Neden Bazı Bayanlar Bu Kadar KOCACI? #Kocacı Zihniyete Hayır!

Polemik olsun diye neden konu açtığınızı anlamadım.
İki defa sordum,cevap vermediğinize göre demek ki tek amacınız ortalığı bulandırmak.
Yazık belli ki komplekslerinizde boğulup burada tatmin olmaya çalışıyorsunuz.
Sizin de işiniz zor,kolay gelsin.
Başkalarının hayatlarına özenerek alakasız kulplar bularak yaşamak inanın daima size kaybettirir.
Yaşadıkça öğreneceksiniz.
Burası sanal dünya,sizi takan olmaz,gerçek dünyaya açın gözlerinizi,değerinizi daha fazla yitirmeyin.

Bakın ben konu içinde laf kendisine gidecek şekilde mesaj yazdım hemen cevap verdi laf sokmaya çalıştı.
Ama siz gibi yazanlara vermiyor. Çünkü amaç belli.

Size daha önceki konularımda da açıklamalar yapmıştım anlayamamışsınız ki sürekli bir açıklama bekliyorsunuz? Bende açıklamalarımı anlamayan birisine daha fazla açıklama yapmam istemedim ayrıca Ben polemik istesem ergen çocuklar gibi şu anda soruma cevap yetiştirmeye çalışan diğer boş üyelerle muhatap olurdum ama benim hayatım sanal değil ben konu açar güler geçerim zerre umursamam

Bakın ben konu içinde laf kendisine gidecek şekilde mesaj yazdım hemen cevap verdi laf sokmaya çalıştı.
Ama siz gibi yazanlara vermiyor. Çünkü amaç belli.
Kendi bilir.
İster cevap verir ister vermez.
Ben birazdan gider kocama sarmaşırım.
O kötü düşünceleriyle başbaşa yaşar.

Yaw he he o dediğinizden sevmiyorsanız sinir oluyorsanız muhatap olmayın kimse sizi zorla konunun içerisine çekmiyor ki..

Bana mı açıklama yapmıştınız daha önceki konularda?
Pardon da eski konularınızı takip etmek zorunda mıyım?
Burada bir konu açmışsınız,ben de soru sordum.
Eski konularınızla ne alakası var?

Bakın şu anda yazdığım cevabı dahi anlamıyorsunuz.. bir önceki konumda da açıklama beklediniz hep bende uzun uzadıya yazdım size ama karşı taraf anlamıyorsa benim yazdıklarımı benim zaman kaybetmeme gerek yok ..

Konu açar güler geçerim umursamam diyen biri kesinlikle tedavi olmalı. Başkalarının durumlarıyla eğlenen, kıskançlıktan çatlayan biri normal olamaz. Üyelere boş demişsin ama işsiz ve boş olan sensin burda eğlenmek amaçlı abuk subuk konular açan biri çok da donanımlı aklı başında sayılmaz. Ayrıca sana sevgi dolu bi hayat temenni ederim ki insanlarla uğraşmazsın belki kıskançlık krizlerin bir nebze yatışır.
Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış..

Bunu anlamlandirip napicaksiniz ki?
Ben de sizin bunu dert edinmenizi cok anlamlandiramadim napim konu mu acim, isim gucum yok bu hatun bunu niye dert edinmis kendine diye mi kafa yorucam.
Bos isler
Daha yarar islere kafa yorun bari hani topluma faydasini gectim kendinize faydasi olsun bari

Anlatamıyorum galiba.
Önceki konularınız beni ilgilendirmez. Oradaki açıklamanız da orada kaldı.
Bu konudaki sorumu neden cevaplandırmıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…