okypete aslında betty'e cevaben yazmışsın ama şunu söylemek istedim bende kusura bakmazsan.....
sen nasıl konu açarken böyle böyle insanlar var demişsen betty'de kendine göre sen saydığın sınıfa girdiğini düşündüğü insanları söylemiştir...
sonuçta hepimizin gözlemleri ayrı ayrı bunda bir ima olduğunu düşünmek gereksizdir....
lise mezunu olduğu halde üniversite mezunuyum gibi gösteren yok mudur?elbette vardır ve bu şekilde ortaya çıkar, bugün olmazsa yarın...
bu insan böyle diyerek kimi kandırabilir ki kendinden başka...
işte senin yüksektenmiş gibi gösterme dediğin aslında yalanla yapılıyor ve yalan olmak istediğimizdir çoğu zaman..
yalanı yaşam tarzı haline getirmiş insanda zaten maskeyle dolaşıyordur karakter karmaşası ne olduğunu bilememe..
bu insanlara imaymış gibi gelmemeli bu kadar...
herkes kendini bilebilecek olgunlukta bence..
Bir insan bir şeyle çok övünüyorsa o şey onda yoktur...
Aynı fikirdeyim...
Övünmek ayrı şükretmek ayrı bence...
Çok ince bir çizgi ama ayrımı yüreğinde yapabilen ne denilmek istediğini anlar...
çevremde o tarz insanlara yer vermedğimden bence noproblem
kendini istediği kadar kaf dağında görsün ben yine bildiğimi okurum şakkıdı
ama şu bir kesindir komplekslidir ,bişeyler kanıtlama çabasındadır
olduğundan fazlasını göstermeye çalışıyordur ....sadece gülerim ve geçerimsengözlerimebaksanab
çocukluklarına inmek gerekk derimm
o zamanlardan kalmaa boşluklarıı büyüyünce dolduracaklarını sanarlarr amaa dahaa batarlarr rezil olurlarr
kendilerini kandırırlar ama karşıdakiler sadece altına kaçıana dek gülerler böyle insanlara
bu tür insanlarr benimm moralimi düzeltirlerr fıkra gibi gelirler bana
bu yüzden mi beni her gördügünüzde gülüyonuz la popomun kenarlari benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?