neden benim hiç yakın arkadaşım dostum yok?

Evet sevdiğini düşünüyorum gerçekten bende seviyorum ama beni arayıp biz anlaşamıyoruz diyo sonra tekrar arıyo susuyo konuş diyo ayrıldık ablama beni soruyo kararsız kaldım yoruldum biraz

bir de ben herkesle uzun sure arkadaslik edemiyorum cok sicak kanliyimdir ama enerjim tutmaz bir de kimseyi kendim gibi goremiyorum bu yuzden hic arkadasim yok
aynı ben yaa bende eğlenceliyimdir falan ama bazen de konuşacak konu bile bulamam herkesle arkadaşlık yapmak isterim ama bi algı oluştu eski arkadaşlarımdan insanların beni kullanmasını istemiyorum bide insanlar çakal zaten yani hem sosyal olmak istiyorum hemde toplum korkutuyor beni

ben hiç aşık olmadım zaten bide parasızlık yada sıkıntı gibi dertlerimde olmadığı için insanlarla kopma noktam birazda bu galiba inşallah gerçek dostlar bulurum hayırlısıyla :)

Benim bir tane bile dostum can yoldasim yok! olmadı ! olmayacak

(Bende senin gibiyim bayilirlar muhabbetime ama uzun soluklu bir dostum yok)

Evet sevdiğini düşünüyorum gerçekten bende seviyorum ama beni arayıp biz anlaşamıyoruz diyo sonra tekrar arıyo susuyo konuş diyo ayrıldık ablama beni soruyo kararsız kaldım yoruldum biraz
ohooo abimiz biraz dengesizmiş anlaşılan yoruyorsa bırakın o zaman yani yönlendirmek gibi olmasın öneri sadece yada bu konuyu enine boyuna tartışın anlaşamıyorsanız bitirin

Olmasinda zaten.. hepsi cikarci.. cidden elli tane arkadas edinmemin hic bir manasi yok.. mesela ben hayatimdan cogu kisiyi cikardim.. huzurluyum sukur.. ve anladimki sirf menfaat icin benimle arkadaslik kurmuslar..

Herkesle eglenebilirsin gulebilirsin ama daha fazlasini paylasinca dost olursun hos sohbet elbette onemli ama yeterli degil
ne peki ne yapmam lazım güvenilirim insanların dertlerine çözüm bulmaya çalışırım başka ne yapmam gerekki bana 1 adım gelene ben 10 adım gidiyorum zaten

ohooo abimiz biraz dengesizmiş anlaşılan yoruyorsa bırakın o zaman yani yönlendirmek gibi olmasın öneri sadece yada bu konuyu enine boyuna tartışın anlaşamıyorsanız bitirin
Fazlasıyla dengesiz o peşimden koşmuştu bende yazsam mı diyorum da kafa karışık arkadaş ortamım hiç yok ve fazla bağlandım vazgeçilmez görüyorum yani

Olmasinda zaten.. hepsi cikarci.. cidden elli tane arkadas edinmemin hic bir manasi yok.. mesela ben hayatimdan cogu kisiyi cikardim.. huzurluyum sukur.. ve anladimki sirf menfaat icin benimle arkadaslik kurmuslar..
bende çıkardım en azından rehberimden ama anılarımdan kolay kolay atamıyorum

ya işte bende bunu anlamıyorum insanların aradığı hoş sohbet keyifli zaman geçirmek değilmi öyleyse bizim niye dostumuz yok

Cnm bu çok farklı bir elektrik alma durumu
Örneğin benim bir iş arkadaşım var dolu arkadaşı var çok sessiz sedasız biridir nasıl oluyor hayret r
İkimizin de tanıdık arkadaşlar var bensiz plan program yapıyorlar bana bu yakın arkadaşım anlatıyor ama davet
etmiyor

maşallah Allah dostluğunuzu daim kılsın :)
Saolasın :) Allah senin de karşına çıkarsın
İnsanın hesapsız kitapsız korkusuz derdini sevincini sırlarını paylaştığı biri olmalı hayatında.
"Lan ben bunları bugün buna anlatıyorumda yarın kötü olsak bu beni sırtımdan vurur mu " diye düşünmeyeceği biri olmalı insanın hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…