Öyle oluyorO zaman ciddiye almıyorlar sizi.
Kırık bir Türkçeye konuşan fenomen. Yazım tarziniz aklıma onu getirdi
Gerçekten yazıklar olsun alay eden he kim varsa hakkımı helal etmiyorumAlizade dediğiniz bu mu? Profiline baktım, gerçekten Türkçe katili. Bugün de yeni bir şey öğrendik çok şükür.
Yahu siz geçen eltim, görümcem onları aramıyorum diye laf yapıyorlar tadında bir konu açmamış mıydınız? Onlar sizi darlıyor siz de abinizi ve abinizin eşini darlıyosunuz. Bi salın yahu çağırmak isteyen kendi istek ve iradesiyle çağırırsa çağırsın. Biri beni ben bozuk atıyorum diye çağırsa ne çağırmasa ne?
Kimse kimseyi daraldım yok ama hiç biri hiç bir şekilde kıymet etmiyorlar her zaman öyle annem için varsa yoksa o oğlu kimseye yüz vermiyor onu görünce kendini kızını ezer bir onu ezmez o ne yaparsa doğru yapar ona kıymet eder bir bize etmez düşünmez
Kendi yaşınızda veya yaşınıza uygun birini bulsaydınız keşke.Hayır ben 23 nişanlım 33
Kırık bir Türkçeye konuşan fenomen. Yazım tAlizade nedir?
Alay etmiyorlar sizin hassas bir anınıza denk gelmiş sanırım. Konu biraz anlaşılmaz olunca ne diyeceğini bilemedi hanımlar o yüzden. Kimse sizi tanımıyor ki alay etsin. Takılmayın böyle şeylere gülün geçin
estetik sörciri yaptım A-BİKonu Sahibi Alizadedir belki
Nişanlım uzaktan misafire olarak gelmiş bize Bir insan çağırmasıda buyur gel denirNeden nişanlınızı her yere sokuşturma derdindesiniz?
Niye nişanlınızı kahveye çağırsınlar,niye yemeğe çağırsınlar? Sebep ne yani? Siz kendi evinize çağırın.
Söylüyorum demem rağmen yine aynı şeyi yapıyor beni ne muhataba alıyor nede ciddiye alıyor umursamıyor kırılacak mıyım üzülecek miyim derdi yokCagirmamalarini dert etmeyin anneniz birsey aldiginda da acik acik soyleyin ben bunu istemiyorum bana danis bir dahakine diye. Kendinizi ailenize acikca ifade etmekten cekinmeyin. Anneniz ismarlamis tatliyi sonra oglu dusunmuste almis gibi olsun istemis yapar bazi anneler oyle bosverin herseyi cok takiyorsunuz. Asil takmaniz gereken nisanlinizla yas farkiniz cok fazla bu aranizda sorunlara yol acabilir dikkat edin. Anlastiginiza iyice emin olmadan evlenmeyin evlenincede hemen cocuk yapmayin taniyin birbirinizi.
annemle babam arasında 10 yaş fark varKendi yaşınızda veya yaşınıza uygun birini bulsaydınız keşke.
10 yaş fark çok fazla.. Muhtemelen aile filan o yüzden sizi ciddiye almıyorlar.
Takınıtlı değilim olay şu zaten aile girmiş bu birBu kadar takıntılı yaşarsanız hayatın tadını alamazsınız. Herkes nişanlınizi ve sizi çağırmak zorunda değil sizinle evlenecek o adam zaten onlarla değil. Yaşınız küçük belki o yüzden ama bu kadar takıntıli olursanız hayat zindan olur vazgeçin
Anneniz babanız çağırmalı,evli veya ayrı yaşayan abiniz ablanız da davet edilmeli,olması gereken budur. Ayrı ayrı her kapıdan davet gelmesi olmaz,bildiğiniz görgüsüzlüktür. Usülde aile büyükleri kendi evine davet eder.Nişanlım uzaktan misafire olarak gelmiş bize Bir insan çağırmasıda buyur gel denir
Ağızından dahi çıkmadı
Misafir geldiğinde size yine bekleriz demez misiniz?
Buyur bize kahveye gel içelim bir gün demez misiniz işte bu illa çağırsın demedi ama en azığından azdan çıkar
Ailenizin yaptiklarini sakin nisanliniza anlatmayin ileride bir kavga yasarsaniz yuzunuze vurma ihtimali yuksek. O umursamiyorsa sizde size aldigi seyleri begenmediginizde gidin yenisini alin. Onun aldigini kullanmayacaginizi soyleyin.Söylüyorum demem rağmen yine aynı şeyi yapıyor beni ne muhataba alıyor nede ciddiye alıyor umursamıyor kırılacak mıyım üzülecek miyim derdi yok
Ve nişanlımla annemden abimden babamdan daha iyi anlaşıyoruz en azından anlıyor ailemin bana yaptıkların da farkında çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?