Canım seni o kadar iyi anlıyorumki. aynı düşüncelere sahibiz.Aynı soruyu bende defalarca soruyorum. 1 günde bu soruyu kendime kaç defa sorduğumu bilmiyorum. Ama biliyorumki birgün bebişlerimiz bizi duyup bu kadar hasretle beklediğimizi duyucaktır.Benimde ilk tüp denemem ve başarısız. allahım bizide duysun.emeklerimizi boşa çıkarmasın.Kucağımıza biran önce bebişlerimizi versin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım elimizden gelen ne var ki, tek yapabileceğimiz dayanmaya çalışmak.. benden sonra evlenen kuzenimin biri 1.ayında diğeri 4.ayında bir diğeri 8.ayında hamile kaldı biri dün doğum yaptı.Hamile kalan duydum mu diyorum ki, acaba doğumunda ben hala böyle evlat hasretiyle yanıyormu olacağım?Bu arada daha bir senelik evliyim yaşım 31!
Rabbim bize bunu uygun görüyor var bunda da bir HAYIR!..
canım kaçıncı denemen bilmemiyorum ama bizim kaderimizde böyle yazılmış zorlu yollardan gelecek bebeklerimiz. biliyorum etrafında sürekli "kaza" ile gebe kalanlar varken bozulmamak üzülmemek zor. en yakınının bile gebelik haberi seni üzüyor. en son çok yakınım yine kaza ile gebe kaldı. yok ben ne yapayım ne edeyim diye beni arıyor. tam da aranacak adamım he. bende moral verdim bak ne güzel gebe kalayım derdin olmayacak o stresin olmadan bebek sahibi oldun diye. ama verdiği cevap süper oldu. -haaa - bu arada benim denemelerim aklına geldi- tabi ya doğru söylüyorsun Allah aratmasın dedi. çat diye telefon suratıma kapandı. aman bana ne ne yaparlarsa yapsınlar. münasebetsiz insanlar. yani seni arayan da maşallah benimkinden farklı değil 8 yıl bebeği olmayan birine açıp müjde vermek fikri anca art niyetli insanda olur. benim eltim gebe kaldığında kayınvalidem neredeyse benden özür dileyerek söyledi. insan biraz anlayışlı olur ya. neyse canım boş ver bu münasebetsizleri. moralini toplayıp bir daha ayağa kalkacaksın bir daha deneme yapacaksın. inşallah son denemen olur. rabbim yardımcın olsun.. amin...
Allah yardımcın olsun.umudunu kaybetme hiç bir zaman.herkesin farklı bir sınavdan geçtiğini unutma.bi de neden ben sorusu bir isyanın başlangıcı gibi.belki söylemesi kolay diyeceksin ama Allah her şeyin en hayırlısını bilir.
zinalcım. seninle aynı durumda olan burada bir çok arkadaş var. yaşadıkların söylediklerin o kadar bizimkilere benziyor ki sende bende en yakın zamanda Allah nasip ederse o duyguyu yaşayacağız. buradan diğer arkadaşlara hamilelil ve anne olduğumuzun müjdesini vereceğiz. inan öncelikle inan. bende 5 yıllımın içindeyim evlilikte ve 4yıldır uğraşıyorum. 2 kez tüp bebek denemesi yaptım. yoruldum ve şu an her şeye ara verdim. o kadar imkansız denen ama anne olan o kadar çok örnek var ki. neden olmasın diyorum. Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacaktır. Allah nasip etmtmişse de inan bir bildiği vardır. çünkü her zaman Allahtan hayırlısını istemek lazım. özürlü doğan, sıkıntılı, çocuklar var. seninle dertleşmek çok isterim. nerede ne işlemler yaptırdın paylaşırsan sevinirim. lütfen kendini üzme
canım lütfen üzülme ben bu tür yazıları okuduğumda inanki içim sızlıyor ki anne olmama rağmen sizleri çok iyi anlıyorum yinede haline şükretmelisin eşinde azda olsa sperm var benim eşimde sıfırdı anca amelyatla kaç tane bulundu ilk denememde bende anne olamadım ama ikinci denememde çok şükür tuttu şimdi maşallah tombik bi kızım var darısı sizlerin başına ama şunu bilki bütün çocuk hasreti çekenler allahım neden ben demekten kendini alamıyo sanki bi tek kendi başına gelmiş gibi ama sabretmek lazım allah sağlık huzur versin öncelikle geride gelir inşallh
allahim hepimize önce bebislerini versin sonra saglik mutluluk versin
baska insanlar gibi bende ev ayakkabi gibi seyler istemek istiyorum simdi tek istedigim bebegim olsum baska birseyde gözümyok baska insanlara imreniyorun
tek isteggim bi cocugum olsun cok mu sey istiyorum yarabbim
canım Amin aslında biz çok şey istemiyoruz her dişi gibi gayet normal anne olmak 2 kişiyken 3 kişi olmak istiyoruz ama işte biyere geldimi tıkanıyoruz rabbim hyırlısı böyle oldugu içindemekki 2 kişi olarak şuanda hayatımızı devam ettiriyo o herşeyin iyisini bilir napallım verecegi gün var bizde beklemeeyizz inşallah bu yolun sonundaki o ışıgı bizde yakalarızz eksik tarafımız tamamlanır
hayırlısı olsun arkadasım hepımız aynı durumdayız ne dıyelım Rabbım sevdıgı kuluna dert verırmıs demek kı bızım ımtıhanımızda boyleymıs. ınsanız mutlaka yuregımızın kabardıgı oluyor. bende esımden haberlı habersız aglayıp duruyorum ama ne dıyeyım ınsallah dermanımız yakındır...sorun este olunca daha zor oluyo ne yapacagını sasırıyorsun aglasan bı dert aglamasan bı dert. kendınde olsa o da bı dert........
arkadaşlar bende 3,5yıldan sonra 2.tüp bebek denememde hamile kaldım.bende çok zor dönemler mutsuzluklar yaşadım ama hep sabrettim.inandım rabbime sığındım,1aşılama 2tüp bebek tedavisi denedik.2.de olmasada yine yapardım,bazende Allah'ım belkide hayırlısı bu belkide hiç olmayacak diye düşündüm.sonuçta Allah'tan gelene boynum kıldan ince,ben çaresine bakayımda olmasada Rabbim sabrını verir dedim,stresten uzak durdum.çok şükür şuanda 8aylık gebeyim,Rabbim kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın inşallah:Saruboceq:üzülmeyin ne olur benimde içimde ne fırtınalar koptu ama içime kapanıp o sese kulak vermedim,güçlü olun güçlü görünün yenilmeyin.Allah'a sığının er yada geç olucak buna inanın,hatta ben fazla olmasada bebek kıyafetleri bile alıyordum,Rabbim birgün banada vericek diyordum,motivasyon çok önemli pozitif olun,neden sizlerinde olmasın ki...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?