Çok üzüldüm inş sende en kısa zamanda alırsın bebegini kucağına sorun eşimde demişsin nedir dr gitmedinizmi?
Burda herkes aynı durumda arkadaşım. Bak bir etrafına. Yalnız senin başına gelmiş bir şey değil sonuçta. Allah dermansız dert vermesin.
Zinal canım haklısın ama elden birşey gelmiyorki allahım tez zamanda kucagını doldursun...İsteyen herkese nasip etsin..amin...Canım tedavinin neden negatif oldugu ile ilgili doktor açıklama yapmadımı..Dondurulmuş embriyonların varmı?? Pes etmek için daha çok erken canım..Kendine bunu yapma....
ya peki neden ben 24 yasima kadar hic gulmemisken bi de bumu olcakti
diyorum hep ama bisey degismiyor
3 senedir hamile bile kalamadim
esimin kromozomlari bozukmus
tupbebek iccin bekliyoruz bakalim hayirlisi
Sabır,Hamd ve tevekkül..Bize en çok gerekli olanlar bunlar.Kendimizi üzüp paralamaktansa Rabbimizi anmaktan gelecek huzurla,feraha kavuşmanın ümidini taşıyacağız..Mutlaka her birimiz zor zamanlar geçirdik,geçiriyoruz..Ne kadar rahat olursak o kadar kolay bulur yavrularımız bizi..Stresli,sinirli annesinin olmasını hangi bebek ister :)) Dualarımızı birbirimiz için eksik etmeyelim..Rabbim,merhametlilerin en merhametlisi olarak,bizi de görecek bir gün inşallah
ınş bzılerde anne olacagız bu kadar uzme kendını
hersey olacagına avrıor
psıkolojın bozlurusa hamıle kaldıgında saglıklı bır annelık yapamıcaksın bebegıne
moralını yuksek tut lutfen
canim benim ben yeni dusuk yapmama ragmen inaniyorum bi gun bizde ANNE olucaz rabbimin izniyle..umutsuzluk seytandanmis..umudunu hic bi zman kesme bende kesmicem..rabbim yardimcimiz olsun napalim bizimde kaderimiz sinavimiz buymuss..bizimkiside erkek infertilesi bide onlari dusunsene kim bilir ne acilar cekiyolar..herseyin basi ssaglik..
bizde üç yıldır bebeğimiz olsun diye dua ediyoruz.iki başarısız tüp bebek denememiz var ama biliyorum rabbim herkesin yanında.. yalnız değilsin herşeyde bir hayır var ümidini kaybetme allah yardımcımız olsun..:teselli:
dogru diyosun esracım ama işte 8 yılın birikimi arasıra patlak veriyo heraldee kimselerle konuşamıypsun içine at içine at nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?