- Konu Sahibi hazal_diren
-
Çok yerinde bir açıklama nurmelek arkadaşım, tebrikler!Ben bir fizikçiyim ve bilmiyorum aranızda Paralel Evrenler teorisini duyan var mı.Yoksa açıkliyim size, bu dediklerim bilimsel gerçeklerdir ve ispatlanmıştır, internette bir sürü açıklama ve ciddi kaynak bulabilirsiniz.Şimdi basitçe şöyle anlatayım mesela akşam diyorsunuz ki yarın sinemaya gideyim.Sabah oluyor kalkıyorsunuz bir bakmışsınız canınız sinemaya gitmeyi hiç istemiyor,onun yerine komşuma uğrayayım diyorsunuz.Paralel Evrenler teorisi şöyle işler arkadaşlar: sonuç önemli değildir, yani komşuya gitmeyi de düşündünüz ama gidip gitmemeniz önemli değil, önemli olan sizin o gün için hem sinema hem de komşu ziyareti düşünmeniz.Bilimsel bir makale şöyle açıklar :"Her karar verme anında çatallanan ve her yeni yönde eş zamanlı ilerleyebilen bir başka siz düşünün." der.Alın işte size falların nasıl ortaya çıktığı.İzafi Gayb aynen bunlardır ve olasılığa dayanır.Ve falda işin kötüsü eğer karşı tarafla ilgili bir beklentiniz varsa sizin olasılıklarınız kadar onunkiler de devreye girecektir.Yani şimdi hani falcı diyor ya şu zamanda dönecek/açılacak vesaire, işte tüm onlar karşı tarafın bir anlık düşüncesi sonucu oluşan olasılıklar.Sonradan fikir değiştirip hiç gelmeyecek/açılmayacak da olabilir.Tabi bu dediklerim şarlatan olarak tabir ettiğimiz şekillere bakıp atanlar için geçerli değil, biraz daha ciddi görünen ben duru görü yapıyorum, medyumum, seçilmişim vesaire diyenler için geçerli.Ama ben de nurmelek gibi bu insanların işi paraya dökmesine tamamen karşıyım ve tek geleceği Allahın bileceğine inanıyorum.Kendinizden ve Allahtan başkasına katiyen inanmayın
haklısınız. ama bazen insan güzel şeyler duymak istiyor, geçici bir moral ihtiyacı oluyor, onun dışında, denilenlere çok kaptırmamak lazım... ve aslında kaderimizi biz çiziyoruz, seçimlerimizi kendimiz yapıyoruz çünkü. mesela kendimden bir örnek vereyim, birkaç kez, ayrılmış olduğum erkek arkadaşımla tekrar birleşeceğim hatta onunla evleneceğim, ondan çocuk sahibi olacağım söylendi kahve fallarımda. ama bunun olması artık mümkün değil çünkü onu hayatımdan kesin olarak sildim, ondan çok soğudum, onunla mutlu olamayacağım çünkü... onun için çabalayacak gücüm de kalmadı. aşk falan bir yere kadar... onunla birlikte bir hayatım asla olmayacak. ne kadar seversem seveyim, unutacağım zamanla.
Evet Paralel Evrenleri ben de çok okudum.Aynen inanırım.Her düşünce olmuş gibi bir hareket başlatıyor evrende.Sonu olsun yada olmasın.Teşekkürler paylaşım için.
Ben bununla ilgili bir deneme bile yaptım falcıların üzerinde.Mesela eski sevgilim için yapmıştım dönerse ne yaparım diye.Bir sefer çok sinirleneceğimi düşünüp yolladım, dediler ki kavga çıkacak, başka sefer soğuk kanlı olup yerin dibine sokarım diye düşündüm, dediler ki ohoo unutmuş olacaksın yerin dibine geçecek, başka bir sefer de ona ders veririm burnunu sürttürür belki sonra barışırım diye düşündüm, dediler ki burnu sürtsün diye ders vereceksin :))) Şimi Allah aşkına bu kader okumak mı.Ben gerçekten çok gülüyorum bu falcılara.Fal kadar saçma birşey olamaz.Sadece şimdiki zamanda merak edilen birşey için kullanılabilir ama o bile kesin değil.
hepnızden Allah razı olsun içim cok rahatladı:))) ıyı kı burda dertlerımızı paylasmsız..aslında hıcbırımıze yakısmıyor fallaara ınanmak cunku hepımız okumus etmnıs aklı basında mantıklı ınsanlarız..bılgısayar cagında yasıyoruz ama hala fallara ınanıyoruz:) o falcılardan yapragın kıpırdayıp kıpırdamayacagını bılmelerını ıstesek yuzde ellısı kıpırdıcak der yuzde ellısı kıpırdamıvcak der ama belkı ortada yaprak bıle yoktur :)) gercegı sadece yaratan Rabbım bılır bes dakıka sonra yasayacagımızın garantısı yok ıken seneye evlenecegımızın ya da ayrılacagımızın nasıl garantısı olabılır kı? ben tovbemı ettım ınsallah pısman olan herkes kurtulur bu işten..
Ben bununla ilgili bir deneme bile yaptım falcıların üzerinde.Mesela eski sevgilim için yapmıştım dönerse ne yaparım diye.Bir sefer çok sinirleneceğimi düşünüp yolladım, dediler ki kavga çıkacak, başka sefer soğuk kanlı olup yerin dibine sokarım diye düşündüm, dediler ki ohoo unutmuş olacaksın yerin dibine geçecek, başka bir sefer de ona ders veririm burnunu sürttürür belki sonra barışırım diye düşündüm, dediler ki burnu sürtsün diye ders vereceksin :))) Şimi Allah aşkına bu kader okumak mı.Ben gerçekten çok gülüyorum bu falcılara.Fal kadar saçma birşey olamaz.Sadece şimdiki zamanda merak edilen birşey için kullanılabilir ama o bile kesin değil.
benım de fal merakım yuzunden psıkolojım bozulmustı zaten sonunda kötü cıkmasaydı belkı de hala baktıyor olabılırdım su an..ıyı kı kotu konustu da ben de tovbe ettım ama durum şöyle oldu ben baskasının ustundemıs gıbı baktrınca kotu konusmaya basladı benım ben oldugumu bılmeden :)) yoksa bana soyledıkelrı superdı zaten:)) ben de o gunlerde olumsuz seyler dusunuyordum ve belkı de kotu enerjım ona yansıdı onu da bılemem sonucta beyın okuma sekli de olabılır ama kesınlıkle sonuc olarak fallar gelecegı bılemez bılselerdı kendı geleceklerını bılırlerdı cok unlu bıın kafede gıttıgım ıkı kadın falcı vardı ogrendım kı ıkısı de eslerınden bosanmıs cocuklarıyla oturuyorlar:)) anlayın yanı ne kadar gekecegı gorduklerını
zaten psıkıyatrıstler bu tur ınsanların problemlı olma olasılıklarının yuksek oldugunu soyluyorlar...kendı hayatları berbat bıze ahkam kesıyorlar ama hata bızde gıtmememız lazım..
bızım de ozguven problemımız var demek kı onlardan medet umuyoruz..kotu seyler duyunca ya da ıyı seyler gerceklesmeyınce de psıkolojımız bozuluyor kısır döngü bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?