Neden Acaba_?

yazarhanim35

Yazar Hanım
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.604
44.184
798
Selam kızlar.

Geçen senelerde flört ettiğim bir bey vardı kendisi yazar, bende öyle. (Başka mesleklerimizde var elbette ) Bir dönem instagram ve whatsapp üzerinden konuşuyorduk. Geçen sene ben işimden istifa ettim iş değişikliği vs yaşadım derken o mesleğinde bir terfi almıştı ve toplu mesaj atmıştı. Tebrik edenlere teşekkür ederim diyerek. Bende tebrik etmedim sorun yok yazmıştım. Başka bir şeye kızgındım sanırım o gün ondan çıkarttım sinirimi. İnstagramdan takipten çıkmıştı beni ve whatsappdan engellemişti bu kişi. Ben halen takip ediyordum instagramdan. Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır kullanmadığım twitter hesabımı açtım ve twiti çıktı karşıma tesadüfen beğenip geçtim. Ve 5 dk geçmeden takip etmeye başladı.
Whatsappdan engelliyim halen. İnstagram'da geçenlerde sma hastası bir bebeğin annesinin canlı yayını atmıştı bana twitterdan takip etmeden bir kaç gün önce. Normalde zaten instagramdan gönderi vs denk gelince beğeniyorum.
Şimdi sizde bu adam neden diğer yerlerden iletişim için adım atmadı da twitterdan takip ediyor sadece.(instagram hesabım herkese açıktı cumartesi günü kapattım.Sırf hani açık o yüzden takip etmiyor olabilir diye )
Ne yapmaya çalışıyor olabilir anlamadım.

Güncelleme: yaşadığım şehire geldi iş için o arada ayak üstü görüştük. ardından 3 gün buradayım mutlaka görüşelim dedi. bana 1.5 saat uzaklıktaki başka ilçeye geçmiş.görüşemedik biz tabi ( ama benim yanına gitmemi beklemiş) cuma günü whatsapda ki engelimi kaldırmış birde üzerine trip atmış yanına gitmedim diye. ee be adam
1) bana gel demedin, şuradayım görüşemeyeceğiz sanırım dedin.
2) ertesi gün sokağa çıkma yasağı var, bende araba yokken 1.5 saatlik uzak ilçeye ben nasıl geleyim.

öyle işte kızlar. birde üstüne trip yedim adımdan.

Son düzenleme:
Çok derin anlamlar içermiyor da olabilir..
Bir tanesi yeterli gelmiş demek ki..
İçerik ve mantık atak geneli aynı kurgu üzerinden çalışmıyor mu sosyal medyanın..?
Bir tanesine eklemiş ve yeterli görmüş olabilir.
Bazen hit almak için takipçileri fark gözetmeksizin kabul ediyorlar.

sevgilisi olabilir o yüzden wpden yazmamanız için engellemiştir
olmadığını biliyorum. ortak arkadaşımız var. kesin duyardım dediğim gibi o mesajı attıktan sonra engellemiş.
Wpden engellediğini unutmuştur
muhtemelen
Adını ya da seni unutmuş twitterda da hatun düştü yürüyeyim diye takip etmiş olabilir mi? Ya da takipçi falan kasıyordur isme bakmadan takip etmiştir.
unutmuş olmasına imkan yok. çnkü kitabım vs yer alıyor twitterda. 1 milyondan fazla takipçisi var
Bence pek önemsemiyor sizi. Nerden engelleyip takip ettigini bile unutmuş olabilir.
belki de
profili açık ve 1 milyondan fazla takipçisi var. takipçi kasma vs derdi de yok.

Hiç birşey yapmaya calışmıyor. Herseye anlam yüklemeyin.

Normalde böyle şeylere takılmam ama yazar olduğunuzu belirtmişsiniz ve buna rağmen paragrafınız yazım yanlışları ile dolu. Mesleki eleştiri olarak alırsınız belki diye yazayım dedim
her an her dakika hayatımda yazım yanlışı yapmayacağım diye bir şey yok. Mesleki deformasyona uğramak istemiyorum. Kitap okuyamaz hale geliyor insan sonra.

her an her dakika hayatımda yazım yanlışı yapmayacağım diye bir şey yok. Mesleki deformasyona uğramak istemiyorum. Kitap okuyamaz hale geliyor insan sonra.
O mesleki bozukluğu redaktorler yaşar.Yani yazarlarda görülmez pek..

Benim de şu an bunun mesleğim olduğunu iddia edebileceğim bir durum yok ortada ama yazarlıkla bağlantılı bir şey üzerinde çalışıyorum. Cümlelerim genelde bozuktur ve noktalamalarım da kötüdür yani uzmanı değilim. Yine de çok basit bir eki tek paragrafta birkaç kez ayıramamışsınız.

Mesleki deformasyon cümleniz de komik geldi kusura bakmayın.

Tweeti beğenerek ilk adımı siz atmış gibi olmuşsunuz
O da geri bi adım atmış eklemiş sizi
Bi nevi takibe takip gibi
belki de.
komik geldiyse gülün o zaman. ego kasmaya gerek yok. dikkat edip etmemem kimseyi ilgilendirmez !!

Twitterdan nasil tesadufen karsiniza çıkıyor orasini anlamadim ama cok da önemsenecek, ciddiye alinacak bir mevzu gibi görmedim
Adam öylesine takip ediyordur iste, cok da şey yapmayin
twitterı kullanmıyordum tekrar açtım o ara twiti karşıma çıktı. hesabı anlamında demedim yani.

Şimdi sizde bu adam neden diğer yerlerden iletişim için adım atmadı da twitterdan takip ediyor sadece.

İletişim kurmak istemiyor demek ki.
Kim olduğunuzu fark etmeden "biri beğeni attı" deyip öylesine takip edip geçmiştir.
Attığınız garip mesajdan sonra beğenenin kim olduğunu fark etse oradan da engellerdi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…