Neden Bazı Fallar Çıkar, Bazıları Çıkmaz ?

Evet Paralel Evrenleri ben de çok okudum.Aynen inanırım.Her düşünce olmuş gibi bir hareket başlatıyor evrende.Sonu olsun yada olmasın.Teşekkürler paylaşım için.

Son düzenleme:

Canım benim sakın üzülme.Sen de falın etkisinde kalmışsın benim kaldığım gibi belli ki.Mantıklı gerçekçi düşün.Ve kendi hislerini kalbini dinle.Soğuduğun insanı biri diyor diye sevmek evlenmek kadar saçma birşey olamaz.Dediğin gibi de aşk bir yere kadar.

Evet Paralel Evrenleri ben de çok okudum.Aynen inanırım.Her düşünce olmuş gibi bir hareket başlatıyor evrende.Sonu olsun yada olmasın.Teşekkürler paylaşım için.

Ben bununla ilgili bir deneme bile yaptım falcıların üzerinde.Mesela eski sevgilim için yapmıştım dönerse ne yaparım diye.Bir sefer çok sinirleneceğimi düşünüp yolladım, dediler ki kavga çıkacak, başka sefer soğuk kanlı olup yerin dibine sokarım diye düşündüm, dediler ki ohoo unutmuş olacaksın yerin dibine geçecek, başka bir sefer de ona ders veririm burnunu sürttürür belki sonra barışırım diye düşündüm, dediler ki burnu sürtsün diye ders vereceksin :))) Şimi Allah aşkına bu kader okumak mı.Ben gerçekten çok gülüyorum bu falcılara.Fal kadar saçma birşey olamaz.Sadece şimdiki zamanda merak edilen birşey için kullanılabilir ama o bile kesin değil.

Şarlatan olan şimdiki zamanı bile sallıyor.Geçmişi bile sallıyor bir de böyle birşey yok diyince kızacak kadar yüzsüzünü bile gördüm sanki ne yaşadığımı benden iyi bilecek.Falı falan boşverin, olasılıklarla iş olmaz.

hepnızden Allah razı olsun içim cok rahatladı:))) ıyı kı burda dertlerımızı paylasmsız..aslında hıcbırımıze yakısmıyor fallaara ınanmak cunku hepımız okumus etmnıs aklı basında mantıklı ınsanlarız..bılgısayar cagında yasıyoruz ama hala fallara ınanıyoruz:) o falcılardan yapragın kıpırdayıp kıpırdamayacagını bılmelerını ıstesek yuzde ellısı kıpırdıcak der yuzde ellısı kıpırdamıvcak der ama belkı ortada yaprak bıle yoktur :)) gercegı sadece yaratan Rabbım bılır bes dakıka sonra yasayacagımızın garantısı yok ıken seneye evlenecegımızın ya da ayrılacagımızın nasıl garantısı olabılır kı? ben tovbemı ettım ınsallah pısman olan herkes kurtulur bu işten..

Ben de çok rahatladım gerçekten.Sahiden okumuş etmiş insanlara hele hiç yakışmıyor.Burada hatalı olan ve çok büyük günah altında kalanlar fal bakanlar aslında.İnsanın evlilik, dostluk, aile gibi önemli meseleleri hakkında yorum yapıp insanı dolduruyorlar.Herkes güzel şeyler duymak ister çünkü, sana biri hiç olmayacak biriyle bile çok mutlu olacaksın dese ister istemez hayal kurmaya başlıyorsun, sonra gerçekleri görünce kafana dank ediyor.Bir ara psikolojim dahi bozuldu bu fal işleri yüzünden, nasıl biliyorlar diye kafayı yiyordum.İşin sırrını çözene kadar o kadar kaynak, kitap okudum ki şimdi asla inanmıyorum ve itibar etmiyorum.Darısı tüm kurtulmak isteyenlerin başına inşallah.

