• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden arkadaşım dostum yok ,

Esin varmis, yeter diyenlere katilmiyorum, cunku herkesin esiyle paylasimlari ayni degil. Esiyle dost gibi olanlara ne mutlu ama herkese es yetmiyormus demek ki... Kaldi ki ben de candan bir kiz arkdasin yerini esin tutamayacagini dusunuyorum. Herkesle paylasacagin sey farkli.
Peki akraban filan yok mu yakin oldugun ya da olabilecegin?

akrabamda olsa ,Herkesin bir kankası arkadaş grubu vs.var.

herkes kendine bir çevre yapmış büyük küçük önemli değil.

benim geçmişten gelen arkadaşlarımda talihsizliğim olmuş demekki.

sonradan olmuyor malesef

alın bendende o kadar. evlenip il değiştirdim burada kimseye ısınamadım .
eğitim seviyemiz bile farklı. benimde bir eşim var :50:

eğitim seviyesi farklı olunca , tarzlarda farklılaşıyor dünyaya bakışta,

aynı dili konuşamıyorsunuz..

sohbette arkadaşlıkta aynı dil yoksa yavan kalıyor..

Daha ne istiyorsun en önemli eşinin seni sevmesi canım boşver milleti belki cevrendekilerde bundan dolayı seni çekemeye bilir.BOş insanlar olacağına çevrende hiç olmasın daha iyi bence canını sıkma

yok olsa yok dersin ,asılsan gelmez kaktırsan gitmez..

ne dost oluyorlar , ne yakandan düşüyorlar

Valla bende ayni durumdayim demekki tek bn degilmisim :( su almanyada bir annem babam ve esim var :( baskada ne arkadas ne dost kimsem yok.. Annem ve esim benim herseyim arkadasim dostum canim onlar olmasa ne yapardim

almanya ,Antalya

insan yalnız olduktan sonra

Bazen sikar insani genis arkadaslar, dostluklar
Kapuni kapatip, telefonunu kapatip kendinle olmak istersin.falanca sevgilisinden ayrilir dinlersin, kankin kocasiyla limonidir teselli edersin.bilmem kac yillik arkadasin borc ister esin verme der arada kalirsin. O cok sevdigin derdini anlattigin filanca ablan hastadir pesinde gunlerce dr. Dr. Gezersin.hani uniden beri tanidigin sevdigin x vardir ya Gel bu Gun kaynatalim der gidersin cunku bir iki kez ekmussindir ayip olmasin dersin.....

Konu sahibi arkadasim kafani dinle ne guzel

doğruda azı karar çoğu zarar

aynu durum bendede var bi tana yedm ictm ayri gitmeyen arkadasm dostum vardi bana oyle bi kazik attiku ama eden bulur derler ah ettim. etmedm degil nese kiz evlendi 5ay sora bosandi ama ikadar uzuldumki hemde esi yuzunden onun dedi bi lafla beni silmistu ayrildini dutunca icimden bi parca koptu saki aramak istedim sarilmaj dertlesmek istedim yapamadm ama uzuldum esum izin vermezdi cunki esim biliyordy attigi kazigi neyse konuya gelince o atkadasmdan sora guvenemedn hep geru cektm kendmi elimde degl ama evde aksama kada cooook sikiliyoruuuummmm

Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik
Birkaç saat evime oturmaya gelmiş misafirin tuvalete girip büyük abdestini yapmasına deliriyorum... misafir geldiği evin düzenine uymalı , kendi evinin düzenini getiren misafire tahammül edemiyorum . Terlik gitmeyip lap lap basanlara, birkaç saatten fazla oturanlara , eline telefonu alıp dakikalarca konuşanlara , çocuklarını salıveren kadınlara , çocuklara ılık çay isteyenlere , döke saça yiyip yağlı ellerini heryere yapıştıranlara , eğer misafir yatılı ise duş almamakta ısrar etmesine . Ev sahibine yardım etmeyip ayağa hizmet bekliyene. Bendemi bir arıza , bilmiyorum ama gittiğim yerde birkaç saatten fazla oturmam .ıçmak için tuvaletini kullanmam . Evinin kusurlu yerlerini yüzüne vurmam ,ailem dışında kimseye yatılı misafirliğe gitmem. Çünkü Evi insanın mahremidir sizi kırmaz ama içinden rıza göstermediğini nerden bileyim ? Ve kendi evim gibi davranmam .. Adı üstünde misafir . Okadar çok şey yaşadımki Artık misafirden soğudum sevdiğim insanları bile evimde istemiyorum ,

bu sizin diğer konunuz değilmi...arkadaşsız olmanın sebebi belli değilmi...

Adabı muaşeret yahu . Adapsız misafirlik
Birkaç saat evime oturmaya gelmiş misafirin tuvalete girip büyük abdestini yapmasına deliriyorum... misafir geldiği evin düzenine uymalı , kendi evinin düzenini getiren misafire tahammül edemiyorum . Terlik gitmeyip lap lap basanlara, birkaç saatten fazla oturanlara , eline telefonu alıp dakikalarca konuşanlara , çocuklarını salıveren kadınlara , çocuklara ılık çay isteyenlere , döke saça yiyip yağlı ellerini heryere yapıştıranlara , eğer misafir yatılı ise duş almamakta ısrar etmesine . Ev sahibine yardım etmeyip ayağa hizmet bekliyene. Bendemi bir arıza , bilmiyorum ama gittiğim yerde birkaç saatten fazla oturmam .ıçmak için tuvaletini kullanmam . Evinin kusurlu yerlerini yüzüne vurmam ,ailem dışında kimseye yatılı misafirliğe gitmem. Çünkü Evi insanın mahremidir sizi kırmaz ama içinden rıza göstermediğini nerden bileyim ? Ve kendi evim gibi davranmam .. Adı üstünde misafir . Okadar çok şey yaşadımki Artık misafirden soğudum sevdiğim insanları bile evimde istemiyorum ,

bu sizin diğer konunuz değilmi...arkadaşsız olmanın sebebi belli değilmi...

buraya bari ıçmasan diyorum..

arkadas bıze sevın bır sey demıyorum dedı ama kendı .ıcmak kelımesını kullanmadan yapamıyor.uzatmayalım bence,elestırıye tahammulu yok.ya duymak ıstedıklerımı soyleyın ya susun dıyor..

