çok kafaya takıyorum çok ....hele ki buradaki hamilelik belirtileri ve gebeliği okuya okuya içim dışıma çıktı.. 9. ayımız bu ay .. bu ay da olmadı bence.. karnım ağrıyor cumartesi adet günüm.. 3 ayrı şehirde 3 ayrı doktora göründüm ben .. doktor sende hiçbir problem yok dedi eşini getir dedi.. götürdüm zorla yalvar yakar.. spermleri biraz yavaş çıktı vitamin falan verdi doktor.. içti düzenli kullandı ama bu ay da olmadı maalesef.

ben ne zaman anne olacağım ne zaman bebeğimin ilk kalp atışlarını duyacağım ? ne zaman karnımda onu hissedeceğim .. ne zaman aileme ben de anne oluyorum haberini vereceğim..

çok sabırsızlanıyorum artık ... eşim de aynı benim gibi.. genelde bu konuları o açıyor hala neden olmuyor?_ yemeği fazla kaçırdın hamile misin? acaba gibi şeyler söyleyerek beni daha da ümitlendiriyor.. her geçen gün komşu akraba arkadaş sevdiğim sevmediğim insanların hamilelik haberlerini alıyorum ve içten içe kendimi yiyorum.. kimseye anlatamıyorum derdimi.. eşime söylesem onun daha çok etkilenmesinden korkuyorum akraba konu komşu desen herkes sadece oldu mu? diye arıyor beni kimse anlamamakta ısrar ediyor.. kayınvalidem desen artık yap çocuk da ben bakayım dedi geçen gün.. neden ya neden.. neden bu hayatta ben her şeyi tırnaklarımla kazıya kazıya elde etmek zorundayım... neden hiç bir konuda dört ayağım üzerine düşmüyorum

illa bir şey için çok çaba sarf edip onun için yıllarca uğraşmak zorunda kalıyorum
anlayacağınız iyice kafayı takmış bunalmış vaziyetteyim

içimi dökmek paylaşmak istedim sadece ..