neden ben de anne olamıyorum :( çok mutsuzum

çok kafaya takıyorum çok ....hele ki buradaki hamilelik belirtileri ve gebeliği okuya okuya içim dışıma çıktı.. 9. ayımız bu ay .. bu ay da olmadı bence.. karnım ağrıyor cumartesi adet günüm.. 3 ayrı şehirde 3 ayrı doktora göründüm ben .. doktor sende hiçbir problem yok dedi eşini getir dedi.. götürdüm zorla yalvar yakar.. spermleri biraz yavaş çıktı vitamin falan verdi doktor.. içti düzenli kullandı ama bu ay da olmadı maalesef.
:KK43: ben ne zaman anne olacağım ne zaman bebeğimin ilk kalp atışlarını duyacağım ? ne zaman karnımda onu hissedeceğim .. ne zaman aileme ben de anne oluyorum haberini vereceğim.. :KK43: çok sabırsızlanıyorum artık ... eşim de aynı benim gibi.. genelde bu konuları o açıyor hala neden olmuyor?_ yemeği fazla kaçırdın hamile misin? acaba gibi şeyler söyleyerek beni daha da ümitlendiriyor.. her geçen gün komşu akraba arkadaş sevdiğim sevmediğim insanların hamilelik haberlerini alıyorum ve içten içe kendimi yiyorum.. kimseye anlatamıyorum derdimi.. eşime söylesem onun daha çok etkilenmesinden korkuyorum akraba konu komşu desen herkes sadece oldu mu? diye arıyor beni kimse anlamamakta ısrar ediyor.. kayınvalidem desen artık yap çocuk da ben bakayım dedi geçen gün.. neden ya neden.. neden bu hayatta ben her şeyi tırnaklarımla kazıya kazıya elde etmek zorundayım... neden hiç bir konuda dört ayağım üzerine düşmüyorum :KK43: illa bir şey için çok çaba sarf edip onun için yıllarca uğraşmak zorunda kalıyorum :KK43:

anlayacağınız iyice kafayı takmış bunalmış vaziyetteyim :KK43: içimi dökmek paylaşmak istedim sadece ..
hiç moralini bozma sizde bi problem yok şükür. Burada ne kadar zor durumda olanlar var Allah yardımcıları olsun. Eşine keçi boynuzu kürü yap ama etkisi 3 ay sürer. Yani bir ayda hiç bir ilaçtan vitaminden sonuç alamazsınız çünkü sperm üretimi 3 ayda bir oluyo. sabret çok sürmez hamile kalırsın Allahın izniyle. Birde yukardaki ne zaman derse o zaman oluyo psikolojini bozma duanı eksik etme sabırlı ol..

Özel değilse neden ümit yok kardeşim? Ümit her zaman vardır,yeter ki Allah'a sığının, ben 9 yıl sonra çocuk sahibi olan bir akrabamı biliyorum, ki onlar ilk seneden beri istiyorlardı,durumları da çok iyiydi her imkanı zorladılar olmadı,umudu kestikleri an nasip oldu.
Umudum var tabi ama söyle her ay umutla beklemiyorum Esim azosperm normal yolla mümkün deil eşim tese oldu sperm bulunamadı ikinci tese için tedavide allah nasip ederse çıkar sperm tup bebekte tutar zaman hayallerini kırıyor sadece

arkadaşlar öncelikle verdiğiniz cevaplar için ettiğiniz güzel dualar için Allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .. bir an önce anne olalım .. çünkü bunun yokluğu çok kötüymüş.. gerçekten yıllarca bekleyenlere o kadar üzülüyorum ki anlatamam Allah onların yüzünü de güldürsün bir an önce .. ben belki de sürekli evde ve yalnız olduğumdan iyice bunalıyorum .. çok düşünüyorum... kafamı başka şeylerle meşgul edeyim diyorum ama olmuyor insan sürekli hesap yapıyor şu zaman adet tarıhım şimdi yumurtlama günümdeyim falan deyince ister istemez stres oluyor insan .. Allah başka dert vermesin buna da hamd olsun ... napalım sabır etcez beklicezzzz başka çaremiz yokkkk

Back
X