Neden acaba ??

Esinizin durumdan haberi var mi? Yoksa once bi soleyin bakim bu durum normal mi o zaman konusalim. Ben kadinlari anlamiyorum arkadas!

Bir yanlış yapmışsınız. Bırakın burada kalsın. Daha beter üzerine gitmeyin. Ayrıca bu kadar "dostluğunu özlemeniz" ve sizi neden engelledi diye meraktan ölmeniz hiç iyiye alamet değil. Duygularınızı bir gözden geçirin. Dua edin kocanız bir şey farketmesin.

anlamsız bir merak seninki. İstek atmak için bakıyorsun seni engellemiş.
Bir de eşinden bakıyorsun ve görüyorsun..
Neyini merak ediyorsun ki? öğrensen hayatında ne değişek?
Neden engellemiş olabilir:
1. seni hiç bir şekilde görmek istemiyor. o da evlendi ve eşi seni biliyor böyle olmasını istedi.
2. senin onu görmen seni rahatsız eder diye düşünüyor evlendiğin için. Abinlerle de ortak arkadaş olunca görme ihtimalin oldukça yüksek ne de olsa.

hanım hanım kendine gel eski sevgilimi neden özleyeyim yahu bitmiş gitmiş ama belli sizde bitmemiş

Sanırım evliliğinizden sıkılıp bir heyecan aramışsınız.
Bence iyi ki engelliymiş, 4 yıl sevgili olup bir de aldatıldığı insan niye eklenir yani eşiniz yapsa mideniz alır mı ?

Eşiniz bu geçmişteki sevgililik dönemini biliyor mu ?

Evliliğinde birşeyler eksik ki bu boşluk duygusu ile onu eklemek istedin .Nedense iyi ki engellemiş dedim içimden.
Yoksa dönüşü olmayan yerlere gidebilirdi.

Eşimi çokk çokk seviyorum tabiii ki sözünüz bir kaçış olamaz.

Üstüne eklenecek bir cümle bulamadım. Aynısını düşünüyorum.

meraktan belki bakabilirim profiline falan ama istek yollamak çok saçma. evlisiniz eşinizi seviyorsunuz eski sevgilinizin sizi engellemesine takıyorsunuz. boşverin gitsin. sizi aldatan adamdan mantıklı bir açıklamamı bekliyorsunuz.

kocanızın siizn gibi davranmasını istermiydiniz?

Gerçekten benim de şuan bu soruya neden acaba diyesim geldi evlenmişsiniz ve çok mutlusunuz bakmak hadi neyse denk gelmiştir bakmışsınızdır ama bu kadar önemseyip burada konu açıp nedenini araştırmak neyin nesidir hele birde sizi engellemiş sizde göremedim diyerek eşinizin fc sinden bakma ihtiyacı hissetmeniz ne derece açıklanabilir bir durum bilemedim

senin kocan eski sevgilisini face den eklese sen ne düşünürdün acaba? kırılmaz mıydın?

senin kocan eski sevgilisini face den eklese sen ne düşünürdün acaba? kırılmaz mıydın?

Bazı şeylere akıl erdiremiyor insan hiç işi yok fc de eski sevgilini araştırıp üstüne üstlük birde beni neden engelledi diye konu açıyor eskiyi kurcalamaya ne kadar meraklı herkes

Bazı şeylere akıl erdiremiyor insan hiç işi yok fc de eski sevgilini araştırıp üstüne üstlük birde beni neden engelledi diye konu açıyor eskiyi kurcalamaya ne kadar meraklı herkes
gereksiz bişey işte... işin tuhaf tarafı bide bunu dert edinmiş

ev hanımı mısınız yada bir uğraşınız işiniz gücünüz, uğraşınız yok mu eski sevgiliyle uğraşıyosunuz?

Kızlarrrrr tamm hatamı anladım...
Sadece merak etmiştim....
Cevaplarınız için teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…