neden ben suçluluk duyuyorum..

ahgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
177
2
96
Antalya
eşimle boşandık hala aynı yerdeyiz.boşanma olayından beni suçluyor.ben boşanalım demişim kızgınken o da o yüzden boşanmış.onun düzelmesini beklememişim.öyle konuşunca kendimi suçlu hissediyorum. o iyi bir eşmiş beni dövmemiş benden birşey istememiş.bana bazen temizlikte yardım ediyordu onun için iyimiş.evet soğuk davranıyormuş ama düzelebilirmiş ben beklememişim.bende boşanma sırasında tekrar deneyelim diye yanına gittiğimde (önceki olayları bilen varsa daha farklı şeyler yaşamıştım) kabul etmemişti.kaç kere gittim halbuki.o zaman bende iyi eştim.ne isterse tamam dedim.maaş kartımı verdim.onu sıkıntıya düşürmemek için harcamalarıma dikkat ettim.düğün sırasında masraf olmasın diye birçok şeyden vazgeçtim.onun memleketine gitmeyi kabul ettim ki ben evin tek kızım.yaşadıklarımı düşündükçe kendimi suçlu görmüyorum sadece sevgisini istedim ama o kendini öyle bir haklı çıkarıyorki ben mi suçluyum demekten kendimi alamıyorum.ben çok mu kötü bir eştim onun her istediğini yapamdığım için ondan sevgi istediğim için

Şu sonuçtan sonra, tekrar tekrar eskiyi düşünüp,
kendinize eziyet etmeyin bence.
Madem herşey o kadar mükemmelmiş, neden ayrılmışsınız.
Tamamem duygu sömürüsü.
Ayrıca değişeceğinin garantisi mi varmış, klasik katlansaydın anlayışı.
Katlansaydınız değişecekmiydi, bence değişmeyecekti.
Kaybedince akılları biraz başlarına gelip, ne yaptıklarını unutuveriyorlar.
Eskiye bakmak yerine , toparlamaya çalışın, önünüze bakın bence.
Kimse için kolay birşey değildir boşanmak, sizin içinde kolay olmamıştır.
Allah yardımcınız olsun.

yazdıklarınızın arasından bazı yerlere takıldım:evlilik oyun değil ki bir taraf hadi git deyince diğer taraf tamam o zaman gidiyorum,al misketlerini ver misketlerimi misali bi anlık sinirle her şeyi bitirsin...ayrıca madem bitti,neden onun dediklerinize aklınızı bu kadar yoruyorsunuz ki?boşverin,kendisi zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyo ve sizi tam istediği noktaya getiriyo,size suçluluk duygusu aşılamaya çalışıyor,çünkü kendisi hatalı,çünkü böyle olduğundan pişman ve sizi seviyor,elinden de bir tek bu geliyor.hem kendi suçunu örtmeye çalışıyo hem bu psikolojiyi aşılamakla sizden intikam almaya çalışıyo.her toz alan erkek iyi bir eş ise,bu sitede bek çok azizle evli olan bayanlar var o zaman...benimki dahil

bosanmissiniz artik dusunup kendinize eziyet etmeyin. onu unutun bence

aslında beni çok iyi tanımış.psikolojimi biliyor.beni nereden vuracağınıda ve çok güzel vuruyor.çevremdeki kötü evliliklerden bahsediyordum nişanlıyken ve korktuğumu söylüyordum.biliyor beni..hiç pişmanlık emaresi yok zaten.sıkıyormuşum onu hatta.onun umursamaz davranışı beni çıldırtıyor.aynı okul,aynı lojman,yan dairede oturuyor telefonda konuşsa sesini duyuyorum.

siz biraz daha umursamaz davranırsanız,emin olun sizin bam telinize daha sert basacaktır.rol yapması da sırf can yakmak için.

siz biraz daha umursamaz davranırsanız,emin olun sizin bam telinize daha sert basacaktır.rol yapması da sırf can yakmak için.

