- 8 Temmuz 2016
- 92
- 24
- 3
- Konu Sahibi busecikbuse
-
teşekkür ederim sizinde ihtiyacınız olduğunda bana mesaj atabilirsiniz :) benim gönül dostumda yok sanırım yani insanların kalbini okuyamıyorumki gerçekten beni sevip sevmediklerini bileyim ama yok galibaayni beni anlatmissin ve cocugum var halada ayniyim deger verdiklerim deger gostermiyor . hatta cocugum unca hepten yok oldular . tabi benmkiler lise unv. degil . komsu akraba falan falan . sonra oturup dusundum . amannnnn cokta onemli bisi saanki . kac yasindasin bilmiorum evli bekar bilmiorum . ama manevi dostlar her zamn daha kalicidir . illa beraber gezmeniz birbirinize gitmeniz gerekmiyor . benim yanimda yakin arkadasim yok ama 24 saatlik yolun sonunda baska sehirlerde arkadaslarim var . onmli olan gonul dostu canim . sadce gonulle bagli olduklarin var. cok uzaklar ama bi telefon kadar yakinlar . ama dibimdekiler sirf ben orda burda gezmiorum die sosyel degilim die ne biri ario ne soruo ne gel dien var nede ben geleyim dien var . hic moralini bozmaya degmez sen kendini biliosunsonucta . sen seni hakedenle bir dostluk kur . cok ihyiyacin varsa bana msj at burdan
ay amin inşallah gerçekten insan ihtiyaç duyuyor bir dostun gölgesine ne kadar güçlü olursam olayım bi kişinin varlığı güven verir rahat hissettirirSenle ilgisi yok karsilasmamissin dost olacak biriyle demek ki.35 yaşındayım lisden beri gorustugum bir dostum var kardeş gibiyiz o olmasa ne yaparım bilmiyorum.bir de üniversiteden var farklı şehirlerde olduğumuz halde 3-4 günde bir telde konuşur birbirimizin hayatını ayrıntılarıyla biliriz.onlar benim herseyim o kadar güzel birşey ki olmasını istemekte haklisin.universitede inşallah gerçek manada dost olacak birini bulursun
aynen öyle..en kötüsüde varmış sanıp olmaması benimde lise arkadaşlarımda aynısı oldu o kadar anını içine gömmek ne kadar zor çok iyi bilirim
gonul dostu dmek. ornek vereyim . mesela ben burda zzayflama takiminda yim.takim liderimz dioki doguma giderken sizi seviyorum . dusunsene hic birbirimizin yuzunu gormedik ama sohbetimiz cok hemen hemen herkes birbirinin problemini bilio birbirine dua ediyor iyi ol die . ne kadar karsiliksiz guzel bi sevgi . lazim olan da bu degilmi zaten tatlim . manevi dostluk herzaman baki dir .teşekkür ederim sizinde ihtiyacınız olduğunda bana mesaj atabilirsiniz :) benim gönül dostumda yok sanırım yani insanların kalbini okuyamıyorumki gerçekten beni sevip sevmediklerini bileyim ama yok galiba
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim evet üniversite arkadaşlığı konusunuda ben açmıştım ama bu konuda gerçeek dostluğum neden yok diye üzüldüğüm için açtım o zaman takılmak için bile arkadaşım yoktu ama bugün liseden arkadaşlarımın bensiz whatsapp grubu açtığını öğrendim ki zaten en zor zamanlarımıda tek başıma atlattığım için gerçek dostluk varmı varsa nerde diye sormak birazda içimdekileri döküp rahtalamak istedim ama sanırım yok yada bigün gelecek ama zamanı belli değil umarım bu gerçek dost çok bekletmeden gelir :)Daha önce üniversitede arkadaş konusu için konu açmıştın değil mi tanıdım sanırım. Neyse bence bu konuya çok takılma daha her sey yeni başlıyor. İlla dostluk kurmak sart değil. Herkesle merhaban konuşacak konun olacak kadar muhabbet kur yeter.Fazla samimiyet bir yerden sonra sorun çıkarıyor. Liseden arkadaşım çok ama gorustugum o kadar az ki bir elin parmağını gecmez. Üniversite de aynı şekilde. Ama gordugumde selam sabahim olan çok kişi var. Yakın bir kac kişiyle irtibat kur herkese yakin olmak zorunda değilsin. Çok yakın olan dostum dediğim insanların iyi gününde kötü gununde hep yanında oldum ama onlar hiç uğruna bırakıp gitti su an yetecek kadar cevrem kaldi az ve öz. Bu yılları değerlendirmek senin elinde. Dört sene önce ayni suan yazdığın gibi hissederken şimdi Aynen böyle dusunuyorum.Ne kadar kazık yersek o kadar büyüyoruz işte kısaca.