Bakın bir örnek geldi aklıma duru görü ve paralel evrenle ilgili...Benim bir kutum vardı, içinde de mektuplar.Onları yurt dışına okumaya gidersem giderken yanımda götürmeyi planlıyordum ve içindekiler özeldi, o niyetle yapmıştım o kutuyu.Falcı bana dedi ki bir kutu var, içinde mektuplar var, onu da götüreceksin yanında, kutuyu tarif etti, zarfları tarif etti, hepsi tuttu :) Ama ben ne yurt dışına gittim, ne de o kutu var artık.Çünkü o mektupları da kutuyu da attım :)

Son düzenleme:
benım de fal merakım yuzunden psıkolojım bozulmustı zaten sonunda kötü cıkmasaydı belkı de hala baktıyor olabılırdım su an..ıyı kı kotu konustu da ben de tovbe ettım ama durum şöyle oldu ben baskasının ustundemıs gıbı baktrınca kotu konusmaya basladı benım ben oldugumu bılmeden :)) yoksa bana soyledıkelrı superdı zaten:)) ben de o gunlerde olumsuz seyler dusunuyordum ve belkı de kotu enerjım ona yansıdı onu da bılemem sonucta beyın okuma sekli de olabılır ama kesınlıkle sonuc olarak fallar gelecegı bılemez bılselerdı kendı geleceklerını bılırlerdı cok unlu bıın kafede gıttıgım ıkı kadın falcı vardı ogrendım kı ıkısı de eslerınden bosanmıs cocuklarıyla oturuyorlar:)) anlayın yanı ne kadar gekecegı gorduklerını

Hahaha :))) Bir tanesi neden süründüğünün de bahanesini bulmuştu.Güya Allah bu yeteneğini kendine kullandıramıyormuş, öyle bir yetkisi yokmuş Bunlar işte hep ciddi derecede ağır şizofren vakalı insanlar aslında, gülüyoruz ama akıl hastanesine kapatılması gerekiyor büyük çoğunun.Allah hepsine şifa versin.

zaten psıkıyatrıstler bu tur ınsanların problemlı olma olasılıklarının yuksek oldugunu soyluyorlar...kendı hayatları berbat bıze ahkam kesıyorlar ama hata bızde gıtmememız lazım..

zaten psıkıyatrıstler bu tur ınsanların problemlı olma olasılıklarının yuksek oldugunu soyluyorlar...kendı hayatları berbat bıze ahkam kesıyorlar ama hata bızde gıtmememız lazım..

Evet benim bu olaylardan sonra tanıştığım psikolog bir arkadaşım var.Ona da sormuştum.Ona göre hem fal bakanların çoğunluğu sorunlu hem de biz gidenler :) Ben en çok eğlence için gidiyorum lafına gülüyorum bir de.Eğlence için 20-30 lira vermek nasıl bir eğlence anlayışı bilmiyorum, basbayağı "etkilenirim diye korkuyorum" demiyor da eğlence diyor.Psikologlrara göre eğlencesine diye birşey bile yok yani.

bızım de ozguven problemımız var demek kı onlardan medet umuyoruz..kotu seyler duyunca ya da ıyı seyler gerceklesmeyınce de psıkolojımız bozuluyor kısır döngü bunlar

bızım de ozguven problemımız var demek kı onlardan medet umuyoruz..kotu seyler duyunca ya da ıyı seyler gerceklesmeyınce de psıkolojımız bozuluyor kısır döngü bunlar

Bir iş zaten başkasına sormana kalmışsa hayır beklenmez.Evet biraz hayalperestlik, biraz da özgüven eksikliği sanırım.Gidenler hayallerine destek bekliyor sanırım.Ama olmaynca öyle bir yıkım oluyor ki anlatamam.1 yılımı kendimi toparlamakla geçirdim.Neyse ki anladım gerçekleri de okudum, tövbemi ettim.Allah kabul eder inşallah...

