neden benim hiç yakın arkadaşım dostum yok?

bizdede herkes ayrı biyerde sorsan uzak değiliz aslında ama hanfendiler kendileri buluşmayı tercih ediyolar bana bi haber verilmiyo valla lisedeyken peşimden ayrılmayan insanların böyle yapması ağırıma gitti açıkçası

Gerçekten çok zor ayrılan o ve bana nasıl yazmazsın sevgin bu kadar mı deyip üste çıkıyo anlayamıyorum bu erkekleri vicdanını rahatlatmaya mı çalışıyo

Tatlım yorumlarından çok narin biri olduğunu hissettim ve aynı zamanda mantıklı vr kaliteli bir insan olduğunu düşündürttü yazdıkların bana.
bence senin çok arkadasın istediğin gibi dostun olur kendini zihnini serbrst bırakmalısın bu konuda. Daha çok yolun başındasın iyi ilişkiler için. Kendini serbest bırak bence olur

söyledikleriniz beni çok mutlu etti teşekkür ederimm evet ben genelde duygusuz görünürüm buda beni güçlü hissettirir ama içim öyle değil gerçekten çok hassas düşündüğümün farkındayım ve açıkçası bunun bana üzüntüden başka getiriside yok ama dediğim gibi karakterimi değiştiremiyorum kendimi serbest bırakırsam çok dağılmaktan korkuyorum o yüzden serbest bırakamıyorum ama umarım hayat bana iyi dostlar getirir iyi insanlarla karşılaştırır tabii sizinde karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah :)

Gerçekten iyi biri ondan ayrılmıştım öceleri haftalarca uğraştı yazdı ama şimdi aynısını o yaptı anlamadım bende ne yapsam yazsam mı yoksa yazmasam mı acaba

Gerçekten iyi biri ondan ayrılmıştım öceleri haftalarca uğraştı yazdı ama şimdi aynısını o yaptı anlamadım bende ne yapsam yazsam mı yoksa yazmasam mı acaba
he anladığım kadarıyla sevgini ölçüyor bence mesaj at barışın sonrada sürekli ayrılmaların ilişkinize zarar vereceğini anlat ama bu bikere daha tekrarlarsa geri dönmeyeceğinide bilsin ilişkiniz oyuncak olmasın

ay
ni sekildeyim valla sirf bu kayit oldum ki belki kendime bir dost bulabilirim diye

Benden çok kez zaman istedi hep geri çevirdim sonra yazdı annemle tanıştı yemek yedik hatta bide farklı şehirlerdeyiz ekim ayında istanbuldan bursaya geldi çiçekler böcekler ilgi çok gösterir üzerime çok düşer ama ayda bir iki kez mutlaka kavgamız oluyo ve ilk defa ayrıldık

Arkadaşlık cok önemli ya umarim karşına senin gibi biri cıkar.O duyguyu yasamamak bence hic aşık olmamak gibi bir eksiklik :/ liseden de universiteden de cok yakin arkadaslarim oldu hatta universiteden bir tanesiyle gec tanışmıştık onu ozledigimde burnumun diregi sızlıyor kaçıncı yılın bilmiyorum ama üniversitede daha yakin oluyorsun parasızlıgi hastaligi aciyi bir sürü seyi birlikte yaşıyorsun zor şeylerden sonra bi bakmissin ailen olmuslar

asıl mesele ilgi değil bence evlendikten sonra hepsi aynı olur asıl mesele kavgalarınızda size aşırı tepki gösteriyormu bazı tipler sevdimi aşırı sever kızdımı aşırı kızar öyleside yorar yıpratır insanı dengeli bi insansa kavga ilişkinin tuzu biberi seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan ve gerçekten seviyorsan barışmak için bi adım atabilirsin bence

bir de ben herkesle uzun sure arkadaslik edemiyorum cok sicak kanliyimdir ama enerjim tutmaz bir de kimseyi kendim gibi goremiyorum bu yuzden hic arkadasim yok

Valla 40 yaşına geldim eşimden başka birtane gerçek dostum arkadaşım yok, hepsi iyi gün eğlence dostu. Ama ben böyle çok mutluyum inanki
Allah mutluluğunuzu daim kılsın ama eş bile olsa o boşluğu dolduramayabiliyor insanın başka bi dosta dah ihtiyacı oluyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…