- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.184
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Çok derin anlamlar içermiyor da olabilir..Selam kızlar.
Geçen senelerde flört ettiğim bir bey vardı kendisi yazar, bende öyle. (Başka mesleklerimizde var elbette ) Bir dönem instagram ve whatsapp üzerinden konuşuyorduk. Geçen sene ben işimden istifa ettim iş değişikliği vs yaşadım derken o mesleğinde bir terfi almıştı ve toplu mesaj atmıştı. Tebrik edenlere teşekkür ederim diyerek. Bende tebrik etmedim sorun yok yazmıştım. Başka bir şeye kızgındım sanırım o gün ondan çıkarttım sinirimi. İnstagramdan takipten çıkmıştı beni ve whatsappdan engellemişti bu kişi. Ben halen takip ediyordum instagramdan. Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır kullanmadığım twitter hesabımı açtım ve twiti çıktı karşıma tesadüfen beğenip geçtim. Ve 5 dk geçmeden takip etmeye başladı.
Whatsappdan engelliyim halen. İnstagram'da geçenlerde sma hastası bir bebeğin annesinin canlı yayını atmıştı bana twitterdan takip etmeden bir kaç gün önce. Normalde zaten instagramdan gönderi vs denk gelince beğeniyorum.
Şimdi sizde bu adam neden diğer yerlerden iletişim için adım atmadı da twitterdan takip ediyor sadece.(instagram hesabım herkese açıktı cumartesi günü kapattım.Sırf hani açık o yüzden takip etmiyor olabilir diye )
Ne yapmaya çalışıyor olabilir anlamadım.
olmadığını biliyorum. ortak arkadaşımız var. kesin duyardım dediğim gibi o mesajı attıktan sonra engellemiş.sevgilisi olabilir o yüzden wpden yazmamanız için engellemiştir
Wpden engellediğini unutmuştur
unutmuş olmasına imkan yok. çnkü kitabım vs yer alıyor twitterda. 1 milyondan fazla takipçisi varAdını ya da seni unutmuş twitterda da hatun düştü yürüyeyim diye takip etmiş olabilir mi? Ya da takipçi falan kasıyordur isme bakmadan takip etmiştir.
belki deBence pek önemsemiyor sizi. Nerden engelleyip takip ettigini bile unutmuş olabilir.
profili açık ve 1 milyondan fazla takipçisi var. takipçi kasma vs derdi de yok.Çok derin anlamlar içermiyor da olabilir..
Bir tanesi yeterli gelmiş demek ki..
İçerik ve mantık atak geneli aynı kurgu üzerinden çalışmıyor mu sosyal medyanın..?
Bir tanesine eklemiş ve yeterli görmüş olabilir.
Bazen hit almak için takipçileri fark gözetmeksizin kabul ediyorlar.
Hiç birşey yapmaya calışmıyor. Herseye anlam yüklemeyin.Selam kızlar.
Geçen senelerde flört ettiğim bir bey vardı kendisi yazar, bende öyle. (Başka mesleklerimizde var elbette ) Bir dönem instagram ve whatsapp üzerinden konuşuyorduk. Geçen sene ben işimden istifa ettim iş değişikliği vs yaşadım derken o mesleğinde bir terfi almıştı ve toplu mesaj atmıştı. Tebrik edenlere teşekkür ederim diyerek. Bende tebrik etmedim sorun yok yazmıştım. Başka bir şeye kızgındım sanırım o gün ondan çıkarttım sinirimi. İnstagramdan takipten çıkmıştı beni ve whatsappdan engellemişti bu kişi. Ben halen takip ediyordum instagramdan. Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır kullanmadığım twitter hesabımı açtım ve twiti çıktı karşıma tesadüfen beğenip geçtim. Ve 5 dk geçmeden takip etmeye başladı.
Whatsappdan engelliyim halen. İnstagram'da geçenlerde sma hastası bir bebeğin annesinin canlı yayını atmıştı bana twitterdan takip etmeden bir kaç gün önce. Normalde zaten instagramdan gönderi vs denk gelince beğeniyorum.
Şimdi sizde bu adam neden diğer yerlerden iletişim için adım atmadı da twitterdan takip ediyor sadece.(instagram hesabım herkese açıktı cumartesi günü kapattım.Sırf hani açık o yüzden takip etmiyor olabilir diye )
Ne yapmaya çalışıyor olabilir anlamadım.
Kitabını da unutmuştur belki. Ülkede 9373626636 tane yazar olduğunu iddia eden insan var sonuçta.unutmuş olmasına imkan yok. çnkü kitabım vs yer alıyor twitterda. 1 milyondan fazla takipçisi var
her an her dakika hayatımda yazım yanlışı yapmayacağım diye bir şey yok. Mesleki deformasyona uğramak istemiyorum. Kitap okuyamaz hale geliyor insan sonra.Normalde böyle şeylere takılmam ama yazar olduğunuzu belirtmişsiniz ve buna rağmen paragrafınız yazım yanlışları ile dolu. Mesleki eleştiri olarak alırsınız belki diye yazayım dedim
özellikle imzalatıp almıştı kitabımı benden.Kitabını da unutmuştur belki. Ülkede 9373626636 tane yazar olduğunu iddia eden insan var sonuçta.
Pekiözellikle imzalatıp almıştı kitabımı benden.
O mesleki bozukluğu redaktorler yaşar.Yani yazarlarda görülmez pek..her an her dakika hayatımda yazım yanlışı yapmayacağım diye bir şey yok. Mesleki deformasyona uğramak istemiyorum. Kitap okuyamaz hale geliyor insan sonra.
Benim de şu an bunun mesleğim olduğunu iddia edebileceğim bir durum yok ortada ama yazarlıkla bağlantılı bir şey üzerinde çalışıyorum. Cümlelerim genelde bozuktur ve noktalamalarım da kötüdür yani uzmanı değilim. Yine de çok basit bir eki tek paragrafta birkaç kez ayıramamışsınız.her an her dakika hayatımda yazım yanlışı yapmayacağım diye bir şey yok. Mesleki deformasyona uğramak istemiyorum. Kitap okuyamaz hale geliyor insan sonra.
belki de.Tweeti beğenerek ilk adımı siz atmış gibi olmuşsunuz
O da geri bi adım atmış eklemiş sizi
Bi nevi takibe takip gibi
komik geldiyse gülün o zaman. ego kasmaya gerek yok. dikkat edip etmemem kimseyi ilgilendirmez !!Benim de şu an bunun mesleğim olduğunu iddia edebileceğim bir durum yok ortada ama yazarlıkla bağlantılı bir şey üzerinde çalışıyorum. Cümlelerim genelde bozuktur ve noktalamalarım da kötüdür yani uzmanı değilim. Yine de çok basit bir eki tek paragrafta birkaç kez ayıramamışsınız.
Mesleki deformasyon cümleniz de komik geldi kusura bakmayın.
twitterı kullanmıyordum tekrar açtım o ara twiti karşıma çıktı. hesabı anlamında demedim yani.Twitterdan nasil tesadufen karsiniza çıkıyor orasini anlamadim ama cok da önemsenecek, ciddiye alinacak bir mevzu gibi görmedim
Adam öylesine takip ediyordur iste, cok da şey yapmayin
Şimdi sizde bu adam neden diğer yerlerden iletişim için adım atmadı da twitterdan takip ediyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?