- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
bak ne kadar çok türleri varmış işte...
aslında karşılarındaki, evlerinin kapısının önündeki dev aynalaraını kaldırsalar kendilerini görecekler...
cüce hallerine dayanabilecekler mi bilimiyorum...
ben her söylediğimde tepki alırım bu lafı o yüzden bu kez söylemeyeceğim...
değiştiriyorum...
herkes bir gün aslına rücu eder...
aslına uygun kişileriğ bulur...tanır...kaynaşır...
hiçkimse sonsuza kadar oynayamaz...
Bety devamlı bir ima, bir savaş halindesin gibi geliyor bana. Yazık değil mi sinirlerine? Sitede ima ve tartışma yasak değil mi ? Her ne ise önemli değil...
Yalnız şu ilk satırı biraz açabilir misin ? ''Bak ne kadar çok türleri varmış işte'' demişsin ya.
Yorum yapıp, ardından yaptığın yorumda başladığın cümle bir yoruma dayanıyor olmalı.
Bahsettiğin ''işte'' diyerek gösterdiğin yorumu söylemen gerekiyor... Kimdir bahsi geçen?
betty o zaman biraz önce verdiğiniz örnekler için atmasyondu deseydiniz keşke. imalar ,insanların üzerine yapışabilir... herkes birbirinden şüphe duymaya başlayabilir. ben sizin günahınızı almadım. hayatta en korktuğum şeydir bu..sadece yazdığınızdan bir örnek vermek istemiştim.........
herkes bir gün aslına rücu eder...
aslına uygun kişileriğ bulur...tanır...kaynaşır...
o kadar büyük laflar ediyorsunuz ki.. insanları bu kadar kolay çözebilmenize imkan yok bence.. çok yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.insanların günahınıda alıyorsunuz belki. örneğin biri size o diplomayı gösterirse özür dilemeyi de bilecek misiniz
insanlar bazen korktuklarını yaşar...günahımı aldınız çünkü atıyorum dediğim şeyi ima ettiğime inanarak ve hatta daha da ileri giderek o diplomayı sana gösterirse diyerek...
örneklerimin başında atıyorum var...diğer yazdıklarımda herkesinki gibi...
ama tabiki batan benim yazdıklarım...önemli değil...alışığımdır...
türevler...ler eki...çoğul anlam taşır...:CüvCüv:
3 sayfa yeterince türev taşır sanırım...kaydirigubbakcemile5
imaya gelince senin tırnak içinde yazdığında da var ozaman...
aynısını yapıp benimkini eleştirmek ilginç...
sinirlerime gelince...sinirlendiğimi de nereden çıkardın...
yine büyük laf edeyim...hakedecek kişiye sinirlenirim...
diğerlerine güler geçerim...şakkıdışakkıdı
bu örnekler her ne kadar atıyorum deseniz bile insanlara bir ima havası veriyor betty... sizin yazdığınız şeyler bana hiç bir zaman batmaz beni çok yanlış tanıyorsunuz siz...bu tarz örnekler vermekten hep çekinmişimdir, atıyorum desem bile ,insanlar aaaa,acaba şundan mı bahsediyor diye düşünebilirler. kimseyi zan altında tutmak istemem çünkü....
atıyorum...yeterince açık bence...
uzatmaya gerek görmüyorum...
insanlar istedikleri gibi anlar nasılsa...
anlatabildiğim karşımdakinin anladığı kadardır...
bu örnekler her ne kadar atıyorum deseniz bile insanlara bir ima havası veriyor betty... sizin yazdığınız şeyler bana hiç bir zaman batmaz beni çok yanlış tanıyorsunuz siz...bu tarz örnekler vermekten hep çekinmişimdir, atıyorum desem bile ,insanlar aaaa,acaba şundan mı bahsediyor diye düşünebilirler. kimseyi zan altında tutmak istemem çünkü....
Senin gösterdiğin bir yön var Bety... Bak işte ile başlayan... O yorumlardan hangisi seni bu yorumu yapmaya itti... Ben bir yöne dikkat çekmiyorum yorumumda. Bir hedefim yok. Yorumumda da belli bu zaten. Ama sen bir tarafa kilitliyorsun. Bak işte...
Her ne ise mühim değil. Sen de ben de iyi biliyoruz çünkü ne olduğunu?
Sen aksini söylesende, sitedeki modlar, site sahibi de aksini söylese sen ve ben çok iyi biliyoruz Bety...Ama madem sen böyle kalmasını tercih ediyorsun, diyecek birşey yok.
Gülmeli tabi.. Çünkü bu olanlar öyle komik ki...
Daha fazla bu konuda yer almak istemiyorum... Size iyi paylaşımlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?