neden ben bunları yaşıyorum?

oglumun_kalbi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
322
118
18
42
33 yaşındayım, babam tarafından hiç adam yerine konulmadım, çocuğumun tedavisiiçin 6 ayda bir baba evine gitmek durumunda kalıyorum, önce herşey iyi sonra ufakşeyşerden tartışma çıkartıyor(hastanedeyiz, çocuğunnüfus cüzdaınını arabada unutmuşum,eşime git arabadan al dedim, babam TC yeterli olur, bende TC sivar çocuğun dedi, hayır, nufüs cüzdanı getrililecek dememle hastanede rezalet çıkardı. bu ve bunun gibi birsürüolay.sinir bozduktan sonra susar, surat asar, bişi desen cevap vermez, bazen evde şiddete varan şeyler olur,dayak vs de yedim,çocuğum hasta iken.
çocuğun durumu için koşturuyoruz, ve bir de bunları çekmekçok zor, en son kavgada iş şiddete varınca tartışmayı apartmana taşıdım, apartman boşluğunda bağırdım, hatta mahallede de çok sert konuştum, dışarıda herkes duydu, bir sinir krizi hali gibi,çıldırmıştım adeta ama iyi oldu.herkes babamın ikinci yüzünü görsün istedim artık, bıktım ondan, elimiz mahkum, evinde kalıyoruz hep aynı şeyi yapıyor.ben artık saygı görmek istiyorum,döverim haaa vs tarzı yaklaşımistemiyorum.
o yüzden babamla tüm bağlarımı koparacağım,oğlumu üzülerek de olsa kreşe vermek durumunda kalacağım, oysa annem iyi bakıyordu, tedaviyi istanbul yerine ankaraya alacağım ki evime daha yakın, yine il dışı ama...
neden ben bunları yaşıyorum?

Allah acil şifalar versin ilk önce, evli barklı kadına dayak atmak mı eşiniz biliyor mu bu durumu ben olsam bana öyle davranan biri kim olursa olsun kesinlikle görüşmez yüzüne bile bakmazdım nalet adam

Rabbim şifa versin evladiniza... Su sekilde dusunun bazi insanlar gecmiste pek umursanmamis olabilirler ve umursanmaya guc yetirememislerdir... Hal bole olnca kndinde yasca kucugu,kendinden fizikinolarak yada manen zayifi&kucugu ezmeye calisir yada ego diyelim. Kisilik meselesidir. Ama sifdet asla kabul edilemez.pekimeainiz ne dedi ne yaptı siz siddet gorurken yada mahallede bagirirken???

Evet seni anlıyorum babam da senin baban gibi
ama onun yapmaması gereken şeyi sen yapıyorsun insanların içinde ona bağırıyorsun
mesela nüfus cüzdanı olayı neden inatlaşıyorsun tc kimlik no gerçekten de yeterli oluyor
inadına gitme biraz alttan al olur böyle şeyler
isyan etme ben yıllardır dua ediyorum bakalım inşallah düzelir sen de dua et

hep alttanaldım ama artık yeter.zaten oğlumun sağlık durumu belirsiz, yeter artık, ne babam ne başka biri bana hakaret edemez dövemez

1
eşim araya girdi ona dedi ki sen kimsin, onu da dövmeye kalktı

Çok geçmiş olsun acil şifalar evladınıza.
Babanızla konuşmayın bence de herkes baba olamıyor işte ne yazık ki bizim gibilerde de hep bir baba sevgisi eksikliği kalıyor sayelerinde.

Çok geçmiş olsun acil şifalar evladınıza.
Babanızla konuşmayın bence de herkes baba olamıyor işte ne yazık ki bizim gibilerde de hep bir baba sevgisi eksikliği kalıyor sayelerinde.
baba sevgisi olmasa da olur da ben saygı duyulmak istiyorum, çocuk gibimuamele istemiyorum, güvenmek istiyorum, baban bile basit birolayda sana sırtını dönüyorsa başka hayatta kime güvenebilirsin ki

Allah acil şifalar versin ilk önce, evli barklı kadına dayak atmak mı eşiniz biliyor mu bu durumu ben olsam bana öyle davranan biri kim olursa olsun kesinlikle görüşmez yüzüne bile bakmazdım nalet adam
zorunluluklsrım olmasa ve onun yanında yaşayan annem babamın yüzüne bile bakmam

çocuk gibi muamele istemiyorum, güvenmek istiyorum

ama işte bunu siz yaratacaksınız

o olay sonrasında ilk kontrolde eve gitmeyip otele, pansiyona bir yere gitseydiniz paşa paşa hatasını anlardı

o siz muhtaç görüyor kendine , yaptıklarını da hak görüyor

T.C. yeterli deyince ne olur ne olmaz alsın gelsin X de geç git

o seni neden yönetsin ki

arkadaşım birprofa götürdüm 630 tl, eminolamadım diğer profa götürdüm 1500 tldedi ama 750 lira olur dedi, ek tetkik istendi 730 tl, dışarıdada yiyoruz yolparası

ben de biliyorum bunları da maddiyatmeselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…