Neden acaba ??

Onun icin pekte arkadas kalinasi degilmissin demekki. Ayrica duygusal hergangi bisey yoksa amaan engellemis deyip gecersin. Bi dert etmeler fln.. Bence once kendine durust olmalisin tatlis

Ne dostluğu allasen adamla 4 sene çıkmışsın aldatmıs ayrılmışsın ne dostluğu, evli olmayan o, o ekleniyor sen ekliyosun evli çocuklu kadın olarak

cok tuafsın benımde 5 senelık bır sevgılım oldu. onda ki mizah duygusunu ne bazı arkadaslarımda ne de ondan sonra ki erkek arkadasımda yakaladım. ilişkiyi senin gibi ben bitirmiştim. ama benı aldatmamıstı. ıyı kalpli, neseli bır ınsandı allah onunda gonlune gore versın bir kere bile ah cocuklugumu ozledım o dostlugu ozledım dıyıp aramadım BEKAR olmama ragmen..

bence senın ya fazlasıyla canın sıkılmıs yada kendı duygularına bır kılıf uyduruyorsun..
kı adam bıle engellemıs, neden dıye sormussun, demekkı adamda rahatsız dosthane selamlasmalardan yada senden,
nıye buraya konu acacak kadar duygu gerılımı olusturdu sende bu olay bunun muhasebesı yap bence

tavsıye: esınle daha cok vakıt gecır kucuk zamanlı kacamak tatıller falan

Seni işte tam da bu yüzden engellemiş
Adamı hala neden eklemek istediğini anlamıyorum
Eski sevgilinin profiline bir de merak edip acaba beni engelledi mi diye eşinin hesabından bakıyorsun
Sonra da yarın birgün eski sevgilimle face den yazışıyoruz beni unutamamış diye yazarsın

Şu face üzerinden lütfen "Beni niye engellemiş olabilir?" diye saçma düşüncelere kapılmayın.
Ben anlamıyorum bu face yokken durum analizleri neye göre yapılıyordu acaba?
Sonuçta bitirmişsiniz ilişkinizi (hemde aldatılmışsınız),evlenmişsiniz,daha niye istek atasınız?Tamam çocukluğunuzda,geçmişinizde güzel günler yaşamış olabilirsiniz fakat bu bana göre size böyle bir şeyi yaşatan birine istek göndermeyi düşünmek bile normal gelmiyor.
Geçmişi bırakın...

Boyle sacama birseyde ilkez duydum nedemek eski sevgilinizle fecten arkats olmak bu isler tam seytanin nefsin oyunlari cok tehlikeli yani ateske barut yan yana dururmu bu misali yani boyle seyi dert edip konu acmaniz bos bence evlisiniz siz nekadar arktasca düşünüyorum desenizde zamanla bu iş tehlikeli yani bir ekekle bile dertlesmek tehlikelidir hersey olabilir çünkü nefis insanin tek düşmanidir unutmayin bunu

Durduk yere kendinize macera aramışsınız. Ne gereği var. Birde neden engellemiş diye dert edip burada konu açmışsınız. Eşinize sorun isterseniz erkek gözüyle o daha iyi açıklar neden engellemiş olabileceğini.

Ekleme talebi göndereceğinizi düşünecek kadar tanıyor mu sizi ki, baştan engellemiş..
Dostluğunu sevseydiniz bu arada dört yıl süren bir ilişki yaşamazdınız.. En fazla altı ay görüşür "Ya dostluğumuz çok daha iyiydi, bozmayalım" der, daha tatlı gelen dostluğa dönerdiniz. Oysa siz aldatılmışlıktan sonra biten bir ilişkiden bahsediyorsunuz.. Ben iyi niyet göremedim..
Özlediğiniz dostluk mu gerçekten?
Buraya değil de, kalbinize bir sorun...
Uzak akraba dahi olsa, neden insan tekrar selamlaşmak ister ki.. Şahsen küs kalmasam da, çok sıkışmadıkça iletişime geçmem.. Bir de aldatmış.. nasıl bir dostluk özlemi bu sizde ki, anlayamadım.. Beni aldatacak, ben daha selam verip, düğününe de gideceğim..
Kadınlarımızı anlayamıyorum ve hiç anlayamayacağım galiba.. Sorun bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…