Neden atmış olabilir dersiniz?


siz de hemen bu yaralı kuşu tedavi etmeli, bağrıma basmalı "o kadın" gibi olmadığımı ona göstermeliyim, ispat etmeliyim dediniz değil mi?

aklıma "namusumla evde bekledim kocamı" diyen kadının konusu geldi
 
Ya sen de şey diyosun de mi “o kız sevgilimi aldatmış ben de sürekli yemin billah gezeyim istediğini yapayım görsün ben ne müthiş bi kızım ondan beş gömlek üstteyim” ama noldu hala aklı nefret ettiği eski sevgilide çıktı. Çünkü onun kişiliği var. Muhtemelen kız bunu aldatmadı bile, senin boyun eğdiğin saçmalıklara boyun eğmedi sadece.
 
Ben zaten yaralarının olmadığını düşündüm nasıl olsa psikiyatriye gitmiş tedavi olmuş dedim. İlk 2-3 ay çok normaldik sonra izin alma durumları sorgulama vs başladı ve gittikçe artarken ben zamanla düzelir o kız gibi olmadığımı anlar dedim ama çok zaman oldu hala düzelmedi. Artık görüntülü arayıp etrafını göster veya etrafını çek vs vs başladı.
 
22 yaşındasınız, erkek arkadaşınızın da yaşıtınız olduğunu varsayıyorum. 2 yıllık ilişkiniz var 20 yaşında başladınız yani. Ondan 1.5 sene önce aldatılıp ayrılmış yani 18 yaşındaymış. Ondan önce de 4 senelik ilişkisi varmış, 14 etti

Bu adam yaşıtınız değil 28-30 yaşında bir adamsa bişey diyemiyorum. Yazık ediyor genç kızlar kendilerine.
 
Allah korusun, benim kızım böyle biriyle olsa eminim birşey yapamam ama çıldırırim. Benim uyandırmaya kiyamadigim kızım elin herifinin oyuncağı, kuklası olacak.
 

Ülkede aldatılmayan erkek yok zaten. Dünyanın başka hiçbir yerinde aldatılan bu kadar erkek yoktur sanırım. Âdeta bir bitki örtüsü. Toprağı sıksak aldatılmış erkek fışkıracak.
Metrekare başına düşen aldatılmış erkek miktarı amazon yağmur ormanlarında metrekareye düşen yıllık yağış miktarından fazladır eminim.
Hatta atasözümüz bile var "aldatılmışını buldun da aldatılmamışını arıyorsun" diye.

Her "aldatıldım" diyene elinizde kazıkla koşup kendinizi eşek yerine koydurmasanız keşke.
 

Yok biz anladik zaten. Sıkıntı senin anlamamis ve anlamayacak olman. onceki konunda iliskimiz evlilige giden ciddi bir iliski demissin ya uzuleyim diyorum ama gozlerini ve kulaklarini bu denli kapatan birine pek uzuldugumu soyleyemeyecegim. mutluluklar dilerim. ha son olarak bu cocuk seni asiri seviyor hep ondan bunlar.
 

işte o kız aslında o kız değil
sizin sevgiliniz psikopat.
 

sizde gösteriyormusunuz etrafı?
 
Birde kızı artık sevmiyor, nefret ediyor olayına inandın mi? Benim sevmediğim insan beni aldatsa umrumda olmaz ki. Muhtemelen de hala unutamamis .
 

Gecen gun ayni senin gibi bir kizcagiz gordum, ayni bu hareketleri yapip sevgilisine bak buradayim diye etrafi gosyeriyordu. Karsisindaki inanmiyordu her yeri gosterdi bak inanmazsan diye diye..Halini bir gorsen beni cok seviyor diye nasil da mutluydu. Biz dayanamadik gulduk ama pek anlamadi. Bu turleri buldugunuz zaman birakmayin ya cok atraksiyonlu bir hayat valla ben bile soluk soluga izledim senin icin daha heyecanli olsa gerek.
 
Ben o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorum
 
Kızım sen ne yaşadığının farkında mısın ?
 
Hasbinallah..
 
Instagram şifresini alıp kontrol etmek yanlış demek ki ilişkinizde güvensizlik var ve bu güvensizlikle böyle düşünmekte haklısın ve inanmamalısın
 
Algıların tamamen kapanmış senin evladım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…