• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden benim hiç kısmetim yok :(

esra02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
13
0
86
İstanbul
kızlar merhaba.bir derdim var benim için artık gerçekten dert oldu.uzun süredir karşıma kimse çıkmıyor kısmetimmi bağlandı anlamadım.çevrem tarafından güzel bulunana biriyim ama hiç kısmetim yok.23 yaşımı doldurucam.ama bende hala tık yok.biliyorum nasip kısmet işleri ama artık yalnızlıktan çok sıkıldım..kısmet bağlılığı varmıdır arkadaşlar benim gibi olanınız varmı aranızda yardımcı olsanız...

Canım benim herşeyin bir yeri ve zamanı vardır.Güzel günlerin tadını çıkar kısmetin gelir seni bulur yada sen onu bulursun.Ben 25 yaşında evlendim okuldu işti güçtü derken eşimle tanıştık ve 6 ay gibi kısa bir sürede evlendik nasipmiş diyorum...

23 mu?!! Ben 26yim ama umutlu ve gelecege guvenliyim.

Kismet bagliligi diye bir sey yoktur, olacak islerin yeri ve zamani vardir, zamani gelince olur. Zamani gelmemisse buna kismetim bagli diyemezsin. :34:

Kısmet bağlılıgı diye bir olay yoktur kafanızı buna takıpta üzülmeyin dünyadaki bütün insanların birer kısmetleri vardır fakat zamanını beklemek önemlidir.

Doğum tarihi,nikah tarihi ve ölüm tarihini hiç kimse bilemez vakti zamanı geldiginde sende evlenirsin.:3::3:

Son düzenleme:
:)) ben 29 yaşındayım daha yeni yeni evliliğe hazır hissediyorum kendimi, 23 yaş nedir ya hayatının en güzel zamanları gez toz dozunu kaçırmadan hayatını yaşa aktivitelerin olsun ama yanlış yapmamaya çalış okulun varsa bitir işini ele al, bu yaşta bir erkeğin yükünü omzuna alıp ne yapacaksın:)

valla canım ben de aynı durumdayım .insanın karşısına biri bile çıkmaz mı ya çıkmıyo işte. gerçi benim aklım hala eski sevgilimde oldugu için çevremdekileri göremiyo olabilirim ama bu durum benim de canımı sıkıyo:5:

kızlar merhaba.bir derdim var benim için artık gerçekten dert oldu.uzun süredir karşıma kimse çıkmıyor kısmetimmi bağlandı anlamadım.çevrem tarafından güzel bulunana biriyim ama hiç kısmetim yok.23 yaşımı doldurucam.ama bende hala tık yok.biliyorum nasip kısmet işleri ama artık yalnızlıktan çok sıkıldım..kısmet bağlılığı varmıdır arkadaşlar benim gibi olanınız varmı aranızda yardımcı olsanız...

Selam arkadaşım. Neden kendini bu kadar strese sokuyorsun ki? Yaşın geçmiş değil. Dur bakalım hayat daha neler çıkaracak karşına. Sabret ve rabbime dua et. Hayırlısı neyse tez zamanda nasip etsin. Ben 32 yaşımda evlendim. Hiç te senin gibi evlenemiyorum diye üzülmedim. Kısmetinin saati vakti dolmamıştır.

:33: canımmm benım yenı nesle göre gec kalmısıın:33: saka saka yahu dur... evlenıp ne yapacaksın oku calıs... ayaklarının üstunde dur... sen bı karıyer yap ondan sonra bak bakalım peşindekı kuyruga.. yolun ve bahtın acıkolsun takma kafana...:54:

bende 24 yaşındayım.arkadaşlarım hep evli 2. çocuğu yapıcaklar nerdeyse :D insan istiyo ya bi yerde nerdeyse çıksın bi an önce

Ben de 24'umu doldurcam, is guc, okuldu derken evlilik aklima bile gelmiyor. Ayrica en guzel yaslar, bu yaslarda bekarlik gibisi yok bence. 28-30 yasina kadar evlenmeyi dusunmuyorum. 23 cok erken bence, gez, gor, hayatini yasa iste.

Senin okulun, isin, bir ugrasin yok mu? Okumayan ya da calismayan kizlar oluyor, butun gun evde oturacagima evleneyim kendi yuvamda oturayim diyorlar. Evlenip coluk cocuga karismak tek emeli olan kizlar. Onlara da empati kurunca hak veriyorum. Durum buysa da yasin karamsarliga kapilmak icin cok genc.

Back
X