• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımdan küfür yedim

Bence sadece babanın erkek kardeşi olmakla, amca olunmuyor.Bu çocuk için ne yaptın diye sorarım ben.Sizler de haklısınız tabi ama ben anneyi çok iyi anlıyorum.

amca hala teyze bişi yapmak zorunda değil ki. anne baba büyükebeyn yapar ve yapmalı. abim evli. şimdi ben yengemle kavga etsem, hatta bu kavgadan dolayı bebek olunca da aramasam. bunlardan dolayı yeğenimi göremeyecek miyim. o bebek sadece yengenin bebeği değil ki. kardeşinin bebeği. bence göstermeme kısmı gerçekten yanlış. çoluk çocuk böyle kavgalara karışmamalı bence. bir çok çocuk da gelin kaynana zıtlaşmasından dolayı babaanneye karşı sevgisiz büyüyor. dikkat edin hep anneanneler daha çok sevilir. aynı kadın bile olsa. akrabalık önemlidir ya. benimde eşimin ailesinden haazetmediğim insanlar var ama çocuğum objectif baksın kendi yargısını kendi versin isterim. kendi ilişkisini kendi kursun. baştan amca yeğen ilişkisi böyle başlamamalı. tabi kaynın davranışlarını hoş karşılamıyorum.

Kan dusmaninizmi ki cocugu gostermiyorsunuz?1 kere degil 2 kere degil 3 kere degil... Ne bu Kin ? ßaßanizimi Oldurdu yani?
hakli!!!

Zamanında bana bu kadar kötülüğü yapan insan çocuğuma neler yapmaz? Çocuk benim değil mi, göstermiyorum! Çocuğumu sevme ihtimali mi? Yok artık. Hamile yengesi dolmuşla gitsinmiş, kendi arabayı alacakmış... Burada aman da amcası, niye göstermiyorsun diyenler: Biraz mantık yahu!

1..Eşinizden ayrılma isteği neden dolayı oluştu...

2. Ne olursa olsun amcası adam kaç kere görmek istedğini dile getirmiş...

3. Sizden arabayı 1 aylığına isteme sebebi neydi? hastalık vs. bi durum mu vardı..

Back
X