- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Belki sevgisini disa vuramiyordur.
Belki kayinvalideniz kadar yol yordam bilmiyordur,dusunemiyordur, kotu dusunmeyin..
akıllı kaynana gelinini oğlundan çok seven kaynanadır.. aferin seninkine maşallah rabbim nazarlardan saklasın ki seni el üstünde tutuyor..Bilmiyorum bazen sevilmiyorum diye geliyor aklima bilmiyorum gercekten
Hıc karsına alıp konustun mu annenle?
Eşin için onun annesine ıyı davranman daha önemlidir..
Sen ıyıyı kotuyu ayırtedıp hakkını verebılıyorsan,daha bunun ezikligini yasamana gerek yok..
Kendı dünyan da mutlu ol sevdiklerinle,seni sevenlerle..
Sorma sorgulama..kım nasıl yasamak ıstıyorsa öyle yasasın bosver
Nisanlisiyla yatiriyor? Aslinda annen iyilik değil kötülük yapiyorBurda okadaaar cok kotu kaynana profili gordumki gelinine iftira Eden doven Vs...
Benim kaynanam dunya iyisi merhametli ilgili benide cok sever kendi kizlarindan fazla sever.
Amaaaa Annem okadar soguk ilgisiz napiyorsun diye sormaz. Oglum sunnet oldu kaynanam bizde kaldi Annem kapimi calmadi. Zoruma gidiyor boyle yapmasi burda birkac defa paylasmistim annemle ilgili sorunlarimi zaten.
Neden boyle beni niye sevmiyor. Benden 5yas kucuk kardesim icin herseyi yapiyor. Nisanlislisini yaninda yatiriyor benim kocama hep laf sokuyor. Bilmiyorum cok yoruldum bu durumdan. Esime karsi utaniyorum sanki onun annesi bukadar iyiken benimki neden boyle.
Paylasmak istedim derdimi sizinle okudugunuz icin tesekkurler.
annesi gelinini yaninda yatiriyomus, ben oyle anladim en azindan..Nisanlisiyla yatiriyor? Aslinda annen iyilik değil kötülük yapiyor
annesi gelinini yaninda yatiriyomus, ben oyle anladim en azindan..[/QUOTEn
Hayir damadini yaninda yatiriyor
Benm annemde boyle.kotu gunumde yanimda olmaz ama gulelim eglenelim ister.
Hastalansam yada dra gitsem nasil oldun diye bile sormaz.
Ben aramasam aramaz.hep onun uzerine duselim ister.
Ciddi anlamda pskolojimi bozdu.cok srviyorum annemi ama beni hic dusunmuyo benm onu dusundugum kadar.
Hastalansa odum kopar bisey olcak diye ama benm bi basim agrisa bile ilgilenmez.hep boyleydi boyle gidecek biliyorum ama insan bosveremiyo.
Oyuzden bosver diyemicem ben cunku cok iyi anliyorum.
50 yasinada gelsek annemizden ilgi alaka beklicez.
İşte bazı anne sıfatını taşımayan kadınlar çocukları arasında ayrım yapıyor. Sende kendi hayatına bak canım anneni takma evine falanda gitmeBurda okadaaar cok kotu kaynana profili gordumki gelinine iftira Eden doven Vs...
Benim kaynanam dunya iyisi merhametli ilgili benide cok sever kendi kizlarindan fazla sever.
Amaaaa Annem okadar soguk ilgisiz napiyorsun diye sormaz. Oglum sunnet oldu kaynanam bizde kaldi Annem kapimi calmadi. Zoruma gidiyor boyle yapmasi burda birkac defa paylasmistim annemle ilgili sorunlarimi zaten.
Neden boyle beni niye sevmiyor. Benden 5yas kucuk kardesim icin herseyi yapiyor. Nisanlislisini yaninda yatiriyor benim kocama hep laf sokuyor. Bilmiyorum cok yoruldum bu durumdan. Esime karsi utaniyorum sanki onun annesi bukadar iyiken benimki neden boyle.
Paylasmak istedim derdimi sizinle okudugunuz icin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?