neden benim hiç yakın arkadaşım dostum yok?

Fazlasıyla dengesiz o peşimden koşmuştu bende yazsam mı diyorum da kafa karışık arkadaş ortamım hiç yok ve fazla bağlandım vazgeçilmez görüyorum yani
o sizin onu vazgeçilmez gördüğünüzü biliyorsa vay halinize kullanır bunu evgiliniz bile olsa zayıf nokta göstermeye gelmiyo ve onu tek çare görmeye gelmiyor kesinlikler bece başka okuyorsanız okulunuza çalışıyorsanız işinize yoğunlaşın daha az ilgileninki kendine çeki düzen vermesi gerektiğini onun tek çare olmadığını anlasın bence tabi bie siz benim önerilerimi kendi süzgecinizden geçirin çünkü dediğim gibi tanımıyorum sizide sevgilinizide aranızı daha kötü yapmak istemem :)

aynen öyle gerçekten saf bir sevgi aileniz dığında birinin sizi merak etmesi sevmesi 1 gün görüşemeyince sizin için endişelenmesi yada görüşmek istemesi hoş şeyler bunlar inşallah çıkar karşıma :)

ne peki ne yapmam lazım güvenilirim insanların dertlerine çözüm bulmaya çalışırım başka ne yapmam gerekki bana 1 adım gelene ben 10 adım gidiyorum zaten
Hic bilmiyorum bi elektrik tutmali bence yani ilk anda da tam kafa dengim diyorsun onlar kalıcı oluyorlar gibi geliyor. Yeni yeni insanlar tani illa ki olur ama olmuyor diye takıntı yapma

Olan oldu da pis herif kör noktayı öğrendi kullanıyo onsun yaparmıyım yapamazmıyım onu anlamaya çalışıyo ablam yazma yazsa da kısa yaz dedi denedim unuttun mu beni diye mesaj attı ayrıldıktan 1saat sonra :)

Hic bilmiyorum bi elektrik tutmali bence yani ilk anda da tam kafa dengim diyorsun onlar kalıcı oluyorlar gibi geliyor. Yeni yeni insanlar tani illa ki olur ama olmuyor diye takıntı yapma
bsns çok benzeyen huyu suyu aynı biri var hatta çok sevinmiştim bulduğuma onu ama oda aşırı içe kapanık yani bi sosyalleşelim bi gruplara katılalım desen yok bide tam emin olamıyorum ondan bi çok iyi anlaşıyoruz bi hiç konuşmuyoruz küsüp kavga falan etmek değil konuşacak bişey bulamıyoruz konuşmak için ben çabalıyorum çok garip cidden

valla ilişkiniz çok farklı boyutlarda ne diyeyim bilmiyorum ama dediğim gibi biraz aktif olup azıcıkta olsa ona muhtaç olmadığınızı anlarsa değişecektir bence

Belli ki biraz cekingen ama ilerledikce daha rahat olursunuz onla arkadas ol bence en yakinin olmasa da yakin bir arkadasin olabilir

Çok teşekkür ederim yazıların aydınlattı haber veririm tabi sağol canım :) :*

Bu konuda yalniz degilsin ne aile nede dost kimseye derdimi anlatamiyorum bir sey paylasamiyorum guven sorunu yaratti lise donemindeki arkadaslarim erkek arkadaslarim falan..Yakin zamanda ameliyat olucam ama bunu bile kimseyle paylasamiyorum bi yerde laf olur soz olur diye ve korkarim hayatimin sonuna kadar bu boyle devam edecek..

Ortaokul, liseden sağlam arkadaslar buldun buldun, bulamadın sonraki arkadasliklarin samimiyetine ben cok inanmiyorum. Arkadas olursun ama cocukkenki gibi de olmuyor.

Benimde yok arkadasim suan gerci lise ve ilkokulda vs fazla yoktu en fazla 2-3 tane ama bende görüşmüyorum hicbiriyle ve bu benim tercihimdi kötü olduklarından değil.

Benim yaşam tarzım, fikirlerim değişti oturdu ve kendime farkli bir ortam kurdum. Sonra evlendim sehir degistirdim suan iletisimde oldugum kimse yok. Bu büyük bir sorun değil bence. Takılmayın bu kadar. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…