• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden arkadaşım dostum yok ,

Kendi kendine yetebilmelisin.
Benim reel de hiç arkadaşım yok..
Üç dört sene önce sıkı bir temizlik yaptım ve böyle çok mutluyum.
Şuan hayatım da kıskançlık,ikiyüzlülük,ihanet ve dedikodu yok.
Annemin dostluğu ve eşimin sevgisi var..
Çok şükür hiç şikayetim yok.

nsanın cidi ilişkisi yada evli olunca hayatından sahteler uzaklaşıyor. bende aynı durumdayım nişanlıyım ve hiç arkadaşım yok en iyi arkadaşım nişanlımdan sonra kendimim :)

bu sorundan her zaman mağduruz ve o kadar çok böyle düşünen varki..
maalesef dostluk arkadaşlık yok galiba dünyada..şimdi bir de bu sosyal paylaşım siteleri iyice eziyor insanları??arkadaşlarınızın profillerine bakıyosunuz her daim eğlence gezme..ve tabi bende mi sorun diyorsunuz.
. Ben face dondurdum , bir sahtekarlık görmemişlik , rekabet , paylaşımlar dahi beğenmeye endeksli .. Arkadaşım evliliğin 3.ayında kavga dövüş mahkemeye boşanma için başvurmuş , tebligatlar vs. ama facesinde düğün resmi , evlilikte çok güzelmiş paylaşımları yapıyordu ..,

Bir sürü dostmuş gibi görünüp arkamdan vuracaklar olacaksa hiç olmasın daha iyi...Böyle düşünüyorum ama bir dostum var kii 13 yaşından beri beraberiz tek dostum kardeşim oldu artık Allah sizede nasip eder inşallah.. Bu yaştan sonra zor diyene ne bakıyorsunuz? Şems de Mevlanayı çok genç bulmadı babanız yaşındaydı :) Tamam alakasız oldu ama aklıma geldi birden :9:

nsanın cidi ilişkisi yada evli olunca hayatından sahteler uzaklaşıyor. bende aynı durumdayım nişanlıyım ve hiç arkadaşım yok en iyi arkadaşım nişanlımdan sonra He ilk aylar yıllar mck mck mıç mıç aylarında yetiyor (; hatta hep eşinle yanlız kalmak istiyosun , 7. Yıla girince , erkekler kadınlar gibi sıkıntını abartıp ağdalı paylaşmıyor. Aslında doğrusunu yapıyorlar ama ;) ya birde madem herkesin dostu arkaşı vs. Varsa neden burada binlerce tanımadığı insandan yardım akıl istiyor ?

Bir sürü dostmuş gibi görünüp arkamdan vuracaklar olacaksa hiç olmasın daha iyi...Böyle düşünüyorum ama bir dostum var kii 13 yaşından beri beraberiz tek dostum kardeşim oldu artık Allah sizede nasip eder inşallah.. Bu yaştan sonra zor diyene ne bakıyorsunuz? Şems de Mevlanayı çok genç bulmadı babanız yaşındaydı :) Tamam alakasız oldu ama aklıma geldi birden :9:
. Bana geçmiş olsun artık böle k.k. Felen öle. Ama herkes tatminse neden bu sitelerde ? Dimi

Kendi kendine yetebilmelisin.
Benim reel de hiç arkadaşım yok..
Üç dört sene önce sıkı bir temizlik yaptım ve böyle çok mutluyum.
Şuan hayatım da kıskançlık,ikiyüzlülük,ihanet ve dedikodu yok.
Annemin dostluğu ve eşimin sevgisi var..
Çok şükür hiç şikayetim yok.

Gıpte ettim , bana yetmiyor /:

Özür dilerim yanlis ifade ettim sanırım dipsiz kuyuda oldugunuzu falan dusunmedim kendi düşüncelerim bunlar ben bu yastan sonra edindigim arkadaslarda o sekilde düşünüyorum yani benim gecmiste yasadigim skntilari dertleri bilmeyen bi insanla ne paylasimim olabilir ki daha dogrusu ne kadar olabilir? Yeni edindigim arkadaslarimi da cok seviyirum evet ama daha cok eğlenme gezme iyi vakit gecirme anlamında oluyor bu arkadasliklar uzun uzun skntimi anlatamıyorum. Senin sanssizligin erken donemdeki arkadaşlarının sana iyi dostlar olarak geri donmemis olmasi sanirim. Tekrar ozur dilerim yanlis ifadelerim icin.

