Yok sınav için değil başka bir şey için sordumsizden baska biri daha sordu ona duzgun cevap verip sizi mi terslediler?
ben de sinavlardan sonra sorular hakkinda konusmayi hic sevmem kimseye de cevap vermem. garip bulmadim arkadasinizi. daha kibar olabilirdi tabi.
İşine gelen işine geldiği zaman iyi davranıyor ben bunu çok iyi anladım bugün. Bir şey istese çok iyi davranışı mesela. Başkalarına da öyle davranıyor sinirli bi şekilde. Ama her ne kadar sinirli olursa olsun beni terslemeye hakkı yok ben onun stres topu değilim. Ben sinirlenince onu terslemiyorum. Yanındaki arkadaşlarıyla çok iyiydi.size sürekli mi bu şekilde davraniyor? belki o an sinirliydi
Sınavla alakası yok. Başka bi dersten kalmış ondan sinirliymis.Sınavı kötü geçmiş ve sizde başka bir konu da soru sormuşsunuz yanlış anlamadiysam. O an saçma gelmiştir o bambaska bir stresteyken soru sormanız.
Ters ani değildi yanındaki arkadaşlarıyla çok iyiydi. Demek ki beni stres topu olarak görüyor. Geçerse geçsin artık insanları umursayacak halim kalmadı ne yaparsa yapsın. Seneye son senem herkesle de mesafe koymaya karar verdim.Ters bir anina denk gelmistir, siniri bozulmuş sonucta. Eger herkesten ayni tavri görüyorsan biraz ozguvensiz duruyor olabilirsin. Tabi ki bu onlara sana kötü davranma hakki vermez ama sen de insanlardan yana beklenti icinde olmaktansa umursamaz olmayı dene bence. Yani sana ters cevap verdi diye numarasini sildigin icin muhtemelen fark ettiginde arkandan konusacak, hatta dalga gececek. Dikkat cekmeye çalıştığını düşünecek. Ona cok deger verdigini sanacak. Hic umursamayip ayni sekilde karsilik verseydin, unutup gecseydin keske.
Aynı şekilde üniversitede 3. sınıfım, hazırlıkla beraber 4. senem ama bir tane bile arkadaşım yok. Arkadaşlarımın hepsi liseden. Neden bilmiyorum ama üniversitede çıkar ilişkisi çok fazla,sizden bir sey istenecekse cok iyisiniz,kankasiniz mesela :)İşine gelen işine geldiği zaman iyi davranıyor ben bunu çok iyi anladım bugün. Bir şey istese çok iyi davranışı mesela.
Çok haklisiniz o konuda. Üniversitede baya bi cikarci insan var online eğitimde gördüm sildim cogunu da. Yani dersten kaldıysa ben ne yapabilirim? Calissaydi :)Aynı şekilde üniversitede 3. sınıfım, hazırlıkla beraber 4. senem ama bir tane bile arkadaşım yok. Arkadaşlarımın hepsi liseden. Neden bilmiyorum ama üniversitede çıkar ilişkisi çok fazla,sizden bir sey istenecekse cok iyisiniz,kankasiniz mesela :)
Kendinize boyle davrandirtmayin,gerekirse yalnız kalın. yalnızlık boş kalabalıklardan daha iyi bazen
Sizin onlara karşı tavrınız nasıl bilmiyorum ama genelde sessiz olan insanlara karşı böyle ukala tavırlar sergilerler. Fakat kişinin karakteri buysa zaten uzaklaş zira ben o kişi bana iyi yaklaşıp bir başkasını durduk yere tersliyor kırıyorsa kızarım ki üniversitede böyle üçlü bi grup vardı 1. öğretimlerde çok şükür aynı sınıfta değildik. Bi kızı sürekli aşağılayıp tersliyorlar bizde kapadokya turu için 1. öğretimlerle yola çıkmıştık konusu açıldı hepsinin yüzüne bir bir vurdum yanlışlarını çirkin davranışlarını bir baktım tüm sınıf başımıza toplanmış asdfgh ben gittiğimde birbirleriyle tartışıyorlardı halaBugün 3.sınıfın son sınavına girdik. Sınav çıkışı bi arkadaşa bir şey sordum. Beni "Ayy Logistics bana bir şey sorma" diye tersledi. Halbuki sorduğum soru da çok kısaydı. Neymiş dersten kalmış tatil planı bozulmuş. Sanki ben bıraktım onu dersten. Ben de eve gelince numarasini silip bir daha muhatap olmamaya karar verdim.
Başka insanların arkadaşlarına bakıyorum sosyal medyada vs çok seviliyorlar. Dogum günlerinde pasta vs alınıp sürpriz yapılıyor. Bana mesaj bile atmıyor çoğu arkadaşım. Ben pasta alınsın demiyorum ama ben de değerli olduğumu sevildiğimi hissetmek istiyorum ama olmuyor. Onlar bana soru sorunca ben asla terslemedim. Ama ben ufak bir soru sorunca hemen tersliyorlar.
Ben de diğer insanlar gibi değer gördüğüm sevildiğim arkadaşlar istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim?
Siz kendinizi içten içe nasıl görürseniz insanlarda sizi öyle görür maalesef. O sebeple önce kendinizi tanıyıp sevin. Sonra eğer tuhaf tipler karşınıza çıkarsa o zaman bu denli kafanıza takmazsınız. Bence numara silecek kadar önemi olmayan bir mesele. Ben olsam (ki bu şahsın yaptığı ilk değilse) bir daha o bana bir şey sorduğunda ona aynı şeyi ben de yapardım.Bugün 3.sınıfın son sınavına girdik. Sınav çıkışı bi arkadaşa bir şey sordum. Beni "Ayy Logistics bana bir şey sorma" diye tersledi. Halbuki sorduğum soru da çok kısaydı. Neymiş dersten kalmış tatil planı bozulmuş. Sanki ben bıraktım onu dersten. Ben de eve gelince numarasini silip bir daha muhatap olmamaya karar verdim.
Başka insanların arkadaşlarına bakıyorum sosyal medyada vs çok seviliyorlar. Dogum günlerinde pasta vs alınıp sürpriz yapılıyor. Bana mesaj bile atmıyor çoğu arkadaşım. Ben pasta alınsın demiyorum ama ben de değerli olduğumu sevildiğimi hissetmek istiyorum ama olmuyor. Onlar bana soru sorunca ben asla terslemedim. Ama ben ufak bir soru sorunca hemen tersliyorlar.
Ben de diğer insanlar gibi değer gördüğüm sevildiğim arkadaşlar istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim?
Hayır sorsam bile terslemeden uyarmaliydidurmadan soru mu soruyorsunuz acaba konusma olsun diye, bu da itici zaten bağımlı kisilik gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?