- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Coook arkadaş canlısıydı...Neden 4yillik flort sureci ardindan sizi aldatan bi insani ekleme ihtiyaci hissettiginizi merak ettim ben?? Bi de yakin komu ne alala bu arkadasami diyodunuz amcaoglu diye. Birden yine diyesiniz mi geldi??
Benim acımdan arkadaş kalabilirdik....Eski sevgilini neden eklemek istedin ki? Bir zamanlar komşu, arkadaş olabilirsiniz ama araya aşk girmiş. Engelleyebilir yani bunda bişi yok.
Neden garip geldi ki size ..Kaç yaşında adam aşk girmiş araya bide evlisin ne dostlugu töbe töbe
Adam yurt dışına gitmiş pek de yüz yüze bakıyo sayılmazsınız. Geçmişinizde varmış, geçmiş. Arkadaş yokluğunuz mu var da taa eski sevgilinizi aratıp eklemek istediniz? Canınız çok sıkılmış belli ki, bi uğraş edinin isterseniz.Benim acımdan arkadaş kalabilirdik....
Çocukluğumu geçirmişim onunla..
Yüz yüze Bakıyoruz ...
Adam yurt dışına gitmiş pek de yüz yüze bakıyo sayılmazsınız. Geçmişinizde varmış, geçmiş. Arkadaş yokluğunuz mu var da taa eski sevgilinizi aratıp eklemek istediniz? Canınız çok sıkılmış belli ki, bi uğraş edinin isterseniz.
Adam yurt dışına gitmiş pek de yüz yüze bakıyo sayılmazsınız. Geçmişinizde varmış, geçmiş. Arkadaş yokluğunuz mu var da taa eski sevgilinizi aratıp eklemek istediniz? Canınız çok sıkılmış belli ki, bi uğraş edinin isterseniz.
Benim acımdan arkadaş kalabilirdik....
Yüz yüze Bakıyoruz ...
Haklısınız...4 yıllık ilişkide arkadaşlık olmaz bence. Hem sizi aldatmış bu adam. Öyle birinin dostluğuna ihtiyacınız yok.
Eşin 4 senelik eski sevgilisini eklese, dostluğunu özledim dese hoşuna gider mi?
Gereksiz şeyler sakın düşünmeyin bile niye öyle yaptı böyle yaptı diye.. Anneler görüşebilir, onlar kanka diye sizinde iletişimde olmanız şart değil.
Dostluk falan hikaye 4 yıllık ilişki var ortada, yaşanmışlıklar! Artık çocuk değilsiniz. Geçmişte kalmalı güzel anılar .
nasıl bir bakış açınız var sizin bence derhal değiştirin böle bişi olmaz eşinizin yerine koyun kendizi. çok sıcakkanlıydı eski sevgilim du bi arkadaş olalım ekleyim desin nolacakBenim acımdan arkadaş kalabilirdik....
Yüz yüze Bakıyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?