Neden acaba ??

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
kızlar benim bir komşumuz var ama iç içe olduğumuz bu Komşular kendimi bildim bileli...
Her zaman birbirimize gider geliriz neyse ...
Hatta birbirimize amca oglu veya kızı bağırırız o kadar samimiyiz...

Neyse asıl konuma geleyim..
Her gün karşılaştığım adam bana askını itiraf ediyor...
Hatta küçüklüğünden beri beni sevdiğini söyleyerek (aynınyaslardayız)
Ben onu sonradan sevmeye başladım 4 yıl çıktık...
Sonra beni aldattı.

Tabi ayrıldık o Yurtdışına gitti..
Bende evlendim..
Ama abilerimle facede ortak arkadaş olarak çıkıyordu....
Ve gecen istek atmaya geldim engellemiş bni esimin facesinden baktım..
Orda gözüküyordu fceminde gözükmüyor neden acaba ???
Engellesin beni biten bitti ...
4 yıllık Evliyim esimi coook seviyorum tabiki ..
Ama onun beni engellemesine anlam veremedim...

Eski sevgilini neden eklemek istedin ki? Bir zamanlar komşu, arkadaş olabilirsiniz ama araya aşk girmiş. Engelleyebilir yani bunda bişi yok.

Neden 4yillik flort sureci ardindan sizi aldatan bi insani ekleme ihtiyaci hissettiginizi merak ettim ben?? Bi de yakin komu ne alala bu arkadasami diyodunuz amcaoglu diye. Birden yine diyesiniz mi geldi??
Coook arkadaş canlısıydı...
Bilmem arkadaşlığını özledim....Dostluğunu ...
Evet Sevgili olduk..
Ama benim açımdan arkadaş kalabilirdik...
Herseye rağmen...

Eski sevgilini neden eklemek istedin ki? Bir zamanlar komşu, arkadaş olabilirsiniz ama araya aşk girmiş. Engelleyebilir yani bunda bişi yok.
Benim acımdan arkadaş kalabilirdik....
Çocukluğumu geçirmişim onunla..
Yüz yüze Bakıyoruz ...

Kaç yaşında adam aşk girmiş araya bide evlisin ne dostlugu töbe töbe
Neden garip geldi ki size ..
Arada bir sevgi yok ki...
Dost Gözüyle bakıyorum...
Dost olmasada annesi 7/24 annemlerde annemde onlarda ...
En azından nasılsın Hoşgeldin diyebilir...
Ama hiçbir şekilde konuşmuyor düşman gibiyiz...
Hani yarın onun düğünü olsa dahi 100/100 onun düğününe giderim....

Yüz yüze Bakıyoruz ...
Adam yurt dışına gitmiş pek de yüz yüze bakıyo sayılmazsınız. Geçmişinizde varmış, geçmiş. Arkadaş yokluğunuz mu var da taa eski sevgilinizi aratıp eklemek istediniz? Canınız çok sıkılmış belli ki, bi uğraş edinin isterseniz.

Bende yurtdısındayım Türkiye'ye gidip geliyorum....
Evet çocukluğumu onunla geçirdiğim için onun hafif bir özlemi var....ne olursa olsun o Çocukluğu özledim ...
Ben mi fazla abartıyorum...Gecmiş geçmişte kalmaz mi ...
Açıtsaydı ..geçmemiş olacaktı...
Ama yokkkk yanlış anlaşılacak bir durum yok ....(benim gözümde)
Bu arada sevgiliyken bile dahi ona arkadaş Gözüyle baktım olamadık...

Yüz yüze Bakıyoruz ...

4 yıllık ilişkide arkadaşlık olmaz bence. Hem sizi aldatmış bu adam. Öyle birinin dostluğuna ihtiyacınız yok.

Eşin 4 senelik eski sevgilisini eklese, dostluğunu özledim dese hoşuna gider mi?

Gereksiz şeyler sakın düşünmeyin bile niye öyle yaptı böyle yaptı diye.. Anneler görüşebilir, onlar kanka diye sizinde iletişimde olmanız şart değil.

Dostluk falan hikaye 4 yıllık ilişki var ortada, yaşanmışlıklar! Artık çocuk değilsiniz. Geçmişte kalmalı güzel anılar .

Haklısınız...

Sizin ki gereksiz bisey eminim ne olursa olsun esiniz eski sevgilisini eklese sorun ederdiniz adam iyiki engellemis esinizi cok seviyosunuz madem boyle gereksiz seyler yapmayin hadi eski duygular alevlense sizde yada karsi tarafta??niye buna zemin hazirlayacak isler yapiyosunuz

bende sızın evlı olmanıza ragmen eskı sevgılınızı eklemenıze anlam veremedım
adam da aynen bu sebepden egllemıs olabılır

yaptığınızın doğru olduğunu düşünmüyorum merak bile etmemeniz gerek sakın eklemeyin engel açılsa bile.
Şeytanın işi gücü yok tekrar birşeyler hissedersiniz falan

biten bitti, giden gitti şimdi bu telaş niye_? Hayatınızda mutlaka olması gereken biri de değil ki...

Sizin kafanız çok karışık diğer konularınızda da öyle ... Uçurum kenarında dolaşmayın. Garip bir ruh hali içindesiniz

sizin için pek hayırlı bir dostluk olmazdı ki...birbirinize ulaşamamanız en iyisi olmuş bence...eşiniz eski sevgilisini eklese kızmaz mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…