öyledir inşallah çünkü ne zaman konuşsak sanki umursamıyor gibi davranıyor.bide ben duygusal bir erkeğim diyor seni görmemem benim için daha iyi olacak kolay unutabiliyorum diyor.hayır bide ben onun için ilktim.evet biliyorum ilk olduğumu ilk sevdiği kız olduğumu aslında sevmemiş sadece aşık olmuş galiba sevseydi bu kadar 5 ayda bitiremezdi.ben boşanalım dediğimde desteklemezdi.

merakımı af buyrun ama siz ona neden daha vakit ayırıp onu dinliyorsunuz ki?

merakımı af buyrun ama siz ona neden daha vakit ayırıp onu dinliyorsunuz ki?

off bilmiyorum.dediğim gibi aynı yerdeyiz umursamz tavırları beni çıldırtıyor.yani bu akdar basitmiydi onu sevgisi.madem basitti neden benim günahıma girdi.hep iyi niyetle yaklaştım ben ona o hiçbirini görmüyor.bende bu kadar çabuk vazgeçip hala benim vicdanım rahat demesine katlanamıyorum.hakkımı helal etmiyorum diyorum umursamıyor

Kabul etmen gerekir artik

yok basitmiydi sevgisi yok bilmem ne bunlari artik birak..

O adamin sorunlari var: cinsel iliskiye giremedigi icin ve seni saf temiz kalpli gordugu icin
egosunu sisirip o sorununu sana yuklenerek seni suclayarak sana sucluluk duygusu vererek
yenmeye calisiyor yani o kada aciz biz insan!

bunu anlayamiyormusun?

saglikli bir erkek olsaydi durum buraya kadar gelmezdi

o insan hasta cinsel sorunlari var ve bunu asamadigi icin kafasinda sana sariyor
ama sen o kadar saf ve iyi niyetlisinki.. bu masumiyetini kotu kullaniyor o herif

sen bana kocalik yapamadin ve benim saf duygularimi kullanarak beni ezmeye calistin sana sadece aciyorum! diyip aci bir gulumsemeyle yanindan ayril bakalim
nasil alt ust olacak.. ve yalandanda olsa burnunu dik onu gordugun zaman
bak o zaman nasil cildiriyor..

senin gibi kuzuyu bulmus tum sakatliklarini sana yukluyor..
karsisinda cok bilmis gozu acik mazisi renkli birisi olsaydi bunlarin hic birini yapamazdi!!

Son düzenleme:

bebeğim senin istediğin ne??
önce ona bi karar ver gerisi kolay
onun pişman olması mı??
yoksa seni kaybettiğine üzülmesi mi??
onun bu vurdumduymaz davranışlarını bırakması mı??
yoksa seni rahat bırakması mı??

hangisini istiyorsan ona göre yönlendirelim bu kadar yakınsınız birbirinize
sen onun seni damardan vurup üzmesine izin veriyorsun ama sen hiçbirşey yapmıyorsun
cıks cıks cıks
bir kadın olarak savaş açıyorum

velhasılıkelam
senn pişmanlık duyacağın bir şey yok
senin konuyu biliyorum ben ordada çok üzülmüştük
ama bence senin pişman olacağın bir mevzu yok
ama o çabalamadığı için pişman olmalı..
ne istediğine karar ver ona göre kritik yapıp taktik verelim..

onun pişman olmasını istiyorum..beni kaybettiğine üzülsün istiyorum.birlikte olamamızdan bile beni suçluyor.nedenide benim tabikide korktuğumu söylemem.evet o çok pişman olsun..ama olmaz kendini üzmez o beni kırıyormuş kendini korumak için.çok dik kafaa.

