neden aklım sevmedıgım hala onda :((

esra02

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
13
0
286
İstanbul
arkadaslar merhaba benım degısık bır derdım var bundan 9 ay once nısanlımdan ayrıldım. 1 yıl nısanlılıktan sonra.ayrıldıgımda sevıyodum ama asla onunla bır omur gecıremezdım cok degısık huyları vardı benı cok yoruyodu.neyse ayrıldıktan sonra hıc pısman olmadım keske ayrılmasaydım dıye.ama aklım hala acaba napıyo hayatında bırı varmıdır la dolu.ask hayatımda konustugum bırı olsada bole. asla sevmıyorum bundan emınım bıdaha barısma ıhtımalımızde yok ama ole.neyse ben bı arkadastan bunun bı kızla gorusmeye basladıgını duydum ben nasıl degısık oldum anlatamam yanı benımde konustugum var kızım dıyorum ıcımden ama bos.acaba bendemı sorun var ıcınızde bole olan varmı ya...

ben seni çok iyi anlıyorum canım..
tekrar bir araya gelmememiz için milyon tane neden var ama benim her günüm onunla başlayıp onunla bitiyor...
o da hala mesajlar atıyor, ben de seviyorum, ama diyorum ya o kadar çok sebep var ki, yalanlar, aldatmalar, aile..

ama işte saplantı... ne zaman geçer bilmiyorum..
belki de gerçekten başka birini sevdiğim zaman...

her ne kadar ayrılmış olsanızda yaşanmışlıklar var sonuçta bu yüzden böyle düşünüyorsunuz. Zamanla unutursunuz.

canım tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ki bende nişanlımdan ayrıldım emin ol sadece alışkanlıklarından kaynaklanan birşey ve zamanla bunu atlacaksın güçlü bi kıza benziyosun zamana bırak herşeyi

arkadaslar merhaba benım degısık bır derdım var bundan 9 ay once nısanlımdan ayrıldım. 1 yıl nısanlılıktan sonra.ayrıldıgımda sevıyodum ama asla onunla bır omur gecıremezdım cok degısık huyları vardı benı cok yoruyodu.neyse ayrıldıktan sonra hıc pısman olmadım keske ayrılmasaydım dıye.ama aklım hala acaba napıyo hayatında bırı varmıdır la dolu.ask hayatımda konustugum bırı olsada bole. asla sevmıyorum bundan emınım bıdaha barısma ıhtımalımızde yok ama ole.neyse ben bı arkadastan bunun bı kızla gorusmeye basladıgını duydum ben nasıl degısık oldum anlatamam yanı benımde konustugum var kızım dıyorum ıcımden ama bos.acaba bendemı sorun var ıcınızde bole olan varmı ya...

yaş kaç diyerek başlamak istiyorum. ben de 70 lik nine değilim yaş konusuna takılı olan ama gerçekten yaşla çok alakası var olaylara bakış açımızın. madem tecrübelerimiz ışığında yardım ediyoruz birbirimize ;yaşla bağlantısını açıklayayım.20-25 arasında insanlar geçmişe takılı takılırlar. ayrılmış olmuş bitmiş ama boşlukta olma durumu insanı mahveder. sen biriyle görüşebilirsin ama o görüşürse bozulursun. bilirsin olmayacağını o insanla ama bünyen acı çekmek ister. böyle bir tezat yaşarsın bu yaşlarda. gel gör ki atlatman için 25 i geçmen lazım 30 oldu mu zaten hayatı ti ye almaya başlıyorsun. evlenip çocuk sahibi olduğunda hiç bir sorun büyük görünmüyor gözüne.. ilk erkek arkadaşım üniversite 1 de oldu benim. ondan ayrıldığım gün nasıl ağlamıştım, nasıl üzülmüştüm.. şimdi o hallerimi anımsayınca gülüyorum. madem bu adam işine yaramaz senin san ayardımcı olan bir sürü tecrübeli ablan var burada. iradene sahip ol. nasıl olsa geçecek acısı. ama başkasını unutmak için de başka birini kullanma. bir gün de biri seni yara bandı yaparsa anlarsın acısını.

