Aklındaki kişi eski sevgilisi ve benden önce 4-5 senelik bir ilişkisi vardı. Böyle bi şey attığına göre kesinlikle onu unutamamıştır diye düşündümAklındaki kişi kim? Ve siz nereden biliyorsunuz?
Malesef doğru düşünmüşsün.Aklındaki kişi eski sevgilisi ve benden önce 4-5 senelik bir ilişkisi vardı. Böyle bi şey attığına göre kesinlikle onu unutamamıştır diye düşündüm
Aynen öyle olmuş. Herhalde beğendiği marka spor arabayı ya da son çıkan cep telefonunu görünce gözleri dolmuyordur.Aklındaki kişi eski sevgilisi ve benden önce 4-5 senelik bir ilişkisi vardı. Böyle bi şey attığına göre kesinlikle onu unutamamıştır diye düşündüm
Sevgilinin şifresini alıp tek tek kontrol etmek mi? Allah kolaylık versin. Birde özel hayatın gizliliği diye birşey var.
Benden şifremi isteme cesaretini gösteren kişi artık eski sevgilim olur
Insta sifresi olmamis ya evin tapusunu aldim deseydin inan derdim. Ben olsam evin tapusunu ustume yapmadan insta sifresi ile falan guvenemezdim.
İnstagram hesabın olmasına da sevgilin izin vermiyor değil mi?İnstagram şifresini almamı doğru bulmuyorsunuz evet ama ben aslında instagram hesabım olmadığından gündemi takip etmek için aldım ve öyle meraktan mesajlarına da baktım, bakmasaydım eğer hiç öğrenemeyecektim böyle bir şeyi.
Eski konusunu okudum da karşılıklı olarak anormal davranışları var.Benden şifremi isteme cesaretini gösteren kişi artık eski sevgilim olur
Kendilerine güvenleri yok birbirlerine hiç yok yaşlarda küçük değil 22 .Hadi 15 olsa dersin ki ergenliğinin en ağır dönemleriEski konusunu okudum da karşılıklı olarak anormal davranışları var.
Birbirinden izin almadan bir yere gidemiyorlarmış. Sevgilisi istedi diye kaç yıllık arkadaşıyla iletişimi kesmiş. Daha önce biriyle birlikte oldun mu, öpüştün mü diye sorup yemin ettirmiş konu sahibine daha fazlasını yazamadım çünkü midem kaldırmadı.
Adam hasta ruhlu. Kız da bulunmaz hint kumaşını bulduğunu sandığı için kaybetmemek(!) adına adamın bütün hastalıklı hallerine uyum sağlıyor. Kendi de hasta olmuş hatta bu süreçte bence.Eski konusunu okudum da karşılıklı olarak anormal davranışları var.
Birbirinden izin almadan bir yere gidemiyorlarmış. Sevgilisi istedi diye kaç yıllık arkadaşıyla iletişimi kesmiş. Daha önce biriyle birlikte oldun mu, öpüştün mü diye sorup yemin ettirmiş konu sahibine daha fazlasını yazamadım çünkü midem kaldırmadı.
AyyEski konusunu okudum da karşılıklı olarak anormal davranışları var.
İnstagram şifresini almamı doğru bulmuyorsunuz evet ama ben aslında instagram hesabım olmadığından gündemi takip etmek için aldım ve öyle meraktan mesajlarına da baktım, bakmasaydım eğer hiç öğrenemeyecektim böyle bir şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?