EVET İSTEDİĞİM ONUN PİŞMAN OLMASI...

ben cinsel olarak hasta olduğunu anlayamadım.yani bir erkek bir kadını isterken ki bütün belirtiler vardı ama evlilğimizin 2.günü tv izledi 4.gün memlektlere gittik. memleketteyken hiç yanlız kaldığımızda bana sırnaşmadı.yani hiçç bir istek belirtisi göstermedi.ben birlikte olmadık diye sorun ettim o hiç ..deneyelim olursa olur dedi geçti.yani gece yatağa girdiğimizde hiç istek belirtisi göstermezdi.ben yaklaşırsam isterdi yaklaşmazsam yok.yani ben aslında bir sorun var mı yok mu anlamdım.

aaslında bu durumda tek br yol var ama ben onu en son kullanacağım

öncelikle git bir bakım yap
git saç rengini değiştir
git şöyle değişik seni seksi gösteren kıyafetlerden al kapı komşusunuz nede olsa onun göreceği zamanlarda gy
kombinezon demiyorum haa :)) sade ama güzel şeyler
onun yanından salına salına geç
güzelce sık parfümünü
ve onu gördüğünde görmüyormuş gibi davran
onun yanından hep gülerek geç
telefon görüşmesi yap
evet canım vs li görüş
çatlat onu
evdeykende güzel börekler böyle yemekler yap kokusu gidecek şeyler
eve arkadaşlarını çağır eğlence yap müzik aç eğlen
kahkahalar havada uçsun
hiç pişman olduğunla ilgili bir izlenim verme vede konuşma

gör ama görmezden gel
birde akşam gezmelerine çık çıkmasan bile çıkıyormuş gibi yap kapıyı aç az uzaklaş sonra gizlice gir eve ışığı yakma bile
) deli olsun
onunla konuşma durumun olduğunda yada konuşmak isterse
lakayt ve umursamaz bir şekilde
çok yorgunum sonra konuşuruz dersin konuşmayı hep ertele çileden çıkart
niye sen pişman olacaksın ki
gül gibi karısına birkez bile dokunamayan o
onun pişman olması gerekiyor bebek
anladın mı

ha bunlarda işe yaramadı dersen eğer
seni eve bir erkeğin bırakması gerekiyor yokmu şöyle eş dost ahbap arkadaş
rica et ondan eve bırakırmısın de
e tabi bu adam kim olduğunu bilecek değil ya
yemeyenin malını yerler hesabı
senle evliydik tık olmadı herhalde hayat duracak değil ya hayatımda senden başkalarıda olacak
sende derdine yan sinyali vermelisin

güzell...köyde öğretmenlik yapıyorum yapabildiklerimi yapacağım.ahh buradan bir gitsem görevlendirme ile aşağıya ilçeye bir insem.ama dediğim gibi yapabileceklerimi not aldım yapacağım...görür o gününü

hah şöyle az bi özgüvenin kendine gelsin delirt onu yahu çok mu zor
ama iletişimi sıfıra indirki beyimiz ne olduğunu anlamasın dışardan sadece tahminlerde bulunsun okadar iştee..
herşeyin temiz mis gibi olsun köy yerinde kim yapacak onun işlerini kıymetini anlayacaktır ve dahada seni pişman hissettirmek için konuşursa kesin net bir şekilde konuşmaya gerek yok ben kararımdan memnunum iyiki boşanmışız de göz kırp kes at..
hayatında başkası varmış izlenimi ver..,
neden ona üstün olması için müsade veriyorsinki
sanki senin suçundu yaşanmayanlar ve yaşananlar sanki sen çok istedin ayrılmayı mecbur kaldın onun yüzünden
net ol
gözlerine bir anlık pişmanlık yada üzgünlük şua sının geçmesine izin verme.

teşekkür ederimmm.inan içimden diyorum bunu.bir psikologan bile daha iyisiniz.

teşekkür ederimmm.inan içimden diyorum bunu.bir psikologan bile daha iyisiniz.

saol bebek
psikolog yanımızda halt etmiş bizdeki tecrübe onlarda ne gezer kadın dayanışması bu bikerem öyle kitaptan okumayınan olmuyo yaşamak lazım:90::90:
kaç çeşit deneyim var şu forumda yaw okudukça hala aaaaaaa dedirtcek şeyler
sen özgüvenini yüksek tut üzülsen sinirlensen bile gel gir foruma boşalt içini kız bize dertleş ama kapının dışna çıktığında suretında bir gülümseme olsun hemde en kocamanından:90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…