burdaki yazılar gerçekten çok güzel olmuş ve çok doğru.ben bilimsel yönünü çok bilmem ama varlıki yönünü çok iyi biliyorum yani cin aracılığı ile bakıldığını.20 yaşında mıydım neydim tatilde bir çingene bana fal bakmak istemişti olur olmaz derken başladı bu söylemeye uzun yıllar oldu çok hatırlamıyorum ayrıntıları ama aklımda kalan iki nokta vardı biri bir subayla evleneceğim diğeri de ikizlerimin olacağı.bu senaryo çingeneler arasında çok rağbette ve bir kez arka masamda oturan bir kıza da aynısını söyledi diye umursamamıştım o yıl.1 yıl geçti ben başka bir yerde başka birine baktırdım kadın tamamen aynılarını dedi, şok olmuştum, sinirlerim bozulmuştu nasıl aynılarını dedi diye.şu an geldim 28 yaşıma evliyim ama tabi ki de dedikleri çıkmadı, eşim muhasebeci.ve ben bu insanların numaralarını bu yaşımda anladım.kafanızın içine girerek tüm düşünceleriniz olsun, geçmiş bilgileriniz olsun hepsini toplayıp geleceğe dair tam anlamıyla senaryo yazıyorlar.siz bir kez o senaryoyu düşüncenize getirdiniz mi de hepsi papağan gibi aynısını söylemeye başlıyor.bakın bu konuda gerçekten bilirliğim var hissiyatı kuvvetli insan diye birşey evet var ama bu içe doğma denen şeyden öteye geçmez, size görüntü geldiğini, ses duyduğunu, ona bir varlığın haber verdiğini diyen herkes ama herkes cin bağlantılıdır.bir de bazıları diyor ki fal günahsa, böyle şeyler yasaksa nasıl bu yetenek veriliyor, nasıl fal bakılıyor.insanlar ve cinler yaptıklarının hesabı sorulacak tek varlıklardır kainatta.Allah herkesi hür kılmıştır, sen ister yasakları deler fal bakarsın, cinsen yardım edersin, istersen yapmazsın.bir de şu ironi var çok güldüğüm, fal bakan bir takım sureler dualar okuyor, evliyadan, türbeden, Kurandan bahsediyor, halbuki kendisi hayatında bir kez Kuran açıp okumamıştır.bazıları evet iyi niyetli (olduğunu sanıyor) ama varlıkların oyuncağı olmuş durumdalar.hem hiç dikkat ettiniz mi fal bakan, kendine medyum filan diyen insanların bir tanesinin bile düzgün bir hayatı var mı?sağlığı yerinde mi?benim gördüğüm hiçbirinin hiçbir işi rast gitmiyor, hastalıktan belleri doğrulmuyor...bu mu şimdi Allah vergisi, bu mu şimdi yetenek?ben din alimi filan değilim ama bu şekilde fal bakan birinin itiraflarından yararlanıyorum ve kendi tanık olduğum şeylere de dayanarak bu kadar iddialı yazabiliyorum.Kuran'a inanın inanmayın ama en azından biraz mantığınızı çalıştırın fal konusunda derim ben.

Son düzenleme:
Yaratan bazı kullarına bu yeteneği vermiş, nedenini sorgulamak bize düşmez.
kaldı ki elbette gaybı sadece O bilir ama şu da unutulmamalıdır ki, bize rüyamızda kendi geleceğimizle ilgili endişelerimizle ilgili cevaplar bulabilmemiz için özellik İslam alimleri dualar tavsiye etmişlerdir.

İslamiyetin ilk zamanlarından beridir de o zamanlar Halifelik unvanı olan padişahlar bile rüya ile gelecekten haber almaya buyuk kararlar oncesi başvurmuşlar.

Bence ( şahsi görüşüm ) bahsedilmis böylesi bir yeteneği ticarete dökmek.

Bazı fallar neden çıkmaza gelince, beklenti ile çok büyük bir enerji yüklüyoruz kendimize bence.
Dikkat ettim de kendim de dahil hep 'olmaz' dediğimiz beklemediğimiz fallar çıkıyor.
bekledikçe uzadıkça uzuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…