu olsa o kadar yapmaz yeğenlerine o kadar düşkündür ki zaten evlenene kadar yapılacak alınacak ne varsa aldı şimdi de benim de öyle yapmamı bekliyor
bazı ınsanlar ewt ole olabılıyor artık orta yolu sız bulcaksınız ..yoksa evlılıgınız zarar gorucek ..aıle oldugunuzun farkına varamamıs bellı

Taktik veriyorum, once butun esarplari mutfak lavabosuna koyuyorsun. Sonra ustune bir miktar kolonya dokuyorsun.sonra ustune bir kibrit atiyorsun. Yanan esarplarla kocayi basbasa birakip arkana bakmadan gidiyorsun..

Aynı evde yaşadıkları için eltiniz görüp söyleniyordur kayinvalideniz de belki eşinize demiştir. Ondan size diyordur ona da al diye
zaten hep kayınvalidem yüzünden 10 senedir tek o vardı ya bizde uzaktayız farklı şehirde beni hiç gelin yerine koyup değer vermedi alalım içimize artık o da benim soyadımı taşıyor düşüncesi yok daha bana diyorlarmış ki soğuk ben o eve gelin gelmişim 21 yaşındayım beni içinize alsaydınız değer verseydiniz bende size ısınırdım ama ne yapsam anladım ki değerim olmayacak

ılk yıllarda bole anlasmazlık olabılır ama erkekler benım bıldıgım cok onu al bunu al demezler ..demekkı aıleye duskun bır tıp allah yardımcınız olsun
Aile ye düşkün olsun sıkıntı yok Allah yukarıda Bi gün annesi babası bacısı için demedim yok alma yapma diye ama yeğenleri ve yengesi için istemiyorum Bi şey alınmasını maksat parası değil onların haketmemesi daha neler varsa ileride yazarım. Amin çok saolun hepimizin yardımcısı olsun

Taktik veriyorum, once butun esarplari mutfak lavabosuna koyuyorsun. Sonra ustune bir miktar kolonya dokuyorsun.sonra ustune bir kibrit atiyorsun. Yanan esarplarla kocayi basbasa birakip arkana bakmadan gidiyorsun..
Aklıma gelmedi değil al makası eline lanet olsun alacağım hediyeye dedim 😂 sonra dedim ben ona uymayayım evlilik böyle olmaz bundan önce de ne oldu biliyor musunuz bayram için gittik ailesinin yanına benim yaşadığım şehir ilçe gelişmemiş arefe günü orda oluyoruz yeni gelinim ve bayramlığım yok alışveriş e çıktık annesini arıyor sana ayakkabı alalım kaç numara giyiyorsun diye demedim Bi şey anne hakkı mecbur alınacak ama kvalide diyor ki yeğenlerine al bana değil neyse tuttuk 2 taneler onlara aldık bayramlık. Sonra kvalide arıyor ki eşimi benim aradığımı demeyin gelin yengesine şal alsın içinden gelmiş hediye gibi verir demez mi deliye döndüm parası valla değilim. bizim adetlerimize göre yeni gelin benim, bana ne düzen düzmüş ne bayram harçlığıı vermiş ne de bayramda kıyafet falan hiç Bi şey yapmadılar birde benden bekliyorlar. sanki o yeni gelin de ona alınacak alınmazsa ayıp olur araba kaza yapıyorduk bu tartışma yüzünden yaa kvalide oyunlara bak sen banan gelinine almamışsın ki ben eltime alıyım kendime girip çıktım 1 tane gömlek aldım denemeden o da eve gelince almadı ben eskilerini giydim o 10 yıllık gelinde 3 gün boyunca ayaktan başa yeni kıyafetler giydi. Millet olanı bilmez bende paspal kaldım herkesin içinde

Ya benm kaynvaldm de ilk gelin ilk torun bambaşka dio hergün onu örnek gösteryor bana ben takmyorm sen uzakta olduğun halde niye bu kadar tekyorsun ki ? Bide daha 1 yllk evlym ben 😁

Yok bunuu eşime ima ettiğim de bana çok kızdı, fakat insan eşinden başkasına bu kadar değer verince zoruna gidiyor hatta engelledim eşimden eltimi geri kaldırmış engeli dedim bak kıskanıyorum artık eskisi gibi davranmıyor gizlemeye çalışıyor ama düşüncesi aynı belli ediyor bende tamamen sildim telefondan iyi yaptım
Ben çok huylandim ya

farklı Bi açıdan düşünelim eşim anneme hediye almış kız kardeşime almış bende diyorum ki enişteme de al ne kadar kız kardeşimin eşi de olsa içinden gelir samimilerdir alır yada ben kötü biri değilim ki bana yapılanın altında kalıyım demem o ki olacak iş değil
Erkekler böyle şeyleri çok takmıyor zaten bence elti kocasına söylüyor o da senin eşine söylüyor olabilir dediğim gibi. Benim abim böyleydi eşinden ayrılmadan önce delirtirdi beni. Ne alsam ona niye almadın. Kendime ruj alırım ona da alsaydın ya bi tane derd korkunç günlerdi vallahi. Abim hiç öyle biri değil normalde ama evde başının etini yiyormuş

Back
X