zaten kimse birkerede huyundan vazgeçmez,bu bir süreç zamanla üstünde hüküp kuramayacağını bilinç altına yerleştirmen lazım . Bu arada her dediğine de hayır deyip dik başlılık yapmayın bu ayrı bi konu,sadece gerçekten haksızlığa uğradığınız durumlarda tepkinizi koyun ki adam ayırt edebilsin kendi hatalarını.aynen durumum bu ne güzel özetlemişsiniz
yalnız daha öncede gitme dedi gittim gene sonuç aynı yani özgür olduğuma inanmak istemiyor..
peki sen ne önerirsin?
zaten kimse birkerede huyundan vazgeçmez,bu bir süreç zamanla üstünde hüküp kuramayacağını bilinç altına yerleştirmen lazım . Bu arada her dediğine de hayır deyip dik başlılık yapmayın bu ayrı bi konu,sadece gerçekten haksızlığa uğradığınız durumlarda tepkinizi koyun ki adam ayırt edebilsin kendi hatalarını.
ara konuş çok katıysa gitme bence
Aynen öyle ya bu resmen hayatımı gasp ediyor..amannnn gidin boşver iki gün surat yapar geçer
bunlar böyle kendileri olsa biz ağlasak arkalarına bakmadan giderler
snhep böylesin derler
oo yüzden neymiş erkeklere yüz vermicekmişin
nasıl başa çıkıyorsunuz..Öff aynı benim koca
ben evde buluşmaktan sıkıldım amaArkadaşınızı eve davet etseniz?
Ahh o evlenmeden önceler ..benle evlenirken biliyordu düğünde onun arkadaş masası 1 taneydi benim 3 tane burdan hesab et..
bu erkekler ne kadar bencil ve psikopat yaAhh o evlenmeden önceler ..
Hangi erkek düşünüyor ki senin eşin düşünsün ..
Maalesef böyle düşüneni varsa da çok azdır.
Başlarda her isteğine tamam dedim şimdi 6 yıllık evliyim ve baş edilmez bir hal aldı Tıpkı senin gibi benim çok sevdiğim onun bir türlü sevmediği bir arkadaşım vardı Onunla beni hala görüştürmüyor Suç bende başta tepkimi koyamadımnasıl başa çıkıyorsunuz..
gitmezsem bu sefer hep bunu yapacak..
of yaa
yok öyle aşırı ıç bir hareketini görmedim..Bu kızı sevmemesi için geçerli bir sebebi var mı? Mesela seni gaza getirecek tavsiyeler vermesi, hayat tarzının çok uçuk olması gibi. Eğer yoksa bu sadece eşinin kuruntusuysa giderdim.
Başlarda her isteğine tamam dedim şimdi 6 yıllık evliyim ve baş edilmez bir hal aldı Tıpkı senin gibi benim çok sevdiğim onun bir türlü sevmediği bir arkadaşım vardı Onunla beni hala görüştürmüyor Suç bende başta tepkimi koyamadım
maalesef yetiştiriliş tarzı ve görgü meselesibu erkekler ne kadar bencil ve psikopat ya
kahve içmek için izin alıyorum adamdan duruma bak
ama bana telefonla bile konuşma diyor ..bana saygı duymadı demişssin ama sana ne diyince sen de saygısızlık yapmışsın
ama benim kayın validem inanılmaz aktif bir hatundur..maalesef yetiştiriliş tarzı ve görgü meselesi
Çoğu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?