neden annem kaynanam gibi degil

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Burda okadaaar cok kotu kaynana profili gordumki gelinine iftira Eden doven Vs...
Benim kaynanam dunya iyisi merhametli ilgili benide cok sever kendi kizlarindan fazla sever.
Amaaaa Annem okadar soguk ilgisiz napiyorsun diye sormaz. Oglum sunnet oldu kaynanam bizde kaldi Annem kapimi calmadi. Zoruma gidiyor boyle yapmasi burda birkac defa paylasmistim annemle ilgili sorunlarimi zaten.

Neden boyle beni niye sevmiyor. Benden 5yas kucuk kardesim icin herseyi yapiyor. Nisanlislisini yaninda yatiriyor benim kocama hep laf sokuyor. Bilmiyorum cok yoruldum bu durumdan. Esime karsi utaniyorum sanki onun annesi bukadar iyiken benimki neden boyle.

Paylasmak istedim derdimi sizinle okudugunuz icin tesekkurler.

Bende öyle hissediyorum benim anneme beni daima eleştirir eşime öyle hiç beğenmez bizi..kayinvalidemlere gideriz dört döner etrafımizda. .eşime karşı hep mahçup ediyor beni ..kardeşim gelince ona nasıl iyi davranır ..resmen evlat ayrımı yapar..geçenlerde doktora gitcem dedim ne aradı ne sordu..sonuçta anne işte. .bazen eşimle bosanirsam ne olur diye aklıma geliyor burda okudukça bazılarını. .annemin destek olacağını hiç zannetmiyorum köstek bile olur..

Bilmiyorum bazen sevilmiyorum diye geliyor aklima bilmiyorum gercekten
akıllı kaynana gelinini oğlundan çok seven kaynanadır.. aferin seninkine maşallah rabbim nazarlardan saklasın ki seni el üstünde tutuyor..
annene gelince de insan ailesini seçemiyor maalesef.. senin yapacağın annendir kol kırılır yen içinde kalır, eşine karşı mahcubiyet yaşamamak için annenin olumsuz taraflarını eşinle paylaşmamalısın.. başka da yapacak bir şey yok maalesef..
mümkün mertebe kafana takmamaya çalış.. mis gibi eşin evladın var olumlu yanlarından bak..

Eşin için onun annesine ıyı davranman daha önemlidir..

Sen ıyıyı kotuyu ayırtedıp hakkını verebılıyorsan,daha bunun ezikligini yasamana gerek yok..

Kendı dünyan da mutlu ol sevdiklerinle,seni sevenlerle..

Sorma sorgulama..kım nasıl yasamak ıstıyorsa öyle yasasın bosver

Oyle ama insan annesinden bir telefon bisey bekliyor niye ayiriyor beni.
kaynanami cok seviyorum saygim sonsuz esimede kaynanamada

Benm ne kaynanm iyi ne anm birbirlrne gdp gelirler bni cagrmazlarr bi kapımı actıklarını blmem anmle karşlklı aparmanlarımoz bni balkonda gorünce icerii kacarr o kadarr yanii hep konşuyom anlatıyom ama yokk olmadıı anm bole kaynanam napaa haklıı her zamn tektim 3 senelk evliyimm 1 bucuk yaşnda kızm bar 2 kilo dogduu bi gunden bi gune sormadlarr senn bunuu nasl yıkadnn nasl baktnn alhh kocamdann razı olsnn hep destek cıktı bana amaa annedenn destekk grmekk istiyo insan yaaa

Ne sucm varr bana bölee davraniymçnn dedgimdedeee 17 yasnda evlendm evlendgin gibide bak dedii tek sucumm buu smdi 20 yasndayım bnm yasmdakiler neler yapıyolarr iştee

yanlis mi dusunuyorum, bilmiyorum ama, bence kayinvalidenin iyi olmasi annenin iyi olmasindan cok daha avantajli.. cunku anne ne kadar soguk da olsa annedir, eninde sonunda kiyamaz sana.. ama Allah korusun, kayinvalide iyi degilse, hem evliligin burnundan geliyor, hem de genelde eş ile de kotu olunuyor.. o yuzden sukret bence haline.. cok takilma.. Allah acisini gostermesin.. esine de mahcup olacak bsy yok, senin sucun ne ki? sadece, burda okudugumuz anaci erkekler gibi, annen hataliyken bile esini susturup guvenini kirma; yeter.. tabi anneni de oyle kotuleme esine, ne olur ne olmaz..

Nisanlisiyla yatiriyor? Aslinda annen iyilik değil kötülük yapiyor

Benm annemde boyle.kotu gunumde yanimda olmaz ama gulelim eglenelim ister.
Hastalansam yada dra gitsem nasil oldun diye bile sormaz.
Ben aramasam aramaz.hep onun uzerine duselim ister.
Ciddi anlamda pskolojimi bozdu.cok srviyorum annemi ama beni hic dusunmuyo benm onu dusundugum kadar.
Hastalansa odum kopar bisey olcak diye ama benm bi basim agrisa bile ilgilenmez.hep boyleydi boyle gidecek biliyorum ama insan bosveremiyo.
Oyuzden bosver diyemicem ben cunku cok iyi anliyorum.
50 yasinada gelsek annemizden ilgi alaka beklicez.

Aynen oyle hep kendisi hasta kendisi yorgun.
ben konusmak istedigimde ya mesgul yada beni hic ciddiye almaz. Ama onu cok seviyorum. Bazen destegini bekliyorum.

Bazı insanlar sert mizaçlıdır sevgisini gösteremez. Anneniz böyle insanlardan olabilir. Bence olaya iyi tarafından bakın, evet sevgisini belli etmeyen bir anneniz var ama sizi seven bir kaynananız var. Düşünsenize kaynananızla aranızın kötü olduğunu. Birçok evlilik bitiyor kötü gelin-kaynana ilişkisinden dolayı...Hayatımda anneniz gibi olan bir insan olduğu için empati kurabiliyorum. İnanın annenizde sizi seviyor sadece gösteremiyor..

İşte bazı anne sıfatını taşımayan kadınlar çocukları arasında ayrım yapıyor. Sende kendi hayatına bak canım anneni takma evine falanda gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…