- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
hep alttanaldım ama artık yeter.zaten oğlumun sağlık durumu belirsiz, yeter artık, ne babam ne başka biri bana hakaret edemez dövemezEvet seni anlıyorum babam da senin baban gibi
ama onun yapmaması gereken şeyi sen yapıyorsun insanların içinde ona bağırıyorsun
mesela nüfus cüzdanı olayı neden inatlaşıyorsun tc kimlik no gerçekten de yeterli oluyor
inadına gitme biraz alttan al olur böyle şeyler
isyan etme ben yıllardır dua ediyorum bakalım inşallah düzelir sen de dua et
eşim araya girdi ona dedi ki sen kimsin, onu da dövmeye kalktıRabbim şifa versin evladiniza... Su sekilde dusunun bazi insanlar gecmiste pek umursanmamis olabilirler ve umursanmaya guc yetirememislerdir... Hal bole olnca kndinde yasca kucugu,kendinden fizikinolarak yada manen zayifi&kucugu ezmeye calisir yada ego diyelim. Kisilik meselesidir. Ama sifdet asla kabul edilemez.pekimeainiz ne dedi ne yaptı siz siddet gorurken yada mahallede bagirirken???
işe başlıcam, oğlanı kreşe vermeye kıyamıyorum 2 yaşında olacak, anneme güveniyorum.bütün bağlarını kopar bence. ne demek dövmek ya?
işe başlıcam, oğlanı kreşe vermeye kıyamıyorum 2 yaşında olacak, anneme güveniyorum.
çocuğun anjiyosu bakımı olacak muhtemelençalışırken çocuk bakımıiçin destek gerek
1 alana 1 bedavaanneniz size gelsin.
1 alana 1 bedava
annembabamsız yapamaz demekO ne demek 1 alana 1 bedava?
baba sevgisi olmasa da olur da ben saygı duyulmak istiyorum, çocuk gibimuamele istemiyorum, güvenmek istiyorum, baban bile basit birolayda sana sırtını dönüyorsa başka hayatta kime güvenebilirsin kiÇok geçmiş olsun acil şifalar evladınıza.
Babanızla konuşmayın bence de herkes baba olamıyor işte ne yazık ki bizim gibilerde de hep bir baba sevgisi eksikliği kalıyor sayelerinde.
zorunluluklsrım olmasa ve onun yanında yaşayan annem babamın yüzüne bile bakmamAllah acil şifalar versin ilk önce, evli barklı kadına dayak atmak mıeşiniz biliyor mu bu durumu ben olsam bana öyle davranan biri kim olursa olsun kesinlikle görüşmez yüzüne bile bakmazdım nalet adam
hayır içi dışı bir adamdeğil, evde terör estiriyor amadışarıda ben bağırırken hiçbişi yapmadı acizdi, güçsüzdü, zayıftı, tıpkı kadına şiddet uygulayan diğer adam(?)lar gibiBaban normal degil Allah sifa versin cocuguna canim
arkadaşım birprofa götürdüm 630 tl, eminolamadım diğer profa götürdüm 1500 tldedi ama 750 lira olur dedi, ek tetkik istendi 730 tl, dışarıdada yiyoruz yolparasıçocuk gibi muamele istemiyorum, güvenmek istiyorum
ama işte bunu siz yaratacaksınız
o olay sonrasında ilk kontrolde eve gitmeyip otele, pansiyona bir yere gitseydiniz paşa paşa hatasını anlardı
o siz muhtaç görüyor kendine , yaptıklarını da hak görüyor
T.C. yeterli deyince ne olur ne olmaz alsın gelsin X de geç git
o seni neden yönetsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?