Neden ben mutlu olamadım ?

lorilori72

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
158
56
13
34
27 yaşındayım. Allah’a çok şükür memurum düzenli bir isim de var. Kardeşlerimin hepsi evli ben ve erkek kardeşim kaldık bi tek. Evli olanlar da uzakta... Onların uzak olması da beni cok üzüyor. Hayatımda birini çok sevdim. Öyle çok sevdim ki aldatmasını, hakaretlerini yok sayacak kadar sevdim. Ama aklım basıma geldi ve arkama dönüp baktığımda, herkesin mutlu, sevdikleriyle evli olduklarını görünce neden bir ben mutlu olamadım diyorum. Evet hayatıma aldığım kişi yanlış kisiydi. İssiz, ağzı bozuk, hatta hastalık derecesinde sinirli bir insandı. Bu saatten sonra mutlu olamaz mıyım? Benim de beni seven değer veren, gözyaşıma kıyamayan olamaz mı hayatımda.. Bütün arkadaşlarım evli, beni görenler yok mu biri deyip duruyorlar yok deyince de acıyan gözlerle bakıyorlar insana. Bu bir eksiklik değil farkındayım ama neden çok üzülüyorum bu duruma. Lütfen yadırgamayın. Gerçekten bu aralar canım çok sıkıldı bu sebepten.. 27 yas çok geç bi yas mı mutluluğu yakalamak icin...

Sizin yerinizde olmak isteyen, işsiz, atanamayan, elinde mesleği olmayan kaç kadın var farkında mısınız? İnsanelindekinin değerini bilmeli.

Hayır 27 yaş geç bir yaş değil, hatta erken bile.
Orda da belirttiğim gibi çok şükür mesleğim var elimde. Teşekkür ederim yorumunuz icin

27 ne ki bir sürü gereksiz insandan sonra 32 yasimda tanıştım eşimle 8 ayda da evlendim. Hayat tecrübedir iyi ki o gereksizler olmuş ki insanları tanıyıp hayatına yön vermek istediğin doğru kişiyi buldurdular.
Allah mutlu mesut etsin sizi. Çok teşekkür ederim 🙏

Bazen güzellikler için sabretmek gerekir.. Ki hayatınızda çok şükür ki iş ve ailevi konusunda sıkıntı yok.. ve o üzücü ilişkiyi sürdürüp, evlenip ve daha sonra sıkıntı yaşamanızdan ziyade şimdi bitirebilmeniz çok çok iyi olmuş♥ İnşaAllah kalbinizdeki boşluk en hayırlı zamanda en iyisi ile dolar ♥ sadece dönem dönem herkes böyle boşlukta olup bu soruları sorabiliyor diyr düşünüyorum.. geçecek inanınn :)

Cnm seni çok iyi anlıyorum.Ben hep şuna inanmisimdir hayatin ne kadar zorlukla gecerse mukafati da o kadar iyi olur.Benim bu hayattaki en buyuk şansım eşim.Hic beklemedigim bi anda cikti karsima.O kadar zor bir hayatim vardiki ondan once (ailem tarafindan hep itilip kakildim)tum yaralarima melhem oldu.inşallah rabbim sanada hayirli esler nasip etsin🙏

Bazen güzellikler için sabretmek gerekir.. Ki hayatınızda çok şükür ki iş ve ailevi konusunda sıkıntı yok.. ve o üzücü ilişkiyi sürdürüp, evlenip ve daha sonra sıkıntı yaşamanızdan ziyade şimdi bitirebilmeniz çok çok iyi olmuş♥ İnşaAllah kalbinizdeki boşluk en hayırlı zamanda en iyisi ile dolar ♥ sadece dönem dönem herkes böyle boşlukta olup bu soruları sorabiliyor diyr düşünüyorum.. geçecek inanınn :)
Çok teşekkür ederim 🙏 insallah öyle olur 🥰

Cnm seni çok iyi anlıyorum.Ben hep şuna inanmisimdir hayatin ne kadar zorlukla gecerse mukafati da o kadar iyi olur.Benim bu hayattaki en buyuk şansım eşim.Hic beklemedigim bi anda cikti karsima.O kadar zor bir hayatim vardiki ondan once (ailem tarafindan hep itilip kakildim)tum yaralarima melhem oldu.inşallah rabbim sanada hayirli esler nasip etsin🙏

Adınıza çok sevindim. İnsallah rabbim bana da nasip eder değer kıymet bilen birini ❤️

Lori lori berxam lori.
Kafanı boşa yoruyon.
Ben de 31. Hiç takmıyorum.

