Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duyguların değil,egon sana oyun oynuyor.
Egon istiyor ki senden sonra kimseyi sevmesin,kimseyle aynı olmasın.
Hepimiz çok özel,eşsiz ve unutulmaz olmak isteriz.
Öyle olmadığımızı anlamak,egomuzu incitir.
Sebebini anlayamadığın üzüntü,bundan kaynaklanıyor bence:)
haklısın arkadaşım şimdi düşününce aynı kanıya vardım seninle ama bu biraz alışkanlıklardan da kaynaklanan birşey bi boşluk oluyo birinde bulduğun sevgi,aşk,ilgi v.s bulamıyosun başka birine dönünce onu arıyosun ama öyle olmayınca bu tarz duygular oluşuyo
arkadaslar merhaba benım degısık bır derdım var bundan 9 ay once nısanlımdan ayrıldım. 1 yıl nısanlılıktan sonra.ayrıldıgımda sevıyodum ama asla onunla bır omur gecıremezdım cok degısık huyları vardı benı cok yoruyodu.neyse ayrıldıktan sonra hıc pısman olmadım keske ayrılmasaydım dıye.ama aklım hala acaba napıyo hayatında bırı varmıdır la dolu.ask hayatımda konustugum bırı olsada bole. asla sevmıyorum bundan emınım bıdaha barısma ıhtımalımızde yok ama ole.neyse ben bı arkadastan bunun bı kızla gorusmeye basladıgını duydum ben nasıl degısık oldum anlatamam yanı benımde konustugum var kızım dıyorum ıcımden ama bos.acaba bendemı sorun var ıcınızde bole olan varmı ya...
Yeni bir yere taşınırız hemen komşu bulmaya çalışırız, üniversiteye gideriz hemen arkadaş edinmeye çalışırız, işe gireriz hemen iş arkadaşı edinmeye çalışırız, yolda yalnız yürürken hemen telefona sarılırız tüm bunlar yalnız kalamama kendine yetememe psikolojisidir.bir erkek sana istemediğin davranışları sergiliyorsa ya onu uyarırsın bir daha yapmamasını söylersin ya da o ilişkiyi bitirirsin çünkü ilerletmen mantıksızdır. bu kişinin kendisi bilmesidir. Duygularını kontrol edemiyorsan senin başına her an her şey gelebilir demektir çünkü senin kontrolün yok. Kısacası seni mutlu edebilecek ve sende mutlu edebileceğin kişilerle beraber olman.