Neden ben mutlu olamadım ?

Selamlar
Selamlar,
Senin mutluluk kavramın kişiye dayalı. Ama bunu yanlış buluyorum. Mutluluk insanın içindedir ve onu başka insanlarda ararsa çok bunalıma girer(gözlemlerim kadarıyla).
Bu saatten sonra sen de mutlu olabilirsin ve 27 geç değil

hayatın için verebileceğin hiçbir karar geç değildir. yeterki doğru kararlar ver. 27 yas geç değil.. sen suan bi sendrom yasıyosun.. ben 33 yasındayım ve hayatımı daha yeni yeni yoluna koyuyorum ve acele etmıyorum dusun. bazı seyler hiç beklenmedij anda çıkar önemli olan sen onu gör . böle karamsarlığa kapılma.. hayatına bi yön çiz hayatına odaklan sen ii oldukça ii olan sana gelir.. evlilik için evlenilmez . dusun ben 33 yasındayım ve nişanlanacagım ama hala hayırlısı ne ise o olsun diyorum ..

Belli yaşlarda acaba geçmi kaldım düşüncesi fazlaca oluşur fakat şunu unutmayın herşeyin bir zamanı var demekki sizin için zamanı değil daha. Şu yaşlarınız hayatın en güzel zamanları gezin tozun başka şeylere odaklanın doğru kişi zaten sizi bulacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…