- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Eski konusunu okudum da karşılıklı olarak anormal davranışları var.
Birbirinden izin almadan bir yere gidemiyorlarmış. Sevgilisi istedi diye kaç yıllık arkadaşıyla iletişimi kesmiş. Daha önce biriyle birlikte oldun mu, öpüştün mü diye sorup yemin ettirmiş konu sahibine daha fazlasını yazamadım çünkü midem kaldırmadı.
Gundem instagramdan mi takip ediliyormus? Bak sayende aydinlandim. Sifre adi ustunde kisiye ozel olmasaydi herkes herkesin hesabina girebilirdi degil mi? Sen simdi diyeceksin ki sevgilime guveniyorum ki zaten yazdiginla onu ima etmissin. O zaman sevgiline saygin yok ki ozel mesajlarina bakiyorsun. Guven ya da saygi ikisinden biri yoksa yine cok sagliksiz bir iliski. Ha erkek arkadasin masum mu bence hic degil.
Bir insan hayatını nasıl mahvedebilir isimli çalışma,bence birbirinizi bırakmayın, birbirinizi bulmuşsunuz başkalarının başı yanmasın.
Adam kesinlikle hasta ruhlu, kendi içinden ne tür pislikler geçiyor ki bu kadar baskı kuruyor kıza.Adam hasta ruhlu. Kız da bulunmaz hint kumaşını bulduğunu sandığı için kaybetmemek(!) adına adamın bütün hastalıklı hallerine uyum sağlıyor. Kendi de hasta olmuş hatta bu süreçte bence.
Hic mi değer görmemişler ailelerinden, kendilerine zerre kadar kıymet vermiyorlar. Sayıları da az değil böyle bir sevgili uğruna onca rezillik yaşayan kızların. Üzücü gerçekten.Kendilerine güvenleri yok birbirlerine hiç yok yaşlarda küçük değil 22 .Hadi 15 olsa dersin ki ergenliğinin en ağır dönemleri
Bence gayet açık ne yaptığı. Pollyanna olmaya gerek yok.Merhaba ablalarım, size bir konuda danışmak istiyorum. Sevgilimin instagram şifresini almıştım ve en yakın arkadaşıyla mesajlarını okurken ona 15 gün önce bir gönderi attığını gördüm. Gönderide resimin üstünde " Herkese unuttum dedim ama adını duyduğum an gözlerim doluyor" yazıyor. Arkadaşı da hiçbir şey demeden beğenmiş. Sonra ben bunu ss alıp neden attığını sordum bana ne zaman attığını bile hatırlamadığını söyledi, birini düşünerek neden atıyım hele aklındaki kişiyi düşünerek hiç atmam öylesine atmışım ve ordaki attıklarımın hiçbirinin nedeni yok dedi. Sizce inanmalı mıyım?
Adamın kendisine güveni olmadığından sizi sıkmış işte attığı şey çok açık değil mi?Önceki konumu okuduysanız onun eski ilişkisinde aldatıldığını da görmüşsünüzdür, bu yüzden kendisi beni sıkmaya başladı ve nedenini sorduğumda çok önceden bana "eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım" dedi ve güldü. Ondan bu derece sorgulama hareketlerini ve sıktığını görünce istemsizce ben de ona benzeyerek onun kadar olmasa da aynılarını yapmaya başladım. Şifresini de ilişkimizden 1 yıl sonra aldım. Şifre konusu açıldığında daha öncesinde ben sana güveniyorum şifreni vermene gerek yok şeklinde tepki veriyordum.
Çok sadıköyle deme konuyu çok sadık biri ve beni sevdiğinden eminim diye bitirmiş.
böyle şeylerden nasıl bu şekilde emin olunuyor ben de öğrenmek istiyorum...
Tabi tabi her aldatılan böyle manyağa bağlıyor zaten.Önceki konumu okuduysanız onun eski ilişkisinde aldatıldığını da görmüşsünüzdür, bu yüzden kendisi beni sıkmaya başladı ve nedenini sorduğumda çok önceden bana "eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım" dedi ve güldü. Ondan bu derece sorgulama hareketlerini ve sıktığını görünce istemsizce ben de ona benzeyerek onun kadar olmasa da aynılarını yapmaya başladım. Şifresini de ilişkimizden 1 yıl sonra aldım. Şifre konusu açıldığında daha öncesinde ben sana güveniyorum şifreni vermene gerek yok şeklinde tepki veriyordum.
Ben böyle manyaklarn sadık olduklarına asla inanmıyorum. Çünkü kendinden biliyor işi.öyle deme konuyu çok sadık biri ve beni sevdiğinden eminim diye bitirmiş.
böyle şeylerden nasıl bu şekilde emin olunuyor ben de öğrenmek istiyorum...
Hiç üzülmüyorum tahincim. Her insan tercih ettiği hayatı yaşar. Zorla hasta ruhlu bir herifle evlendirilmiş bir kadın değil ki. Kendi seçmiş bu manyağı, baskılara boyun eğmeyi ve ilişkiye devam etmeyi de kendi seçiyor. Seçtiği hayatı yaşayacak.Adam kesinlikle hasta ruhlu, kendi içinden ne tür pislikler geçiyor ki bu kadar baskı kuruyor kıza.
Kızlar da bu muameleyi nasıl reva görüyor kendilerine cidden anlamakta güçlük çekiyorum.
Hic mi değer görmemişler ailelerinden, kendilerine zerre kadar kıymet vermiyorlar. Sayıları da az değil böyle bir sevgili uğruna onca rezillik yaşayan kızların. Üzücü gerçekten.
