neden ben suçluluk duyuyorum..

teşekkür ederimmm.inan içimden diyorum bunu.bir psikologan bile daha iyisiniz.

valla Punshche'in onerilere kulak ver derim

nasil bir psikolojiyse seni suclu duruma dusurebilecek kadar kurnaz ama
unutmaki o kendi suclulugunu caresizligini bastiriyor..
ben ustune basa basa diyorum
sen ilk gun korkudan yada stresten beraber olamadin o normal ama
bu erkek aylarca seninle beraber olamadiysa sorunlari oldugundan
ve cinsel sorunlari olan bir erkek bunu dert eder
derdine ya care arar
yada caresizlikten kendine yediremediginden boyle piskinlikler yapip uste cikar yag gibi!
sonunu getiremeyecegi icin yari yolda birakti o seni..
ona karsi kendini suclu hissetme ve belli etme pisman oldugunu
neseli ol.. havali ol..
onunla evlendin olmadi ve bitti
haksizliga ugradin bu yuzden kendini suclu hissetme
sen ilk erkek arkdasin diye hassas davraniyorsun
herseyin bir ilki var.. ilk demek mukkemel olmak degildir canim..

Bravo konuyu çok güzel özetlemişsiniz Bazı erkekler böyledir sırf karşı tarafa vicdanazabı vermek için suçu karşı tarafa atarlar.Bu kavga edip barışınca bile böyle olur.Benim eşimde de mesela ''sen istemedinde ben yapmadım,Sen konuşmayınca bende konuşmadım ama sana cicek getirmiştim veremedim'' gibi cümlelerle AZİZ rolü oynarlar

Adam olsaymista bosanmasaymissiniz lafa bak katlansaydin bulunmaz hint kumasimiymis kendisi.

Hicbir kadin mutluyken hersey yolundayken bosanmak istemez kendisi ne emek vermis evliligini kurtarmak icin yüzsüzlügün bu kadarinada pes dogrusu

Yorum yapan bizler bile sinir olduk eski esinize onunla evli olan sizdiniz bi düsünün iyigünleri hatirlayip üzüleceginize yada onun sacma sapan laflarina kafanizi takacaginiza yasadiginiz olumsuz seyleri düsünün.Onunki tamamen kendi sucluluk duygusunu size yikmak.

Hayat öyle yasanmaz böyle yasanir diye gezin tozun süslenin gicik olsun,neseli olun keyfinize bakin o da derdine yansin

eski esiniz her zaman ki gibi hatalarini sizin uzerinize yikmaya calisiyor.
kulak asmayin bence artik kendi hayatiniza bakin
esiniz icin elinizden geleni yapmissiniz daha ne istedi bu adam belasini mi?

zaten öyle olmazmı canım kim ben suçluydum derki. elbetteki seni suçlayacak. hem suçlasada suçlamasada ayrılmışsınız neyi değiştirecek. değişmesini nedne bekleyecektinki oda değişseymiş madem ki becerebiliyor. kendisi pişman olmuş demekki ama bunu dile getiremiyor sen suçluydun diyor çıkıyor işin içinden boşver kafana takmaya bile değmez sen daima ileriye bakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…