neden ben de anne olamıyorum :( çok mutsuzum

derindeniz_55

sağlıklı ol kuzummmm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
492
171
83
çok kafaya takıyorum çok ....hele ki buradaki hamilelik belirtileri ve gebeliği okuya okuya içim dışıma çıktı.. 9. ayımız bu ay .. bu ay da olmadı bence.. karnım ağrıyor cumartesi adet günüm.. 3 ayrı şehirde 3 ayrı doktora göründüm ben .. doktor sende hiçbir problem yok dedi eşini getir dedi.. götürdüm zorla yalvar yakar.. spermleri biraz yavaş çıktı vitamin falan verdi doktor.. içti düzenli kullandı ama bu ay da olmadı maalesef.
:( ben ne zaman anne olacağım ne zaman bebeğimin ilk kalp atışlarını duyacağım ? ne zaman karnımda onu hissedeceğim .. ne zaman aileme ben de anne oluyorum haberini vereceğim.. :( çok sabırsızlanıyorum artık ... eşim de aynı benim gibi.. genelde bu konuları o açıyor hala neden olmuyor?_ yemeği fazla kaçırdın hamile misin? acaba gibi şeyler söyleyerek beni daha da ümitlendiriyor.. her geçen gün komşu akraba arkadaş sevdiğim sevmediğim insanların hamilelik haberlerini alıyorum ve içten içe kendimi yiyorum.. kimseye anlatamıyorum derdimi.. eşime söylesem onun daha çok etkilenmesinden korkuyorum akraba konu komşu desen herkes sadece oldu mu? diye arıyor beni kimse anlamamakta ısrar ediyor.. kayınvalidem desen artık yap çocuk da ben bakayım dedi geçen gün.. neden ya neden.. neden bu hayatta ben her şeyi tırnaklarımla kazıya kazıya elde etmek zorundayım... neden hiç bir konuda dört ayağım üzerine düşmüyorum :( illa bir şey için çok çaba sarf edip onun için yıllarca uğraşmak zorunda kalıyorum :(

anlayacağınız iyice kafayı takmış bunalmış vaziyetteyim :( içimi dökmek paylaşmak istedim sadece ..

olmuyor yalnızım evde ve düşünmekten kendiimi alıkoyamıyorum cinsellik de sadece bebek odaklı olmaya başladı rutinleşti

Kiyamam sana... Iste dunyanin imtihanlari bitmiyor.. Herkes bi sekilde sinaniyor.. Ama sukret canim belkide cocugun olsaydi hasta dogucakti yada farkli problemler yasicaktin Rabbiminde vardir bi bildigi sen dua et kalpten iste yeterki o hic kuluna zulmeder mi ? O ne merhametlilerin merhametlisi.. Bu serdede var bir hayir eminim senin goremedigin.. Tavsiyem ismi azam duasini okuman canim internetten arastirabilirsin faziletlerini..

Bakın bende 9 aydır deniyorum evet insan istemeden de olsa takıyor ama mutsuz değilim kafamda sürekli bu konu yok.
Bu kadar stres çok fazla olacağı varsa da olmaz.
Hayırlısını isteyin...

çok kafaya takıyorum çok ....hele ki buradaki hamilelik belirtileri ve gebeliği okuya okuya içim dışıma çıktı.. 9. ayımız bu ay .. bu ay da olmadı bence.. karnım ağrıyor cumartesi adet günüm.. 3 ayrı şehirde 3 ayrı doktora göründüm ben .. doktor sende hiçbir problem yok dedi eşini getir dedi.. götürdüm zorla yalvar yakar.. spermleri biraz yavaş çıktı vitamin falan verdi doktor.. içti düzenli kullandı ama bu ay da olmadı maalesef.
:KK43: ben ne zaman anne olacağım ne zaman bebeğimin ilk kalp atışlarını duyacağım ? ne zaman karnımda onu hissedeceğim .. ne zaman aileme ben de anne oluyorum haberini vereceğim.. :KK43: çok sabırsızlanıyorum artık ... eşim de aynı benim gibi.. genelde bu konuları o açıyor hala neden olmuyor?_ yemeği fazla kaçırdın hamile misin? acaba gibi şeyler söyleyerek beni daha da ümitlendiriyor.. her geçen gün komşu akraba arkadaş sevdiğim sevmediğim insanların hamilelik haberlerini alıyorum ve içten içe kendimi yiyorum.. kimseye anlatamıyorum derdimi.. eşime söylesem onun daha çok etkilenmesinden korkuyorum akraba konu komşu desen herkes sadece oldu mu? diye arıyor beni kimse anlamamakta ısrar ediyor.. kayınvalidem desen artık yap çocuk da ben bakayım dedi geçen gün.. neden ya neden.. neden bu hayatta ben her şeyi tırnaklarımla kazıya kazıya elde etmek zorundayım... neden hiç bir konuda dört ayağım üzerine düşmüyorum :KK43: illa bir şey için çok çaba sarf edip onun için yıllarca uğraşmak zorunda kalıyorum :KK43:

anlayacağınız iyice kafayı takmış bunalmış vaziyetteyim :KK43: içimi dökmek paylaşmak istedim sadece ..