1-2 gun once bu konuya saf saf yorum yapmistim. Simdi misafirlikle ilgili konunuzu okudum da...
Durumunuz vahim.
Bence aynaya bakar, bir kendinize bakarsaniz anlarsiniz neden cevrenizde insan yok. Bu kadar sinir, nefret, insanlarin arkasindan bu kadar sovmek, hem de en dogal seyler icin... Burdan bana kadar geldi negatif enerjiniz, insanlar neden sizinle gorusmek istesin ki... :ssz:

diğer açtığınız konudan neden arkadaşınız dostunuz olmadığı anlaşıldı.kendi sorunuzu kendiniz cevaplamışsınız haberiniz yokk..

Bende ayni dertten muzdaribim,yalnizlik yalnizlik ne bir dost ne bir arkadas var cevremde

Esin varmis, yeter diyenlere katilmiyorum, cunku herkesin esiyle paylasimlari ayni degil. Esiyle dost gibi olanlara ne mutlu ama herkese es yetmiyormus demek ki... Kaldi ki ben de candan bir kiz arkdasin yerini esin tutamayacagini dusunuyorum. Herkesle paylasacagin sey farkli.
Peki akraban filan yok mu yakin oldugun ya da olabilecegin?

Bende senin gibi dusunuyorum. Es ile dost arasinda gecen diyologlar cok farkli. Neyseki herseyi esine anlatsmassin.bence herkesin bir tane ama gercekten dost birisine ihtiyaci var. Benim vardi ama artik mesafeler girdi araya . Keske burdada olsaydida. Mutlu oldugum zaman gulecegim. Uzgun oldugumdada sarilip agliyacagim ... ah ah

Bende senin gibi dusunuyorum. Es ile dost arasinda gecen diyologlar cok farkli. Neyseki herseyi esine anlatsmassin.bence herkesin bir tane ama gercekten dost birisine ihtiyaci var. Benim vardi ama artik mesafeler girdi araya . Keske burdada olsaydida. Mutlu oldugum zaman gulecegim. Uzgun oldugumdada sarilip agliyacagim ... ah ah

Ben de kendi yakinlarim ya da dostlarimdan cok cok uzak bir mesafede oturuyorum. Baglarin kopmamasi, aranin sogumamasi insanlara bagli. Internet var, telefon var, istemeyince hic de baglar zayiflamiyor, mesafe viz geliyor. Hatta tersine internetin de yarariyla uzaktan goruserek de olsa baglarimin cok daha kuvvetledigi insanlar var...

Merhaba....herkezle arkadaslik yapilmaz...bu zamanda gercek dost bulmanizda cok zor..örnegin ben herkeze selamimi veririm ama herkezle oturup kalmam...düsünün birde 26 yasimdayim yani....araya hep mesafe koyarim...böylede olmasi gerekiyor diye dusunuyorum...herkeze sirrimi vermem....herkeze selamimi veririm ama herkezi dostum yapmam....etrafinizda bir kac kisinin olmasi yeterli binlerce sahte dost olmasindan bu sekilde dusunuyorum...

kazık durumunu kanıksadım , sindirdim.. boş yalnız kimsesiz kalan gelince içimden gel gel biryerin kalkınca gideceksin zaten diyorum. gidiyooo :)

yalnız insanlar iyi günde yemeye içmeye eğlenmeye başkaları ile , düşen şaşan bana geliyor.. kendimi kötü hissediyorum , azıcık palazlanan yengeç gibi yan yan kaçıyor.. birde benden aldıkları sözleri akılları kendi fikirleri gibi satıp , aşağılayıp duruyorlar.

Altına imza atacak kadar ben varım bu sözlerin içinde:) hatta konu açmıştım buraya,sağolsun arkadaşlar fikirlerini söylemişlerdi.benim sırtımı dayayacağım koşulsuz sonsuz güveneceğim iki kişi var hayatımda biri eşim biri kardeşim.onun dışında bir çocukluk arkadaşım var evlilik çocuk şehir ayrılığı derken uzak kalsak da canımdır ailem gibidir.onun dışında derece derece bir iki kişi daga var.gerisi bomboş.aynen anlattığınız gibi bir süre çok iyi oluyoruz ama sonrasında ne yapıyorum ben de bilmiyorum hatta ellerine koz vermiş olmasam sormak da istiyorum kür diye kesiliyor ilişki.sonra resmen bir düşmanlık peyda oluyor.aslında çok güleryüzlü pozitif bir insanımdır kimseyi de bile isteye kırmam,asla övünmem,laf sokmam,hatasını örterim falan.insan kendini de bilir yani.yalnız değilsiniz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu çok eskimiş ya aktif görünce atladım sazan gibi:) derdime parmak basılmış ya ondan zaar:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X