- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Nerden biliyosun ? Belki de sen öylesin?
Bunu yorum yapan bircok kadin anlamistir eminim ki. Yan yana oturan ama pek paylasim yapmayan, tiksindigi sye bile ozendirecek bir iliskisi var muhtemelen.Ben en çok konu sahibinin aşk hayatını merak ettim
Bakın ben konu içinde laf kendisine gidecek şekilde mesaj yazdım hemen cevap verdi laf sokmaya çalıştı.Polemik olsun diye neden konu açtığınızı anlamadım.
İki defa sordum,cevap vermediğinize göre demek ki tek amacınız ortalığı bulandırmak.
Yazık belli ki komplekslerinizde boğulup burada tatmin olmaya çalışıyorsunuz.
Sizin de işiniz zor,kolay gelsin.
Başkalarının hayatlarına özenerek alakasız kulplar bularak yaşamak inanın daima size kaybettirir.
Yaşadıkça öğreneceksiniz.
Burası sanal dünya,sizi takan olmaz,gerçek dünyaya açın gözlerinizi,değerinizi daha fazla yitirmeyin.
Üyeyi tanımıyorum ama renkli bir kişiliği var diyeniliriz:)Benimde anlam veremediğim üyelerden birisi de bu konunun sahibi..
Arladaşın tek amacı ortalığı karıştırmak, beycilik hanımcılık hikaye.Şu an çok popüler bir konu beycilik hanımcılığa karşı
Size daha önceki konularımda da açıklamalar yapmıştım anlayamamışsınız ki sürekli bir açıklama bekliyorsunuz? Bende açıklamalarımı anlamayan birisine daha fazla açıklama yapmam istemedim ayrıca Ben polemik istesem ergen çocuklar gibi şu anda soruma cevap yetiştirmeye çalışan diğer boş üyelerle muhatap olurdum ama benim hayatım sanal değil ben konu açar güler geçerim zerre umursamamPolemik olsun diye neden konu açtığınızı anlamadım.
İki defa sordum,cevap vermediğinize göre demek ki tek amacınız ortalığı bulandırmak.
Yazık belli ki komplekslerinizde boğulup burada tatmin olmaya çalışıyorsunuz.
Sizin de işiniz zor,kolay gelsin.
Başkalarının hayatlarına özenerek alakasız kulplar bularak yaşamak inanın daima size kaybettirir.
Yaşadıkça öğreneceksiniz.
Burası sanal dünya,sizi takan olmaz,gerçek dünyaya açın gözlerinizi,değerinizi daha fazla yitirmeyin.
Kendi bilir.Bakın ben konu içinde laf kendisine gidecek şekilde mesaj yazdım hemen cevap verdi laf sokmaya çalıştı.
Ama siz gibi yazanlara vermiyor. Çünkü amaç belli.
Yaw he he o dediğinizdendemek sevgi açlığınızı insanlara saldırarak gidermeye çalışıyorsunuz, sizin adınıza üzüldüm doğrusu. en kısa zamanda psikolojik destek almanızı öneririm, yazdıklarınız pek de aklı başında birinin yazacağı şeyler değil çünkü.
Bana mı açıklama yapmıştınız daha önceki konularda?Size daha önceki konularımda da açıklamalar yapmıştım anlayamamışsınız ki sürekli bir açıklama bekliyorsunuz? Bende açıklamalarımı anlamayan birisine daha fazla açıklama yapmam istemedim ayrıca Ben polemik istesem ergen çocuklar gibi şu anda soruma cevap yetiştirmeye çalışan diğer boş üyelerle muhatap olurdum ama benim hayatım sanal değil ben konu açar güler geçerim zerre umursamam
Bakın şu anda yazdığım cevabı dahi anlamıyorsunuz.. bir önceki konumda da açıklama beklediniz hep bende uzun uzadıya yazdım size ama karşı taraf anlamıyorsa benim yazdıklarımı benim zaman kaybetmeme gerek yok ..Bana mı açıklama yapmıştınız daha önceki konularda?
Pardon da eski konularınızı takip etmek zorunda mıyım?
Burada bir konu açmışsınız,ben de soru sordum.
Eski konularınızla ne alakası var?
Konu açar güler geçerim umursamam diyen biri kesinlikle tedavi olmalı. Başkalarının durumlarıyla eğlenen, kıskançlıktan çatlayan biri normal olamaz. Üyelere boş demişsin ama işsiz ve boş olan sensin burda eğlenmek amaçlı abuk subuk konular açan biri çok da donanımlı aklı başında sayılmaz. Ayrıca sana sevgi dolu bi hayat temenni ederim ki insanlarla uğraşmazsın belki kıskançlık krizlerin bir nebze yatışır.Size daha önceki konularımda da açıklamalar yapmıştım anlayamamışsınız ki sürekli bir açıklama bekliyorsunuz? Bende açıklamalarımı anlamayan birisine daha fazla açıklama yapmam istemedim ayrıca Ben polemik istesem ergen çocuklar gibi şu anda soruma cevap yetiştirmeye çalışan diğer boş üyelerle muhatap olurdum ama benim hayatım sanal değil ben konu açar güler geçerim zerre umursamam
Teşekkürler :)Üyeyi tanımıyorum ama renkli bir kişiliği var diyeniliriz:)
Anlatamıyorum galiba.Bakın şu anda yazdığım cevabı dahi anlamıyorsunuz.. bir önceki konumda da açıklama beklediniz hep bende uzun uzadıya yazdım size ama karşı taraf anlamıyorsa benim yazdıklarımı benim zaman kaybetmeme gerek yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?