• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden aklımdan cıkmıyor?

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
kızlar merhaba,

Tanıdık vasıtasıyla biriyle tanıstım sadece 10 günlük bir birliktelik sonucu olmayacağına karar verip bitirdik.

Duygusal tensel hiç bir çekim hissetmedim. Sevmediğime asık olmadığıma eminim .

Fakat ayrılalı 25 gün olmasına rağmen aklımdan cıkmıyor, her gece rüyama giriyor. Neden böyle oluyor?

Geçen konu açtığınız ayni adam mi
Bu tamamen psikolojik bence bilincaltinizdan kaynaklı,son treni kaçırdım mı diye diye düşünüp iyice işlemişsiniz adamı zihninize
İster istemez rüyalarınızda ayyuka çıkıyor

Geçen konu açtığınız ayni adam mi
Bu tamamen psikolojik bence bilincaltinizdan kaynaklı,son treni kaçırdım mı diye diye düşünüp iyice işlemişsiniz adamı zihninize
İster istemez rüyalarınızda ayyuka çıkıyor

Aynen evet o adam. Haklısınız sanırım düşününce. Ben bunu nasıl aşabilriim sizce?

Son 5 yıldır aynı kişiyleydim ayında bitirdik. Onun üzerine bu ilk denemem oldu, beceremedim zaten.
O zaman çok normal. Uzun zamandır yeni biriyle tanışmayınca öyle oluyor. Birkaç kişi daha tanısanız Eminim o çoktan unutulacak

Aynen evet o adam. Haklısınız sanırım düşününce. Ben bunu nasıl aşabilriim sizce?
etrafınızın söyledikleri zihninizden kazıyın öncelikle
Henüz cok gençsiniz ve eminim hayatınıza sayısız erkek dahil edebilecek niteliklere sahip bir kadınsınızdır
Kendinizi ciddi ilişkiden ziyade biraz kafa toplayıp simartmalik flortlere yonlendirin
Zaten yıpratıcı 5 senelik bir ilişki geçmişi var ortada
İnsanların dediklerini onemsemeye devam ederseniz karabasansiz geceniz olmaz
Kendi kendinize bunu inandırmaniz lazim,olay tamamen siz de bitiyor
Ve bence bu adamla bittiği iyi olmuş,eski konunuzu okumuştum.

etrafınızın söyledikleri zihninizden kazıyın öncelikle
Henüz cok gençsiniz ve eminim hayatınıza sayısız erkek dahil edebilecek niteliklere sahip bir kadınsınızdır
Kendinizi ciddi ilişkiden ziyade biraz kafa toplayıp simartmalik flortlere yonlendirin
Zaten yıpratıcı 5 senelik bir ilişki geçmişi var ortada
İnsanların dediklerini onemsemeye devam ederseniz karabasansiz geceniz olmaz
Kendi kendinize bunu inandırmaniz lazim,olay tamamen siz de bitiyor
Ve bence bu adamla bittiği iyi olmuş,eski konunuzu okumuştum.
Bazen insan kendi bildiği seyleri baskasından duymadığı sürece idrak sağlayamıyor, cok tesekkur ederim size:KK200:

Back
X