9 ay bunalima girmek icin cok erken.15 yil beklyen var.hemen psikolojinizi bozmayin.hic br sorun yokken bizimde olmuyor.kismetinizde varsa olur zaten.allah saglikli hayurlisini versin

Sadece 9 ay olmuş.
Senin içini sızlatan konular gibi, bu konuda yıllarca bebek sahibi olamayanların içini sızlatabilir.

Hayırlı zamanda gelsin inşallah.
Emin ol hayırlı bir vakti vardır.

Allah en yakın zamanda sağlıklı bir bebek versin sana da isteyen herkese de..

Acele etmeyin stres büyük etken bu konuda.ilk hamileligimde hiçbir problem yokken 1 sene olmadı sonra takmayınca oldu.bu hamilelikte ise istedik kafaya taktik 6 ay korunmadik olmadı üzüldüm hergün stres yaptım test yaptım. Nezaman aman napayım artık deyip bosverdim o hafta oldu.stres yok bebek var çözüm bu

Bu kadar strese girersen boşuna çabalarsın yıllarca bekleyenler var. Biraz akışına bırak hiç beklemediğin anda bir bakmışsın hoppp bebiş :-) inşallah canım

ben de hep sizin gibi düşünuyordum.bu hayatta elde ettiğim herseyi yillarca tirnaklarimla kaziyarak eldecettim.okulum isim ve tabiki oglum.5 sene sonra hamile kalabildim hem de hicbir sorun yokken en sonun asilamaya karar verdim ve ilk asilamada hamile kaldim.simdi 2 yasinda.gec oldu ama tam oldu 5kg dogdu oglum tosun gibiydi:)

13 aydir olmuyor. Rahim filmi cektirmeye gittigimde 45 yasindaki bir bayanla karsilastim. Onun da 20 yildir olmuyormus ve bu da yetmezmis gibi kocasi kuma getirmis bunun üstüne. Kumasi da simdi 7.cocuga gebeymis. O kadini gordukten sonra halime binlerce şükürler ettim. Ne hayatlar var.
Bu kadar üzülmek için daha çok erken. Rabbim hayirlisini versin inşallah. .

Daha 9 ay olmuş canım..Şükret ki sorun cıkmamış sende..Bende bebek istiyorum bizde bekliyoruz..Eşimde de bende de ufak tefek sıkıntılar var..Ama ben burda okadar çok kadın hikayesi okudum ki ..Kendimi bırakıp onlara ağlayıp dua ettim.:)Bekliycez rabbim bilir doğru zamanı takma kafanı bişeylerle uğraş..

Hepiniz ayrı ayrı haklısınız kızlar güzel dilekler ve dualar için çok çok teşekkür ederim benimki biraz kendime hayata sitem gibi oldu biraz hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor hayatımda ve bu çocukluktan beri hep böyle hep bir engeller çıkar karsima hiç kolayca olan bir şey olmadı isyan moduna girdim bu gece biraz

ben de hep sizin gibi düşünuyordum.bu hayatta elde ettiğim herseyi yillarca tirnaklarimla kaziyarak eldecettim.okulum isim ve tabiki oglum.5 sene sonra hamile kalabildim hem de hicbir sorun yokken en sonun asilamaya karar verdim ve ilk asilamada hamile kaldim.simdi 2 yasinda.gec oldu ama tam oldu 5kg dogdu oglum tosun gibiydi:)
Okurken gözlerim doldu allah sana bağışlasın bu aşılama şu aşamada bana yapılır mi yani benim mi talep etmem gerekir devlet hastanesiyapar mi canım

:KK43: ben ne zaman anne olacağım ne zaman bebeğimin ilk kalp atışlarını duyacağım ? ne zaman karnımda onu hissedeceğim .. ne zaman aileme ben de anne oluyorum haberini vereceğim.. :KK43: çok sabırsızlanıyorum artık ... eşim de aynı benim gibi.. genelde bu konuları o açıyor hala neden olmuyor?_ yemeği fazla kaçırdın hamile misin? acaba gibi şeyler söyleyerek beni daha da ümitlendiriyor.. her geçen gün komşu akraba arkadaş sevdiğim sevmediğim insanların hamilelik haberlerini alıyorum ve içten içe kendimi yiyorum.. kimseye anlatamıyorum derdimi.. eşime söylesem onun daha çok etkilenmesinden korkuyorum akraba konu komşu desen herkes sadece oldu mu? diye arıyor beni kimse anlamamakta ısrar ediyor.. kayınvalidem desen artık yap çocuk da ben bakayım dedi geçen gün.. neden ya neden.. neden bu hayatta ben her şeyi tırnaklarımla kazıya kazıya elde etmek zorundayım... neden hiç bir konuda dört ayağım üzerine düşmüyorum :KK43: illa bir şey için çok çaba sarf edip onun için yıllarca uğraşmak zorunda kalıyorum :KK43:

anlayacağınız iyice kafayı takmış bunalmış vaziyetteyim :KK43: içimi dökmek paylaşmak istedim sadece ..
Canim bana doktor dedi ki kafana takmayacaksin ne kadar takarisen o kadar stres ve engel oluyo relakssss kendinizi rahat bırakın bir de bol bol ceviz fındık incir kuru kayısı gibi şeyler tüketin doktorların dedikleri de tutmuyor maalesef cokta takma kafana nasip de tevekkül Allah' tan... öpüyorum sevgiler. :KK24:

Back
X