Neden arkadaşlarım bana düzgün davranmıyor?

Herkes ters anına denk gelmiştir falan demiş de sorun o değil. Sizi kaybetmekten korkmuyor. Sessiz görüyor, aamaan ne desem kabul eder, kırılmaz kafasında arkadaşlarınız. Çünkü herkese karşı iyi davranıyorsunuz.

İletişiminizi azaltıp bu durumu umursamayabilirsiniz.

Herkesin içinde çok rencide oldum

Yanındaki arkadaşlarıyla birlikte gayet iyiydi. Ters anı falan değildi.

Kıza kalbimi çok kırdın tarzı bi mesaj atmayı düşündüm ama vazgeçtim. Beni önemseseydi zaten terslemezdi. Baska bi arkadaş da onun yalancı olduğunu soyledi

Kizin morali bozukken birsey sormussunuz sorma dedi diye silip engellemissiniz. Hep boyle fevri iseniz arkadassiz kalmaniz normal.

Kizin morali bozukken birsey sormussunuz sorma dedi diye silip engellemissiniz. Hep boyle fevri iseniz arkadassiz kalmaniz normal.
Ben moralim bozukken onu hiç terslemedim ayrıca yanındaki arkadaşlarıyla gayet iyiydi. Morali de bozuk falan değildi. Dersten kaldıysa eğer bu benim suçum değil. Onu ben bırakmadım. Calissaydi madem

Ben moralim bozukken onu hiç terslemedim ayrıca yanındaki arkadaşlarıyla gayet iyiydi. Morali de bozuk falan değildi. Dersten kaldıysa eğer bu benim suçum değil. Onu ben bırakmadım. Calissaydi madem
İşte uzGun olan birine calissaydin madem diye banane diye sifir empatiyle yaklasan birini ben arkadas olarak etrafimda tutmam. Sizi de tutmuyorlar. Bilmem anlatabildim mi.

İşte uzGun olan birine calissaydin madem diye banane diye sifir empatiyle yaklasan birini ben arkadas olarak etrafimda tutmam. Sizi de tutmuyorlar. Bilmem anlatabildim mi.
Pardon da burada empati yapılacak bir şey yok. O dersi kendi seçti kendi kaldı. Ben cidden ne yapabilirim bu durumda? İlkokul çocuğu gibi kolundan tutup ders mi çalıştırayım? Yoo tutanlar var insan gibi davrananlar da cok.

Gercekten evlat olsa sevilmez bir tipsin. Cok iyi anliyorum insanlar niye sana niye tahammul edemiyor. Ayrica madem cok seviliyorsun ne diye ahlaya zirlaya cok yalnizim diye konu aciyorsun?

Gercekten evlat olsa sevilmez bir tipsin. Cok iyi anliyorum insanlar niye sana niye tahammul edemiyor. Ayrica madem cok seviliyorsun ne diye ahlaya zirlaya cok yalnizim diye konu aciyorsun?
Konu açarken size soracak değilim. Burada empati yapılacak bir şey yok. Bana insan gibi davranmayan kimseye hayatimda yer yok. Zaten bu kişi herkese öyleymiş. Daha önce başka bi arkadaş da yalanını yakalamış. Şimdi anladınız mi?

Kıza kalbimi çok kırdın tarzı bi mesaj atmayı düşündüm ama vazgeçtim. Beni önemseseydi zaten terslemezdi. Baska bi arkadaş da onun yalancı olduğunu soyledi
Ben olsam umursamam, bi daha da muhatap olmam. Bunu trip atmakla karıştırma ama, gerçekten yok sayarim ben.

Yok sınav için değil başka bir şey için sordum
O an yüksek bir reaksiyon verseydiniz, bir daha cesaret edemezdi.
‘Pardon, insan yerine koydum soru sordum haddini bil’ demeniz gayet yerinde ve had bildiren bir tutum olurdu.
Siz üzüleceğinize o ablak gibi kalırdı.
Her şeyin bir üslubu var ‘konuşmak istemiyorum moralim bozuk kusura bakma’ demek de aynı kapıya çıkar ama o ayılığı seçtiyse siz de çekinmeyecektiniz.

Şuna inanırım, insan değerini kendi belirler.
Gerekli yerlerde sınır çizmez, isteklerini belirtmez, karakterinizi göstermezseniz kimse de sizi görmez zaten.

Ben olsam umursamam, bi daha da muhatap olmam. Bunu trip atmakla karıştırma ama, gerçekten yok sayarim ben.
Evet haklısınız. Soğuk davranmak umursamamak en iyisi. İşlerine gelince çok iyi çok tatlı oluyorum. İşleri bitince bana soru sorma oluyor

Ben kalp kırmayı beceremiyorum maalesef. Hep o yüzden kaybediyorum. Soğuk davranmak en iyisi bence. Mesafe koymak

Ben kalp kırmayı beceremiyorum maalesef. Hep o yüzden kaybediyorum. Soğuk davranmak en iyisi bence. Mesafe koymak
Beceremiyorum diye bir şey yok, öğrenin.
Kendi bedeninizi, ruhunuzu, akıl sağlığınızı ve sınırınızı korumak şahsi görevinizdir.
Bunlara aileler de dahildir.
Sizi kendinizden öte düşünen ve kollayacak başka biri daha yok.
Mesafe koymak, tavşan dağa küsmüş hikayesidir.

Kız mesaj atmış bana kırıldın herhalde diye
Anlamış çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…