gitmezsem bu sefer hep bunu yapacak..Bence gitme sonra beni önemsemedin diyebilir gitme ama tavrını koy saygı duy biraz bana fakan dersin oda hatasını anlar
yeni bir dertle daha karşınızdayım..
bu benim kocam olacak adam beni deli ediyor.
Ben bugün işten erken çıkıp uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşla görüşecektim..
Kocama da bunu söyledim anam başladı söylenmeye yok olmaz yok bilmem ne zaten telefonda da çok konuşuyorsunuz falan dedi. Bende kızdım sana ne dedim..
İyi ne halin varsa gör dedi çıktı gitti evden. Şimdi diyceksiniz arkadaşın için kavga etme ama mesele arkadaş değil ki..Ve sabahtan beride beni aramıyor normalde ya arardı yada whatsaaptan kesin yazardı..
Bana saygı duyması lazım.. Şimdi ne yapsam gitsem mi gitmesem mi
sürekli buluşma olmuyorsa yaptığı yersiz,tabiki görüşeceksin arkadaşınla,telde görüşmekle yüz yüze görüşmek bir değilki,
Sevmediği bir arkadaşınız mı?
Yani tepkisi biraz fazla.
Kadın kadına da mı sorun yapıyorlar..
bence gidin ;
gitmezseniz hem arkadaşınıza ayıp olacak hemde dediğiniz gibi eşiniz lafını dinletti durumunda olacak ve bunu hep yapacak
eve gelince söz vermiştim ayıp olacaktı bu kadar büyütecek bir şey yok dersinizkendisi çok asosyal bir türlü alışamadı benim sosyal olmama..
hayır sadece bu arkadaşıma sorun yapıyor
sevmiyor onu..
arkadaşımla daha tam netleştirmedik
Ama özeldim onu..
gidersem de eve gelince o suratı nasıl çekicem..
kendisi çok asosyal bir türlü alışamadı benim sosyal olmama..
hayır sadece bu arkadaşıma sorun yapıyor
sevmiyor onu..
Neden sevmiyor?
Özel bi sebebi mi var
kendisi çok asosyal bir türlü alışamadı benim sosyal olmama..
yani siz sosyal bir insansanız eğer a sosyal olamazsınız yani sosyalliği biraz azaltırsınız o kadar, o yüzden yavaştan alıştırın eşinizi sosyalliğinize
eve gelince söz vermiştim ayıp olacaktı bu kadar büyütecek bir şey yok dersiniz
yeni bir dertle daha karşınızdayım..
Ben bugün işten erken çıkıp uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşla görüşecektim..
Kocama da bunu söyledim anam başladı söylenmeye yok olmaz yok bilmem ne zaten telefonda da çok konuşuyorsunuz falan dedi. Bende kızdım sana ne dedim..
İyi ne halin varsa gör dedi çıktı gitti evden. Şimdi diyceksiniz arkadaşın için kavga etme ama mesele arkadaş değil ki..Ve sabahtan beride beni aramıyor normalde ya arardı yada whatsaaptan kesin yazardı..
asla kırmam kimse için..Görüşmemen için sebebi varmıymış? Eşinin rahatsızlık duyduğu bir konu olabilir belki. Hayır yani, bu hayatta bana kocam karışmayacaksa kim karışacak : ) Ben de karışırım eşime, ama öncesinde sebebimi söylerim. Bunlar için kırmayın birbirinizi.
git tabiki sana saygı duymasını da bekleme imzayı attırdı eve kapatıp köle yapmadı seni...paşam istediğinde istediği arkadaşlarıyla erkeğim ben sıfatıyla görüşmesini biliyor.yeni bir dertle daha karşınızdayım..
yok benimki cins kendi arkadaşlarıyla da görüşmüyorgit tabiki sana saygı duymasını da bekleme imzayı attırdı eve kapatıp köle yapmadı seni...paşam istediğinde istediği arkadaşlarıyla erkeğim ben sıfatıyla görüşmesini biliyor.
aynen durumum bu ne güzel özetlemişsinizGİTSEN;Suratı asılır,trip atar,belki laf sokar biraz tartışırsınız.Ama aklına koyduğunu yaptığını bilir bi süre sonra uğraşmaktan vazgeçip kendi halinize bırakır.
GİTMESEN;Eve gidersin senin yüzünden gitmedim mutlumusun tribi atarsın,ya pişman olur yada gitmemen gerektiği konusunda inat eder ama her iki durumda da,bu hep böyle devam eder özgürlüğün kısıtlanır.. Düşün sen karar ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?