Doğru kişinin en kısa sürede karşına çıkmasını temenni ederim
Hiç birşey için geç kalmadınız merak etmeyin
Kazancınızı Çatır çatır harcayın
Doğru kişi geldiğinde çeyiz hazırlayacaksınız çünkü :KK200:

Tovbe est
36 yasinda evlendim , gayet de mutluyum , 27 ne yahu?
29da evlendim. Eşim karşıma çıkmasa evlenmezdim.

Üniversite okumuşum. Iş bulamamişım ama arkamda kapi gibi annem babam var. Turkiyeyi geziyordum. Babamin parasını çatır çatır yiyordum. Hayat bana güzeldi.

Sonra evlendim. Pişman değilim. Çünkü bekarken kiymet biliyordum. Bekarlıģın tadını cıkarıyordum.

Bu sene bekar kız arkadaşımla tatile gittik 3 günlüğüne . Eşim kalacağımız oteli ayarladı. arabanin yakıtını doldurdu. Arkamizdan el salladi.

Sevgili konu sahibi. O kadar dramatize etmişsin ki...
Kızdım sana. Çok kızdım.

Sağlığını kaybettin mi hiç??

Işsizliğin ne olduğunu biliyor musun?

Allah bildirmesin.

Ama 27 yaşında bi kızın geç mi kaldim demesi insanin asabini bozuyor.

Ya hu okudum bitirdim . Az çalıştım derken zaten 27 olduk. Hangi ara evlenemedim diye dert etmeye başladınız?

Bu kafa sizi yanlış evlilik ve dert sahibi yapar.

Sırf evlenmek için evlenirsiniz. Sonra 27 yaşında bekar olmak mı yoksa hakime boşanma sebeplerini açıklamak mı daha zor... onu düşünürsünüz...

Doğru kişinin en kısa sürede karşına çıkmasını temenni ederim
Hiç birşey için geç kalmadınız merak etmeyin
Kazancınızı Çatır çatır harcayın
Doğru kişi geldiğinde çeyiz hazırlayacaksınız çünkü :KK200:

Haklısınız. Çok teşekkür ederim 🙏

29da evlendim. Eşim karşıma çıkmasa evlenmezdim.

Üniversite okumuşum. Iş bulamamişım ama arkamda kapi gibi annem babam var. Turkiyeyi geziyordum. Babamin parasını çatır çatır yiyordum. Hayat bana güzeldi.

Sonra evlendim. Pişman değilim. Çünkü bekarken kiymet biliyordum. Bekarlıģın tadını cıkarıyordum.

Bu sene bekar kız arkadaşımla tatile gittik 3 günlüğüne . Eşim kalacağımız oteli ayarladı. arabanin yakıtını doldurdu. Arkamizdan el salladi.

Sevgili konu sahibi. O kadar dramatize etmişsin ki...
Kızdım sana. Çok kızdım.

Sağlığını kaybettin mi hiç??

Işsizliğin ne olduğunu biliyor musun?

Allah bildirmesin.

Ama 27 yaşında bi kızın geç mi kaldim demesi insanin asabini bozuyor.

Ya hu okudum bitirdim . Az çalıştım derken zaten 27 olduk. Hangi ara evlenemedim diye dert etmeye başladınız?

Bu kafa sizi yanlış evlilik ve dert sahibi yapar.

Sırf evlenmek için evlenirsiniz. Sonra 27 yaşında bekar olmak mı yoksa hakime boşanma sebeplerini açıklamak mı daha zor... onu düşünürsünüz...

Çok haklısınız. Aslında böyle düsünen biri değilimdir ama etrafımdakiler bunun sorun olduğunu dile getirince ister istemez insan üzülüyor

Back
X