Bu onu sevdiğini göstermez canım. Ben de eski erkek arkadaşımla ilgili bir şey duyduğumda üzülürüm. Çünkü zamanında evlenmeyi düşünüyorduk bir sürü hayaller kurmuştuk. Tüm hayaller onun üzerine kurulmuştu, aynı ev ortak bir bebek onun ailesini ailem bilmiştim vs. şimdi hayatında kimse yok biliyorum benim sevdiğim bir erkek arkadaşım var fakat onunla ilgili bir şey duyduğumda yüreğim sızlıyor. Bu sevdiğinden değil, yaşanmışlıklardan kırgınlıklardan dolayı. Üzülüyor insan ister istemez. Takılma hayatına bak :) Nasip kısmet bu işler. :10:

unutursun zamanla meak etme,daha yeni sayılır,sadece onunla gecirdiğin zamanları unutamamış olabilirsin ama yıne de kendı kendını telkin etmen,onu aklına getirmen lazım...

yada bize hatta kendıne bile ıtıraf edemediğin PİŞMANIM duygusuyla yüzleşmen....

teşekkur ederım yorumlarınız ıcın belkıde su anda bırıne asık olmadıgım ıcın hala aklım onda bırını sevsem aklıma gelmez dıyorum.bu arada yasım 24 ergen hallerı degıl benımkısı yanı:)

benimki yeni sayılmaz üstüne 2,5 yıl geçti ama yinede aynı durumdayım. yaşanmışlıklar ve alışkanlıklar insanı böyle üzüyo ztn sevgi kalmıo o geçio ama alışkanlıklar hiç geçmeyecek gibi. benimki gibi yıllardır süren var mı onuda bilemiyorm :)

Duyguların değil,egon sana oyun oynuyor.
Egon istiyor ki senden sonra kimseyi sevmesin,kimseyle aynı olmasın.
Hepimiz çok özel,eşsiz ve unutulmaz olmak isteriz.
Öyle olmadığımızı anlamak,egomuzu incitir.
Sebebini anlayamadığın üzüntü,bundan kaynaklanıyor bence:)

benimki yeni sayılmaz üstüne 2,5 yıl geçti ama yinede aynı durumdayım. yaşanmışlıklar ve alışkanlıklar insanı böyle üzüyo ztn sevgi kalmıo o geçio ama alışkanlıklar hiç geçmeyecek gibi. benimki gibi yıllardır süren var mı onuda bilemiyorm :)

bu konu da yalnız değilsin canım. bende ayrılalı 2 yıl oldu. ama hala aklıma geldiği (ki bu aralar sürekli aklımda )onu takip ettiğim oluyor. sanırım alışkanlık.

Son düzenleme:
zamanla geçecektir emin ol
yaşanmışlıklarınız olduğu için böle hissetmen normal
ayrıca çok tebrik ederim geleceğini düşünü ayrılabildiğin için

kesinlikle katılıyorum :) bu noktada biraz da bencillik girior işin içine. bnm hayatmda birinin olması normal ama o kimseyle olmasın benden sonra gbisinden dşünceler... egolarınızdan sıyrılın arkadaşlar... :34:

bu konu da yalnız değilsin canım. bende ayrılalı 2 yıl oldu. ama hala aklıma geldiği (ki bu aralar sürekli aklımda )onu takip ettiğim oluyor. sanırım alışkanlık.

alışkanlıkları terketmek için daha kaç yıl geçmesi lazım anlamıyorum :44:

işte tam olarak da buuuuuuuuuu :) :10:

payLaşım çokluğundan :) 1 yıl nişanlı kalmak evlilğin % 30uda olsa herşeyinle içli dışlı oluosun evleriniz ayrı sadece:)
ve şuan siz okadar yaklamışken bu iş olmamışken baska bi kızla olması garipseniyor istemdışı:)
hayatına gerçekten sewdiğin biir girdiği zaman bu takıntı geçer ancak baska türlü hep aklına gelir .

o zaman tek ıhtıyacım zaman ve yenı bı ask.ha bu arada bıde faceyı kapatmam lazım her gun acaba ne yapmıs dıye bakmamak ıcın belkıde facede baktıgım ıcın hep aklımda olabılırmı sızce

o zaman tek ıhtıyacım zaman ve yenı bı ask.ha bu arada bıde faceyı kapatmam lazım her gun acaba ne yapmıs dıye bakmamak ıcın belkıde facede baktıgım ıcın hep aklımda olabılırmı sızce

bakmanı engelleyemiyosan kapatman daha ii olur cidden bu feysten takip olayı bisüre sonra saplantı haline geliyo kendimden biliyorum canım zamanında 1 dkda 10 kere bile baktığm olmştur :17:

alışkanlıkları terketmek için daha kaç yıl geçmesi lazım anlamıyorum :44:

aslında sevmediğimi biliyorum. sadece eski günleri özlüyorum sanırım. daha ne kadar sürer bilmiyorum...:26:

Back
X