Ben böyle manyaklarn sadık olduklarına asla inanmıyorum. Çünkü kendinden biliyor işi.
Kudra hanım da demiş bence de üzücü değil. Adamın sorunlu olduğu belli zorlaya zorlaya niye ilişkiyi götürüyor ki .Ortada onu bağlayacak çoluk çocuk da yok. Olsa yine çekilmez gerçi..Adam kesinlikle hasta ruhlu, kendi içinden ne tür pislikler geçiyor ki bu kadar baskı kuruyor kıza.
Kızlar da bu muameleyi nasıl reva görüyor kendilerine cidden anlamakta güçlük çekiyorum.
Hic mi değer görmemişler ailelerinden, kendilerine zerre kadar kıymet vermiyorlar. Sayıları da az değil böyle bir sevgili uğruna onca rezillik yaşayan kızların. Üzücü gerçekten.
Ya valla erkeklere kiziyoruz da bu da bile bile lades değil mi? Bu kız yarın bi erkek arkadaşına selam verse, telefonuna bi mesaj gelse başına gelecek belli. Annesi babası bu baskıyı yapsa evden kaçar. Sevgilisi yapınca "İski kız irkidişi aldatmış da ondan yapıyor"Hiç üzülmüyorum tahincim. Her insan tercih ettiği hayatı yaşar. Zorla hasta ruhlu bir herifle evlendirilmiş bir kadın değil ki. Kendi seçmiş bu manyağı, baskılara boyun eğmeği ve ilişkiye devam etmeyi de kendi seçiyor. Seçtiği hayatı yaşayacak.
Sonra yine biz üzülüyoruz gerçi boğazları kesildiğinde, öldürülüp her parçaları ayrı bir yere atıldığında, cesetleri valizlerden çıktığında.Ya valla erkeklere kiziyoruz da bu da bile bile lades değil mi? Bu kız yarın bi erkek arkadaşına selam verse, telefonuna bi mesaj gelse başına gelecek belli. Annesi babası bu baskıyı yapsa evden kaçar. Sevgilisi yapınca "İski kız irkidişi aldatmış da ondan yapıyor"
Önceki konumu okuduysanız onun eski ilişkisinde aldatıldığını da görmüşsünüzdür, bu yüzden kendisi beni sıkmaya başladı ve nedenini sorduğumda çok önceden bana "eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım" dedi ve güldü. Ondan bu derece sorgulama hareketlerini ve sıktığını görünce istemsizce ben de ona benzeyerek onun kadar olmasa da aynılarını yapmaya başladım. Şifresini de ilişkimizden 1 yıl sonra aldım. Şifre konusu açıldığında daha öncesinde ben sana güveniyorum şifreni vermene gerek yok şeklinde tepki veriyordum.
Bilmiyorum kendi kızım geliyor böyle konularda aklıma, onun adına en çok üzülecegim şeylerden biri de böyle bir manyağın elinde oyuncak olması olur.Hiç üzülmüyorum tahincim. Her insan tercih ettiği hayatı yaşar. Zorla hasta ruhlu bir herifle evlendirilmiş bir kadın değil ki. Kendi seçmiş bu manyağı, baskılara boyun eğmeği ve ilişkiye devam etmeyi de kendi seçiyor. Seçtiği hayatı yaşayacak.
Ya valla erkeklere kiziyoruz da bu da bile bile lades değil mi? Bu kız yarın bi erkek arkadaşına selam verse, telefonuna bi mesaj gelse başına gelecek belli. Annesi babası bu baskıyı yapsa evden kaçar. Sevgilisi yapınca "İski kız irkidişi aldatmış da ondan yapıyor"
1-1,5 yıl sonra bizim ilişkimiz başladı. O sırada psikiyatriye gidip bir süre antidepresan kullanmış bana bunlardan bahsetti. Ama o kızı unutamadığı için değilmiş ondan nefret ediyormuş sadece aldatılmayı kaldıramadığı için tedavi gördüğünü söyledi.Çok fazla yüz göz olmuşsunuz, şifresini alıp mesajlarını,paylaşımlarını vs. kontrol etme gereği duyuluyorsa orada zaten güven yoktur kişisel alan ,özel mözel kalmamış artık..Üstelik eski konunuza bakılacak olursa o da aynı şekilde sürekli bir kontrol etme baskı kurma çabası…Çok sağlıksız bir ilişki bu..Ve evet attığı gönderi eskide kalmış birinin unutamamak ile alakalı..4-5 yıllık ilişkisi bittikten ne kadar sonra sizin ilişkiniz başladı ? Mesela bu adam ilişkisi bittikten sonra kendini toparladı mı, geçmişi gerçekten geride bıraktı mı, iyileşti mi yoksa paldır küldür kendini yeni bi ilişkiye mi attı bunlar da çok önemli…
Kızını karşılıksız sevgi ve güven vererek büyütüyorsun sen. Sanmıyorum ki genç bir kadın olduğunda aileden görmediği sevgiyi elin manyak adamlarında arasın, güvenmenin ne demek olduğunu bilmeden bir ilişkiye başlasın. Yapmaz bence. Allah korusun hepsini.Bilmiyorum kendi kızım geliyor böyle konularda aklıma, onun adına en çok üzülecegim şeylerden biri de böyle bir manyağın elinde oyuncak olması olur.
Analık duygularım aklını kullansaymıs derken bir yandan da üzülmeme sebep oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?