Neden baz kiiler kendilerini olduundan pek bir yksek grmek isterler?

Bety devamlı bir ima, bir savaş halindesin gibi geliyor bana. Yazık değil mi sinirlerine? Sitede ima ve tartışma yasak değil mi ? Her ne ise önemli değil...
Yalnız şu ilk satırı biraz açabilir misin ? ''Bak ne kadar çok türleri varmış işte'' demişsin ya.
Yorum yapıp, ardından yaptığın yorumda başladığın cümle bir yoruma dayanıyor olmalı.
Bahsettiğin ''işte'' diyerek gösterdiğin yorumu söylemen gerekiyor... Kimdir bahsi geçen?

evet herkes bir gün aslına rücu eder...aynen budur...
babacığımın çok sık kullandığı benim çok sevdiğim bir sözdür...
büyük lafları sallamasyon etmem...etmedim hiçbir zaman...etmeyeceğim...bakın yine büyük laf...
kimin kimin günahını aldığını Allah bilir...mesela şu an siz benimkini aldınız...çünkü diploma tamamen atmasyondu...ilk aklıma gelen...hayatım buradan ibaret değil...buna benzer birşeyi reelde yaşamıştım...aklıma geldi...zaten atıyorum yazdım...
bildiklerimi söylemedim...örnek vermedim...çünkü mune az önce bir konuda sitedeki bir kişiyi örnek vererek yazmayın dedi...herkes üzerine alınabilir...haklı...
bu yüzden de atmasyon bir örnek verdim...bilmem anlatabildim mi...
ha..eğer ima edersem biliyorumdur...eminimdir...adım kadar...

Kimilerinin kendi kamburunu bile temizlemekten aciziyeti..
E bazen saflığı tutuyor insanın da..inanıveriyor ama insan kendi kendisini unutur mu hiç?
Ölüm uykusu mu bu insanların?
"kral çıplak"diyemeyenlerin gazına gelmişliğinin cehaletidir yerini bilmemek
Elbet hem kendisi anlar..hem de çevresindekiler.
Ama bazen diyorum ki körlük kalıcıdır..:1closedeyes:

türevler...ler eki...çoğul anlam taşır...:CüvCüv:
3 sayfa yeterince türev taşır sanırım...kaydirigubbakcemile5
imaya gelince senin tırnak içinde yazdığında da var ozaman...
aynısını yapıp benimkini eleştirmek ilginç...
sinirlerime gelince...sinirlendiğimi de nereden çıkardın...
yine büyük laf edeyim...hakedecek kişiye sinirlenirim...
diğerlerine güler geçerim...
şakkıdışakkıdı

betty o zaman biraz önce verdiğiniz örnekler için atmasyondu deseydiniz keşke. imalar ,insanların üzerine yapışabilir... herkes birbirinden şüphe duymaya başlayabilir. ben sizin günahınızı almadım. hayatta en korktuğum şeydir bu..sadece yazdığınızdan bir örnek vermek istemiştim.........

insanlar bazen korktuklarını yaşar...günahımı aldınız çünkü atıyorum dediğim şeyi ima ettiğime inanarak ve hatta daha da ileri giderek o diplomayı sana gösterirse diyerek...
örneklerimin başında atıyorum var...diğer yazdıklarımda herkesinki gibi...
ama tabiki batan benim yazdıklarım...önemli değil...alışığımdır...

ben kendi adıma bir şey söylemek istiyorum..
yanlış düşünce içinde olmak için kandırılmamak gerek..yada karşınızdakinin daha dikkatli oynaması..
insanlar nazen kendi yalanlarını unutu,bir gün söylediğinin aksine başka bir şey anlatırlar..
ve sizde dersinizki haaa evet burda yalan var..Çok üzgünüm çoook
aslında biraz da sizin tabirinizle o yanlış düşünceye iten karşınızdakinin davranışları veya da hangi yalanı söylediğini unutup başka bir yalanla onu kapatması olmuştur..
dolayısıyla da burda günah almadan öteye geçmiştir durum..
benim çalıştığım şirkette bir bayan var..buraya da üye kendisi..
şirkete bir gün gelmedi.söylediği de kist sancım başladı..ben kist sancılarını çok iyi bilirim..1 günde geçmez o sancılar..
ertesi gün işe geldiğinde ne yaptın diye sordum,doktora gittim dedi..ne yaptı doktor dedim..ilaç ve merhem verdi dedi..
peki kistin büyüklüğü ne kadar dedim eliyle 15 cm kadar dedi bana...
şimdi kisti pkosu olan arkadaşlar bilir..hiç bir kist sancısı merhemle giderilmez.
ve o kadar yataktan kalkamamaya ertesi gün işe gelinerek hiç bir şey olmamış gibi davranılamamaz..kaydirigubbakcemile2
ve 15 cm kist..ben dedim..kesin yalan..15 cm kist olsa onun acil ameliyat olması gerek..
yani her açıdan yalan belli..
zaten sonra ortaya çıktı..o gün hastaydım yalanıyla son gününü geçiren sevgilisyle birliktelermiş.ve işten çıkartıldı..şakkıdı
burda konular açtı..ya neden çıkartıldım bilmem ne..ben işe gitmediğim halde neden çıkartıldığını biliyorum..yalanının kurbanı oldu..
gerçekten de rucu etti işte..gamyoncuiremsu

ulan gene mi kavga
yeminle beni de geçtiniz :mymeka:
şöyle bi 3er ay ücretsiz izne çıkarsınlar sizi de aklınız başınıza gelsin
ben nası uslandıysam sizi de uslandırırlar merak etmeyin :çok üzgünüm:

bu örnekler her ne kadar atıyorum deseniz bile insanlara bir ima havası veriyor betty... sizin yazdığınız şeyler bana hiç bir zaman batmaz beni çok yanlış tanıyorsunuz siz...bu tarz örnekler vermekten hep çekinmişimdir, atıyorum desem bile ,insanlar aaaa,acaba şundan mı bahsediyor diye düşünebilirler. kimseyi zan altında tutmak istemem çünkü....