Realist sin bencevalla biriyle arkadaş olman için aynı sınıfta ya da aynı oda da yıllarca çalışıyor olman lazım, yetişkinlikte bu arkadaşlık ilişkileri farklı işliyor ben de yeni fark ettim
yetişkinlikte çıkara dayalı ilişkiler başlıyor, karşılıklı çıkar ilişkisi varsa ne güzel millet birbirini idare eder gider, ama tek taraflıysa mesela senden bi çıkarları varsa ve o çıkar kesilirse ne arayan olur ne soran...
ay çok mu karamsarım yoksa realist mi bilemedim
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim evet üniversite arkadaşlığı konusunuda ben açmıştım ama bu konuda gerçeek dostluğum neden yok diye üzüldüğüm için açtım o zaman takılmak için bile arkadaşım yoktu ama bugün liseden arkadaşlarımın bensiz whatsapp grubu açtığını öğrendim ki zaten en zor zamanlarımıda tek başıma atlattığım için gerçek dostluk varmı varsa nerde diye sormak birazda içimdekileri döküp rahtalamak istedim ama sanırım yok yada bigün gelecek ama zamanı belli değil umarım bu gerçek dost çok bekletmeden gelir :)
Biz varız burda bizimle paylaşabilirsin cnmbende takmıyım kafama diyorum ama bakıyorum bazen kendi kendime ağladığımda iyorumki 1 tane ya tek 1 tane olsaydı beni sıkılmadan dinleyecek derdimi anlayacak beraber bişeyler yapmaktan sıkılmayacağımız 1 kişi ama yok
Alışıyor insansiz nasıl başa çıkıyorsunuz
bazen insanlar birbirini görmeden daha çok sever bende gönül dostluğundan ilkokul arkadaşımı yıllar sonra internetten buldum başka bi şehirde okuyor mesela o benim gönül dostum sanırım ama sanırım işte onu çok sevmeme rağmen çok sıkmaktan korkuyorumgonul dostu dmek. ornek vereyim . mesela ben burda zzayflama takiminda yim.takim liderimz dioki doguma giderken sizi seviyorum . dusunsene hic birbirimizin yuzunu gormedik ama sohbetimiz cok hemen hemen herkes birbirinin problemini bilio birbirine dua ediyor iyi ol die . ne kadar karsiliksiz guzel bi sevgi . lazim olan da bu degilmi zaten tatlim . manevi dostluk herzaman baki dir .
sağolasın yorumun için ben aslında öyle olmak isterim ama eski arkadaşlarımdan böyle bi kız vardı yani aşırı iyi niyetli ve insanlarla konuşmaktan çekinmeyen tamam bazen aşırılıkları oluyodu ama genede çok tuhaf biri sayılmazdı buna rağmen herkes ona deli gözüyle bakar aşağılar işlerini yaptırırdı bende o duruma düşmekten korkuyorum ama diğer türlüde çok mesafe koyuyorum kendimi çok sınırlıyorum biraz travma etkisi yaptı sanırım etkisinden çıkamıyorumKesinlikle haklisin insan bir dost istiyor yanına. Benim de vardı şimdi bazen sinir olsam da olmasaydı belki bu kadar dolu geçmezdi üniversite hayati. En yakın arkadaşlarımı hep ikinci yıldan sonra buldum ilk yıl genelde kafalar dağınık geçer. Etrafına bak illa kafana göre birileri vardır. Sakin birisin sanırım. Kendini ait hissetmediğin bir ortamda bulunma sirf yalnız olmayayim diye. Muhabbet açmaya çalış al kahveni birinin yanina otur. Geçen hafta noldu derste falan de konu ac. Defter vs iste. Gerçekten bu isler böyle ilerler.Havalar güzelleşene kadar böyle kur muhabbeti sonra gezme planları falan çıkartırlar kaynaşır herkes. Ama emin ol şimdi gordugun ani dostlukların çoğu fos çıkıyor.
işte asıl meselede o yani karakterimi değiştiremiyorum çok zor umursamamak takmamak istiyorum ama gel gör ki kalbim mantığımın önüne geçiyorÇok Değer veriyorsun, takmamayı öğren. Kaybetme korkusu yaşatmıyosun
Allah razı olsun canım benim valla sizlerde olmasanız napardım bilmem burda kimseye söyleyemediklerimi anlatıyorum hemde dertleşiyoruz sağolunBiz varız burda bizimle paylaşabilirsin cnm
valla tebrik ederim ne diyim ben yapamıyorum ama senin adına sevindimBenim yok. Çıkar ilişkisine dayalı gerektiğinde arkadaşlığımı kurar işim bitince suratına bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?