- 8 Temmuz 2016
- 92
- 24
- 3
- Konu Sahibi busecikbuse
-
o sizin onu vazgeçilmez gördüğünüzü biliyorsa vay halinize kullanır bunu evgiliniz bile olsa zayıf nokta göstermeye gelmiyo ve onu tek çare görmeye gelmiyor kesinlikler bece başka okuyorsanız okulunuza çalışıyorsanız işinize yoğunlaşın daha az ilgileninki kendine çeki düzen vermesi gerektiğini onun tek çare olmadığını anlasın bence tabi bie siz benim önerilerimi kendi süzgecinizden geçirin çünkü dediğim gibi tanımıyorum sizide sevgilinizide aranızı daha kötü yapmak istemem :)Fazlasıyla dengesiz o peşimden koşmuştu bende yazsam mı diyorum da kafa karışık arkadaş ortamım hiç yok ve fazla bağlandım vazgeçilmez görüyorum yani
Bende bir tanecik var
O benim şanslı yanım
aynen öyle gerçekten saf bir sevgi aileniz dığında birinin sizi merak etmesi sevmesi 1 gün görüşemeyince sizin için endişelenmesi yada görüşmek istemesi hoş şeyler bunlar inşallah çıkar karşıma :)Saolasın :) Allah senin de karşına çıkarsın
İnsanın hesapsız kitapsız korkusuz derdini sevincini sırlarını paylaştığı biri olmalı hayatında.
"Lan ben bunları bugün buna anlatıyorumda yarın kötü olsak bu beni sırtımdan vurur mu " diye düşünmeyeceği biri olmalı insanın hayatında
Hic bilmiyorumne peki ne yapmam lazım güvenilirim insanların dertlerine çözüm bulmaya çalışırım başka ne yapmam gerekki bana 1 adım gelene ben 10 adım gidiyorum zaten
Olan oldu da pis herif kör noktayı öğrendi kullanıyo onsun yaparmıyım yapamazmıyım onu anlamaya çalışıyo ablam yazma yazsa da kısa yaz dedi denedim unuttun mu beni diye mesaj attı ayrıldıktan 1saat sonra :)o sizin onu vazgeçilmez gördüğünüzü biliyorsa vay halinize kullanır bunu evgiliniz bile olsa zayıf nokta göstermeye gelmiyo ve onu tek çare görmeye gelmiyor kesinlikler bece başka okuyorsanız okulunuza çalışıyorsanız işinize yoğunlaşın daha az ilgileninki kendine çeki düzen vermesi gerektiğini onun tek çare olmadığını anlasın bence tabi bie siz benim önerilerimi kendi süzgecinizden geçirin çünkü dediğim gibi tanımıyorum sizide sevgilinizide aranızı daha kötü yapmak istemem :)
çok doğru... peki hiç arayıp sormadılarmı ne oldu neden görüşemedik neden böyle olduk diyeBen hepsini bir cirpida sildim.. baktimki beni tinlamiyorlar, menfaatciler, sutladim hepsini.. bana deger vermeyene ben neden deger vereyim..
bsns çok benzeyen huyu suyu aynı biri var hatta çok sevinmiştim bulduğuma onu ama oda aşırı içe kapanık yani bi sosyalleşelim bi gruplara katılalım desen yok bide tam emin olamıyorum ondan bi çok iyi anlaşıyoruz bi hiç konuşmuyoruz küsüp kavga falan etmek değil konuşacak bişey bulamıyoruz konuşmak için ben çabalıyorum çok garip ciddenHic bilmiyorumbi elektrik tutmali bence yani ilk anda da tam kafa dengim diyorsun onlar kalıcı oluyorlar gibi geliyor. Yeni yeni insanlar tani illa ki olur ama olmuyor diye takıntı yapma
valla ilişkiniz çok farklı boyutlarda ne diyeyim bilmiyorumOlan oldu da pis herif kör noktayı öğrendi kullanıyo onsun yaparmıyım yapamazmıyım onu anlamaya çalışıyo ablam yazma yazsa da kısa yaz dedi denedim unuttun mu beni diye mesaj attı ayrıldıktan 1saat sonra :)
Belli ki biraz cekingen ama ilerledikce daha rahat olursunuz onla arkadas ol bence en yakinin olmasa da yakin bir arkadasin olabilirbsns çok benzeyen huyu suyu aynı biri var hatta çok sevinmiştim bulduğuma onu ama oda aşırı içe kapanık yani bi sosyalleşelim bi gruplara katılalım desen yok bide tam emin olamıyorum ondan bi çok iyi anlaşıyoruz bi hiç konuşmuyoruz küsüp kavga falan etmek değil konuşacak bişey bulamıyoruz konuşmak için ben çabalıyorum çok garip cidden
Ay yazim mi yazmim mi kafa gitti benim uyku da yokvalla ilişkiniz çok farklı boyutlarda ne diyeyim bilmiyorumama dediğim gibi biraz aktif olup azıcıkta olsa ona muhtaç olmadığınızı anlarsa değişecektir bence
Belli olmaz ki belki gerçek dosttur1 tane olsa onada raziyim
Var şimdi ama işten çıksın aramaz sormaz eminim
Size maşallah bu arada
yazın şimdilik barışın ama barıştıktan sonra ona muhtac olmadığınızı gösterin bide bu yazma konusunu bikaç kişiye daha danışın :) iyi şanslar sonucunuda merak ederim benide habersiz bırakmayın :)Ay yazim mi yazmim mi kafa gitti benim uyku da yok
Çok teşekkür ederim yazıların aydınlattı haber veririm tabi sağol canım :) :*yazın şimdilik barışın ama barıştıktan sonra ona muhtac olmadığınızı gösterin bide bu yazma konusunu bikaç kişiye daha danışın :) iyi şanslar sonucunuda merak ederim benide habersiz bırakmayın :)
Belli olmaz ki belki gerçek dosttur
Değilsede gerçeği karşına çıkarsın Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?