1-1,5 yıl sonra bizim ilişkimiz başladı. O sırada psikiyatriye gidip bir süre antidepresan kullanmış bana bunlardan bahsetti. Ama o kızı unutamadığı için değilmiş ondan nefret ediyormuş sadece aldatılmayı kaldıramadığı için tedavi gördüğünü söyledi.
Ya sen de şey diyosun de mi “o kız sevgilimi aldatmış ben de sürekli yemin billah gezeyim istediğini yapayım görsün ben ne müthiş bi kızım ondan beş gömlek üstteyim” ama noldu hala aklı nefret ettiği eski sevgilide çıktı. Çünkü onun kişiliği var. Muhtemelen kız bunu aldatmadı bile, senin boyun eğdiğin saçmalıklara boyun eğmedi sadece.1-1,5 yıl sonra bizim ilişkimiz başladı. O sırada psikiyatriye gidip bir süre antidepresan kullanmış bana bunlardan bahsetti. Ama o kızı unutamadığı için değilmiş ondan nefret ediyormuş sadece aldatılmayı kaldıramadığı için tedavi gördüğünü söyledi.
Ben zaten yaralarının olmadığını düşündüm nasıl olsa psikiyatriye gitmiş tedavi olmuş dedim. İlk 2-3 ay çok normaldik sonra izin alma durumları sorgulama vs başladı ve gittikçe artarken ben zamanla düzelir o kız gibi olmadığımı anlar dedim ama çok zaman oldu hala düzelmedi. Artık görüntülü arayıp etrafını göster veya etrafını çek vs vs başladı.siz de hemen bu yaralı kuşu tedavi etmeli, bağrıma basmalı "o kadın" gibi olmadığımı ona göstermeliyim, ispat etmeliyim dediniz değil mi?
aklıma "namusumla evde bekledim kocamı" diyen kadının konusu geldi
22 yaşındasınız, erkek arkadaşınızın da yaşıtınız olduğunu varsayıyorum. 2 yıllık ilişkiniz var 20 yaşında başladınız yani. Ondan 1.5 sene önce aldatılıp ayrılmış yani 18 yaşındaymış. Ondan önce de 4 senelik ilişkisi varmış, 14 etti1-1,5 yıl sonra bizim ilişkimiz başladı. O sırada psikiyatriye gidip bir süre antidepresan kullanmış bana bunlardan bahsetti. Ama o kızı unutamadığı için değilmiş ondan nefret ediyormuş sadece aldatılmayı kaldıramadığı için tedavi gördüğünü söyledi.
Allah korusun, benim kızım böyle biriyle olsa eminim birşey yapamam ama çıldırırim. Benim uyandırmaya kiyamadigim kızım elin herifinin oyuncağı, kuklası olacak.Bilmiyorum kendi kızım geliyor böyle konularda aklıma, onun adına en çok üzülecegim şeylerden biri de böyle bir manyağın elinde oyuncak olması olur.
Analık duygularım aklını kullansaymıs derken bir yandan da üzülmeme sebep oluyor sanırım
Önceki konumu okuduysanız onun eski ilişkisinde aldatıldığını da görmüşsünüzdür, bu yüzden kendisi beni sıkmaya başladı ve nedenini sorduğumda çok önceden bana "eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım" dedi ve güldü. Ondan bu derece sorgulama hareketlerini ve sıktığını görünce istemsizce ben de ona benzeyerek onun kadar olmasa da aynılarını yapmaya başladım. Şifresini de ilişkimizden 1 yıl sonra aldım. Şifre konusu açıldığında daha öncesinde ben sana güveniyorum şifreni vermene gerek yok şeklinde tepki veriyordum.
Kesinlikle doğru dusunmussunAklındaki kişi eski sevgilisi ve benden önce 4-5 senelik bir ilişkisi vardı. Böyle bi şey attığına göre kesinlikle onu unutamamıştır diye düşündüm
Önceki konumu okuduysanız onun eski ilişkisinde aldatıldığını da görmüşsünüzdür, bu yüzden kendisi beni sıkmaya başladı ve nedenini sorduğumda çok önceden bana "eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım" dedi ve güldü. Ondan bu derece sorgulama hareketlerini ve sıktığını görünce istemsizce ben de ona benzeyerek onun kadar olmasa da aynılarını yapmaya başladım. Şifresini de ilişkimizden 1 yıl sonra aldım. Şifre konusu açıldığında daha öncesinde ben sana güveniyorum şifreni vermene gerek yok şeklinde tepki veriyordum.
Ben zaten yaralarının olmadığını düşündüm nasıl olsa psikiyatriye gitmiş tedavi olmuş dedim. İlk 2-3 ay çok normaldik sonra izin alma durumları sorgulama vs başladı ve gittikçe artarken ben zamanla düzelir o kız gibi olmadığımı anlar dedim ama çok zaman oldu hala düzelmedi. Artık görüntülü arayıp etrafını göster veya etrafını çek vs vs başladı.
Ben zaten yaralarının olmadığını düşündüm nasıl olsa psikiyatriye gitmiş tedavi olmuş dedim. İlk 2-3 ay çok normaldik sonra izin alma durumları sorgulama vs başladı ve gittikçe artarken ben zamanla düzelir o kız gibi olmadığımı anlar dedim ama çok zaman oldu hala düzelmedi. Artık görüntülü arayıp etrafını göster veya etrafını çek vs vs başladı.
Sevgilisi elinden kaçmasın diye 15 yıllık arkadaşlığını bitiren insan etrafı gösterme konusunda sorun çıkarır mı sence?sizde gösteriyormusunuz etrafı?
Ben o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorumYa sen de şey diyosun de mi “o kız sevgilimi aldatmış ben de sürekli yemin billah gezeyim istediğini yapayım görsün ben ne müthiş bi kızım ondan beş gömlek üstteyim” ama noldu hala aklı nefret ettiği eski sevgilide çıktı. Çünkü onun kişiliği var. Muhtemelen kız bunu aldatmadı bile, senin boyun eğdiğin saçmalıklara boyun eğmedi sadece.
Kızım sen ne yaşadığının farkında mısın ?Ben o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorum
Sevgilisi elinden kaçmasın diye 15 yıllık arkadaşlığını bitiren insan etrafı gösterme konusunda sorun çıkarır mı sence?
Hasbinallah..Ben o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorum
Sevgilisi elinden kaçmasın diye 15 yıllık arkadaşlığını bitiren insan etrafı gösterme konusunda sorun çıkarır mı sence?
Algıların tamamen kapanmış senin evladım.Ben o düzelir diye beklerken kendimi kanıtlamaya çalışırken en çok yediremediğim de aklında o kızın olduğu düşüncesi zaten. En azından bana sadık beni gerçekten seviyor diyordum bu saçmalıklara rağmen. Ben açıkçası o kıza böyle yapmadığını düşünüyorum çünkü yapsaydı eğer aldatamazdı çünkü kendi gözleriyle görmüş. Sevgilimi bi arkadaşı aramış sevgilin bir erkekle cafede oturuyor diye yerini söylemiş ve gidip onları cafede el ele görmüş. Sevgilime de sadece arkadaşımlayım demiş, sevgilim sorgulamamış bile hangi arkadaşın diye ayrıca görüntülü aramak fotoğraf istemek de yok, ona kayıtsız şartsız inanıp güveniyormuş. Ben o şekilde gitmeye kalksam hangi arkadaşım olduğunu sorar ve sayısız kez görüntülü arayıp etrafımı göstertir fotoğraf ister, yani ben istesem de ona ters bi şey yapamam. Bu güven sorununun bende başladığını görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?