Senin gösterdiğin bir yön var Bety... Bak işte ile başlayan... O yorumlardan hangisi seni bu yorumu yapmaya itti... Ben bir yöne dikkat çekmiyorum yorumumda. Bir hedefim yok. Yorumumda da belli bu zaten. Ama sen bir tarafa kilitliyorsun. Bak işte...
Her ne ise mühim değil. Sen de ben de iyi biliyoruz çünkü ne olduğunu?
Sen aksini söylesende, sitedeki modlar, site sahibi de aksini söylese sen ve ben çok iyi biliyoruz Bety...Ama madem sen böyle kalmasını tercih ediyorsun, diyecek birşey yok.

Gülmeli tabi.. Çünkü bu olanlar öyle komik ki...
Daha fazla bu konuda yer almak istemiyorum... Size iyi paylaşımlar....

kendilerini olduğu şekliyle kabul etmiyorlardır muhtemelen..
bunun altında değersizlik duygusu ya da kendini sevmeme durumu vardır bence...
uzaktan kendini yüksekten gördüğünü düşünürsünüz ama biraz dinleyip tanımaya tanıştıkça hayatlarının hiç de öyle olmadığını anlarsınız...
çift kişilikli gibidirler...
neden böyle bir şeye gerek duyduklarını bilemiyorum...
olduğun haliyle değer verip değer görmek daha elzemdir oysa..
bir de mutsuz insan kendisinden daha mutlu olduğunu düşündüğü insanlara saldırır...
kendi mutsuz olduğu için yada rahatsız başkalarının da huzurunu kaçırmak ister...
içinde öfke vardır hayata ve insanlara...
oysa insanların yaşadığı hayatla değil kendi hayatıyla uğraşsa insanlar bugün toplum bu kadar nevrotik durumda olmaz...

atıyorum...yeterince açık bence...
uzatmaya gerek görmüyorum...
insanlar istedikleri gibi anlar nasılsa...
anlatabildiğim karşımdakinin anladığı kadardır...

Arkadaşlar kendilerince çok güzel örnekler vererek durumu açıklığa kavuşturmuşlar...sengözlerimebaksanab

Bütün yorumlara katıldığımı belirtmek isterim...:1rolleyes:

Yazmassam çatlarım çünkü..:jeyyar:

Kendini oldugundan farkli göstermek isteyen insanlarin cogunlukla cok asiri derecede problemleri ve sorunlari vardir bence...

Bunlarla ugrasmamak icin sorunlarini düsünmemek icin olmadigi olamicagi bir kisilige bürünür lakin bunu bir zamana kadar yutturur insanlara bir yerde mutlaka gercek kisiligi patlak verir!!

Ne zamana kadar Bas parmagnin arkasina gizlenebilirsinki? Veya ne zaman kadar anlamadigin konulara yorum yapabilirsin???benneyaptımki

Zaten insanlar hep anladigi seyler hakkinda konussaydi dünya cok sessiz olurdu galiba!!!

onun için erkeklerle iyi anlaşıyorum, kankim dostum kim ise hep erkek olmuştur

okypete aslında betty'e cevaben yazmışsın ama şunu söylemek istedim bende kusura bakmazsan.....
sen nasıl konu açarken böyle böyle insanlar var demişsen betty'de kendine göre sen saydığın sınıfa girdiğini düşündüğü insanları söylemiştir...
sonuçta hepimizin gözlemleri ayrı ayrı bunda bir ima olduğunu düşünmek gereksizdir....
lise mezunu olduğu halde üniversite mezunuyum gibi gösteren yok mudur?elbette vardır ve bu şekilde ortaya çıkar, bugün olmazsa yarın...
bu insan böyle diyerek kimi kandırabilir ki kendinden başka...
işte senin yüksektenmiş gibi gösterme dediğin aslında yalanla yapılıyor ve yalan olmak istediğimizdir çoğu zaman..
yalanı yaşam tarzı haline getirmiş insanda zaten maskeyle dolaşıyordur karakter karmaşası ne olduğunu bilememe..
bu insanlara imaymış gibi gelmemeli bu kadar...
herkes kendini bilebilecek olgunlukta bence..

dedim ya...anlatabildiğim karşımdakinin anlayabildiği kadardır...
sen kendini bildiğin için benimkilerde böyle bir ima yok...ve sen doğruyu söylüyorsun...
ben de kendimi bildiğim için ima yok diyorum...ama ben doğruyu söylemiyorum...
bu senin bakışın...yapılacak bişey yok...
nasıl istersen öyle kabul edebilirsin...
ha sana bişeyi mutlaka söylemeliyim...bunu özelden yazmama gerek yok...hiç ama hiç seni ima ederek bişey yazmadım...adımdan ne kadar eminsem bundan da okadar eminim...

İtiraf ediyorum ben aslında üniversite mezunuyum ama kendimi lise mezunu olarak gösteriyorum...kaydirigubbakcemile3

Benim durumum ne oluyo aceba... :1ninca:

Nasıl bir psikolojidir benim ki...

He hee şaka yaptımkaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…