- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
merhaba, 2.5 yaşında oğlum her sabah işe giderken ağlıyor ama öyle böyle değil kahrediyor kendini.normalde ağlıyor ama şurda iki haftadır filan abartıyor.her gün işe giderken modum düşüyor.sabah sessiz sessiz hazrlanıyrm uyanmasn diye.ve daha çok benim için değil evde ikimiz aynı anda çıkıyoruz eşim için ağlıyor.mesela dün gece eşimin işi çıktı dışarı cıktı bir saate yakın ağladı peşinden benimle avunmadı yani.1 yaşında kardeşi var o da bizimle yatıyor bazen ağlamalarına o da uyanıyor ama o daha olayın farkında değil.
yani bu soruya sevk eden de bi tanıdığım aranızda güvenli bağlanma oluşmamış sanırım güvenli bağlanma oluşmayan çocuklar böyle ağlarmış dedi.üzüldüm.
sizin çocuklarınız ağlıyor mu siz ne yapıyorsunuz?şimdiden teşekkürler
not: çocuklara yaz dönemi kızkardeşim bakıyor.oyun dans her şey yapıyorlarmış.kardeşim "abla sen yokken söz dinliyor oynuyor diyor sen gelince çok sımarıyor diyor,ki ben bnu normal görüyorum her çocuk böyledir dimi?
yani bu soruya sevk eden de bi tanıdığım aranızda güvenli bağlanma oluşmamış sanırım güvenli bağlanma oluşmayan çocuklar böyle ağlarmış dedi.üzüldüm.
sizin çocuklarınız ağlıyor mu siz ne yapıyorsunuz?şimdiden teşekkürler
not: çocuklara yaz dönemi kızkardeşim bakıyor.oyun dans her şey yapıyorlarmış.kardeşim "abla sen yokken söz dinliyor oynuyor diyor sen gelince çok sımarıyor diyor,ki ben bnu normal görüyorum her çocuk böyledir dimi?