Sanırım ben doğru okuyup anlamamışım /: bu söylediklerinize aynen katılıyorum. Benim talihsizliğim .

Bencede eşiniz yeterli.. O hem arkadaşınız hem dostunuz hem eşiniz hem herşeyiniz işte iyiki sizi seven bi eşiniz var.. daha ne istiyosunuz yalancı dostlar arkanızdan konusanlar olmasın daha ıyı :34:

Kkde de güzel dostluklar kurabildiğimiz için bu sitelerdeyiz değil mi?:)

nsanın cidi ilişkisi yada evli olunca hayatından sahteler uzaklaşıyor. bende aynı durumdayım nişanlıyım ve hiç arkadaşım yok en iyi arkadaşım nişanlımdan sonra He ilk aylar yıllar mck mck mıç mıç aylarında yetiyor (; hatta hep eşinle yanlız kalmak istiyosun , 7. Yıla girince , erkekler kadınlar gibi sıkıntını abartıp ağdalı paylaşmıyor. Aslında doğrusunu yapıyorlar ama ;) ya birde madem herkesin dostu arkaşı vs. Varsa neden burada binlerce tanımadığı insandan yardım akıl istiyor ?

relax. senin hatrın için gereksiz arkadaşlıklar yapıcam söz

Canim bu senin sevilmedigin icin olan bisey degil. Su zamanda artik gercek dostluk yok malesef. Ben hemen herkese guvenen herseyini anlatan birisiydim.ama ben kaybettim. Artik hickimseye bisey anlatamiyorum. Herkes cok sahte.. ben evlendikten sonra baska bir ulkede yasamaya basladim. Bide beni dusun. Eglencek insan cok etrafimda ama bir derdim olunca kendi kendime piskolojimi duzeltmeye calisiyorum. Yada bir kagit kalem alip herseyi yazip icimi dokuyorum sonrda yirtip atiyorum cok rahatliyorum. Deneyebilirsin...

Teşekkür ederim , dedikleriniz doğru , eskiden bende kendimce yazıyorum , sosyolog gibi toplumsal meseleleri derleyip . Yazmayı uzun zamandır yapmıyorum /: uzak diyarlarda sizlerede kolaylıklar diliyorum .

alın bendende o kadar. evlenip il değiştirdim burada kimseye ısınamadım .
eğitim seviyemiz bile farklı. benimde bir eşim var :50:

neden arkadaşım dostum yok , yaş 32 sevilmiyorum.dünyada tek seven eşim :/yanlızım

Daha ne istiyorsun en önemli eşinin seni sevmesi canım boşver milleti belki cevrendekilerde bundan dolayı seni çekemeye bilir.BOş insanlar olacağına çevrende hiç olmasın daha iyi bence canını sıkma

neden arkadaşım dostum yok , yaş 32 sevilmiyorum.dünyada tek seven eşim :/yanlızım
Valla bende ayni durumdayim demekki tek bn degilmisim :( su almanyada bir annem babam ve esim var :( baskada ne arkadas ne dost kimsem yok.. Annem ve esim benim herseyim arkadasim dostum canim onlar olmasa ne yapardim ;(

Bazen sikar insani genis arkadaslar, dostluklar
Kapuni kapatip, telefonunu kapatip kendinle olmak istersin.falanca sevgilisinden ayrilir dinlersin, kankin kocasiyla limonidir teselli edersin.bilmem kac yillik arkadasin borc ister esin verme der arada kalirsin. O cok sevdigin derdini anlattigin filanca ablan hastadir pesinde gunlerce dr. Dr. Gezersin.hani uniden beri tanidigin sevdigin x vardir ya Gel bu Gun kaynatalim der gidersin cunku bir iki kez ekmussindir ayip olmasin dersin.....

Konu sahibi arkadasim kafani dinle ne guzel

Esin varmis, yeter diyenlere katilmiyorum, cunku herkesin esiyle paylasimlari ayni degil. Esiyle dost gibi olanlara ne mutlu ama herkese es yetmiyormus demek ki... Kaldi ki ben de candan bir kiz arkdasin yerini esin tutamayacagini dusunuyorum. Herkesle paylasacagin sey farkli.
Peki akraban filan yok mu yakin oldugun ya da olabilecegin?

Back
X