- 8 Temmuz 2016
- 92
- 24
- 3
- Konu Sahibi busecikbuse
-
neden benim hiç yakın arkadaşım dostum yok ben mi çok vefalıyım insanlar mı bu kadar nankör ben lisede okul değiştirdim ama çok yakın arkadaşlarım bi grubum vardı gelgörki şimdi ne arayan var ne soran bi mesaj atanım yok anlamıyorum sıkıcı bi insan değilim hatta çok espiriliyimdir insanlar öyle söyler kötü bi insanda değilim kötü alışkanlığımda yok dürüstüm ama acaba çok mu şey bekliyorum insanlardan ben mesajatmasam kimse atmaz hatta mesaj atarım cevap gelmez bazen kısa cevap gelir yani lise arkadaşlarımdan bahsediyorum şimdi üniversitedeyim ama ben lise arkadaşlarımla kopmak istemiyorum iyi insanlar aslında çok iyi anlaşırdık zamanında dert oluyor içime neyi yanlış yapıyorum gerçi lise arkadaşlarım diyorum ama benim genel itibariyle istediğim zaman arayacağım konuşabilececeğim uzun uzun muhabbet edeceğim canım çok sıkkınken dertleşebileceğim bi dostum yok çok mu şey istiyorum nerede hata yapıyorum lise arkadaşlarım wp grubuna beni almamışlar inanabiliyomusunuz tamam benim telefonum yoktu yeni aldım bu sene ama telefonum olunca alabilirlerdi bilmiyorum sevilmeyi haketmiyorum sanırım
Çok haklısın cnm benm yaşıtlarimda hiç dostum yoktur kendi büyüklerim le ablalarım var çok iyi arkadaşlarm bide ailem var ablam var yeter yani dostm olsn diyede kafaya takmıyorum cnku gordum ki artk herkes çıkar ilişkisi içinde yada birbirinin arkasından konuşur sonra can ciğer oluyor bende öyle olamicagm için olmasada olur diyormvalla biriyle arkadaş olman için aynı sınıfta ya da aynı oda da yıllarca çalışıyor olman lazım, yetişkinlikte bu arkadaşlık ilişkileri farklı işliyor ben de yeni fark ettim
yetişkinlikte çıkara dayalı ilişkiler başlıyor, karşılıklı çıkar ilişkisi varsa ne güzel millet birbirini idare eder gider, ama tek taraflıysa mesela senden bi çıkarları varsa ve o çıkar kesilirse ne arayan olur ne soran...
ay çok mu karamsarım yoksa realist mi bilemedim
bence realistsin açıkçası çıkarsız saf temiz arkadaşlıklar ilkokulda kaldı sonrası yalan dolan ciddenvalla biriyle arkadaş olman için aynı sınıfta ya da aynı oda da yıllarca çalışıyor olman lazım, yetişkinlikte bu arkadaşlık ilişkileri farklı işliyor ben de yeni fark ettim
yetişkinlikte çıkara dayalı ilişkiler başlıyor, karşılıklı çıkar ilişkisi varsa ne güzel millet birbirini idare eder gider, ama tek taraflıysa mesela senden bi çıkarları varsa ve o çıkar kesilirse ne arayan olur ne soran...
ay çok mu karamsarım yoksa realist mi bilemedim
yani üniversitede aynı sınıfta olduğumuz için biarkadaşım var ama öyle zamanımı geçirebileceğim arkadaşım yok yeni taşındım sayılır zaten buraya burda arkadaş bulamadım ordakilerde beni bıraktı bilmiyorumki üniversite için uzak yerlere giden arkadaşlarım var onlarla whatsapptan konuşuyorlar ama ben değersizmişim demekkiİnsanlar çıkar için arkadaşlık yapıyor
Yukarıdaki yorum gibi aynı okul aynı işyerindeysen
Sen okul değiştir yada işten çık arayıp sormazlar
zamanını geçirebileceğin cafede kahve içebileceğin arkadaşında mı yok?
nasıl başa çıkıyosun güçlü birisin demekkiBenim de yok
Aman boşver öyle dostluklar olduğuna inanmıyorum benyani üniversitede aynı sınıfta olduğumuz için biarkadaşım var ama öyle zamanımı geçirebileceğim arkadaşım yok yeni taşındım sayılır zaten buraya burda arkadaş bulamadım ordakilerde beni bıraktı bilmiyorumki üniversite için uzak yerlere giden arkadaşlarım var onlarla whatsapptan konuşuyorlar ama ben değersizmişim demekki
Canım biz varız burda üzülmeHiç arkadaşım yok neden benim sırdaşım yok neden hep sevgilime adayım onu vazgeçilmez görüyorum dayanamıyorum artık beni anlayan dost istiyorum dedikodu yapmak gezmek istiyorum
bende takmıyım kafama diyorum ama bakıyorum bazen kendi kendime ağladığımda iyorumki 1 tane ya tek 1 tane olsaydı beni sıkılmadan dinleyecek derdimi anlayacak beraber bişeyler yapmaktan sıkılmayacağımız 1 kişi ama yokÇok haklısın cnm benm yaşıtlarimda hiç dostum yoktur kendi büyüklerim le ablalarım var çok iyi arkadaşlarm bide ailem var ablam var yeter yani dostm olsn diyede kafaya takmıyorum cnku gordum ki artk herkes çıkar ilişkisi içinde yada birbirinin arkasından konuşur sonra can ciğer oluyor bende öyle olamicagm için olmasada olur diyorm
nasıl başa çıkıyosun güçlü birisin demekki
hahahBir sürü sohbet muhabbetten sonra ay ne kadar şeker bir insansın, görüşelim Allahaşkına diyip çantasını sırtına vurup gidenleri gördüm. Telepati kuracağız galiba, bekliyorum
benim sevgilimde yok ama şükür ailem var ama mesela siz sevgiilinizle konuşuyosunuzdur dertlerinizi ben herşeyi tek başıma halletmek zorunda kalıyorum herşey aileyle paylaşılmıyorkiCok sevdiğim bir işim var kardeslerım var ve sevgılım var. Arkadaş işi cok değişik ya bana hiç öyle şarkılar yazılacak bir arkadaşlık denk gelemedı hep bi yerde koptu gitti ki burda şunu belirtmek isterim buna sebep benmi oldum keşke olsaydım en azndan su zamana kadar oturup düşünmezdım ne oldu ya nıye boyle oldı diye! Evlendiler evlene kadar yanlarında oldum sonra yok oldular cogu boyle yada sevgılı yaptılar gidip benım onlarla paylastıklarmı sevgıllerıne anlatıp goygoy yaptılar sildim! Sildim ki sildim !! Ve bi rahatladım ki sorma .. ve sunu belirteyım nerdeyse hıc yastım arkdsm yok hep ablalarım vs var . Cok kafaya takılacak bırsey degıl.
Canım biz varız burda üzülme
Paylaş ne istiyorsan
benim sevgilimde yok ama şükür ailem var ama mesela siz sevgiilinizle konuşuyosunuzdur dertlerinizi ben herşeyi tek başıma halletmek zorunda kalıyorum herşey aileyle paylaşılmıyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?