Neden atmış olabilir dersiniz?

öyle deme konuyu çok sadık biri ve beni sevdiğinden eminim diye bitirmiş.
böyle şeylerden nasıl bu şekilde emin olunuyor ben de öğrenmek istiyorum...

Bir insan hayatını nasıl mahvedebilir isimli çalışma,bence birbirinizi bırakmayın, birbirinizi bulmuşsunuz başkalarının başı yanmasın.

Önceki konumu okuduysanız onun eski ilişkisinde aldatıldığını da görmüşsünüzdür, bu yüzden kendisi beni sıkmaya başladı ve nedenini sorduğumda çok önceden bana "eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım" dedi ve güldü. Ondan bu derece sorgulama hareketlerini ve sıktığını görünce istemsizce ben de ona benzeyerek onun kadar olmasa da aynılarını yapmaya başladım. Şifresini de ilişkimizden 1 yıl sonra aldım. Şifre konusu açıldığında daha öncesinde ben sana güveniyorum şifreni vermene gerek yok şeklinde tepki veriyordum.

Adam hasta ruhlu. Kız da bulunmaz hint kumaşını bulduğunu sandığı için kaybetmemek(!) adına adamın bütün hastalıklı hallerine uyum sağlıyor. Kendi de hasta olmuş hatta bu süreçte bence.
Adam kesinlikle hasta ruhlu, kendi içinden ne tür pislikler geçiyor ki bu kadar baskı kuruyor kıza.
Kızlar da bu muameleyi nasıl reva görüyor kendilerine cidden anlamakta güçlük çekiyorum.
Kendilerine güvenleri yok birbirlerine hiç yok yaşlarda küçük değil 22 .Hadi 15 olsa dersin ki ergenliğinin en ağır dönemleri
Hic mi değer görmemişler ailelerinden, kendilerine zerre kadar kıymet vermiyorlar. Sayıları da az değil böyle bir sevgili uğruna onca rezillik yaşayan kızların. Üzücü gerçekten.

Bence gayet açık ne yaptığı. Pollyanna olmaya gerek yok.

Adamın kendisine güveni olmadığından sizi sıkmış işte attığı şey çok açık değil mi?

Tabi tabi her aldatılan böyle manyağa bağlıyor zaten.

Sizde sevgili diye öldüğünüzden ne dediyse yapıp, korkunuzdan yalan bile söylemişsiniz.
Çünkü bir sevgili kolay bulunmuyor değil mi? Her türlü rezilliği sineye çekin, ona da benzeyin böyle.

Hiç üzülmüyorum tahincim. Her insan tercih ettiği hayatı yaşar. Zorla hasta ruhlu bir herifle evlendirilmiş bir kadın değil ki. Kendi seçmiş bu manyağı, baskılara boyun eğmeyi ve ilişkiye devam etmeyi de kendi seçiyor. Seçtiği hayatı yaşayacak.

Ben böyle manyaklarn sadık olduklarına asla inanmıyorum. Çünkü kendinden biliyor işi.

herhalde canım
bu "kıskanıyor ama beni sevdiğinden" olayını hangi adam çıkartmışsa büyük iş başarmış.
bir dünya psikopat manyağın ekmeğine yağ sürmüş.

Kudra hanım da demiş bence de üzücü değil. Adamın sorunlu olduğu belli zorlaya zorlaya niye ilişkiyi götürüyor ki .Ortada onu bağlayacak çoluk çocuk da yok. Olsa yine çekilmez gerçi..

Ya valla erkeklere kiziyoruz da bu da bile bile lades değil mi? Bu kız yarın bi erkek arkadaşına selam verse, telefonuna bi mesaj gelse başına gelecek belli. Annesi babası bu baskıyı yapsa evden kaçar. Sevgilisi yapınca "İski kız irkidişi aldatmış da ondan yapıyor"

Çok fazla yüz göz olmuşsunuz, şifresini alıp mesajlarını,paylaşımlarını vs. kontrol etme gereği duyuluyorsa orada zaten güven yoktur kişisel alan ,özel mözel kalmamış artık..Üstelik eski konunuza bakılacak olursa o da aynı şekilde sürekli bir kontrol etme baskı kurma çabası…Çok sağlıksız bir ilişki bu..Ve evet attığı gönderi eskide kalmış birinin unutamamak ile alakalı..4-5 yıllık ilişkisi bittikten ne kadar sonra sizin ilişkiniz başladı ? Mesela bu adam ilişkisi bittikten sonra kendini toparladı mı, geçmişi gerçekten geride bıraktı mı, iyileşti mi yoksa paldır küldür kendini yeni bi ilişkiye mi attı bunlar da çok önemli…

Sonra yine biz üzülüyoruz gerçi boğazları kesildiğinde, öldürülüp her parçaları ayrı bir yere atıldığında, cesetleri valizlerden çıktığında.

körle yatan şaşı kalkar misali yani. yakında körde olursunuz.

Bilmiyorum kendi kızım geliyor böyle konularda aklıma, onun adına en çok üzülecegim şeylerden biri de böyle bir manyağın elinde oyuncak olması olur.

Analık duygularım aklını kullansaymıs derken bir yandan da üzülmeme sebep oluyor sanırım

birde eşşeği sağlam kazığa bağlayacakmış.
sen salaksın nerede nasıl davranacağını kiminle nasıl konuşulacağını bilmezsin ben seni kumanda ederim demiş çocuk konu sahibeside eski sevgilisi aldatmış ondan böyle diyor .
insan kendine layık gördüğü muamele neyse onu görüyor cidden.

1-1,5 yıl sonra bizim ilişkimiz başladı. O sırada psikiyatriye gidip bir süre antidepresan kullanmış bana bunlardan bahsetti. Ama o kızı unutamadığı için değilmiş ondan nefret ediyormuş sadece aldatılmayı kaldıramadığı için tedavi gördüğünü söyledi.

Kızını karşılıksız sevgi ve güven vererek büyütüyorsun sen. Sanmıyorum ki genç bir kadın olduğunda aileden görmediği sevgiyi elin manyak adamlarında arasın, güvenmenin ne demek olduğunu bilmeden bir ilişkiye başlasın. Yapmaz bence. Allah korusun hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…