• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Ya cnm tum gece sarilarak uyusun demiyorumki ben.
En azindan yataga girdigimizde bir sarilsin, bende ona sarilayim, ondan sonra nereye donerse donsun, yatsin uyusun.
Ilk zamanlar bekar aliskanligi dedim ama kadinim ben napim, bekliyorum bunlari :KK43:(
Bundan da bir rahatsizligi falan yok.
Onun rahatsizligi benim.
Benimle olmak istemiyor sanirim :KK43:(
Ben tam anlamadım. Cinsellik düzenli oluyor ama sarılıp uyumuyor mu?

valla canım yerden göğe kadar haklısın senın adamında masallahı varr aranızda bayagı bır uçurum açmş anlaşılann ama bu durumu bır uzmanla grüş derım çünkü benım başıma geldiğinde ben bır uzmandan yardım istemiştim ve bana eğer bır erkek karısına yanaşmıorsa kesın bır sorun var erkeklerın her 3 sn de bır beyınlerınden cinsellık gecermiş ve bu kadar uzun sre asla rahatlamadan duramazlarmışş bır eşinı takıp etsen acaba başka yollarlamı kendını rahatlatıo acaba banyoya grdiğinde falan ne kadar sre kalıo gbı gbı işte aklına kotu bişi getırmenı istemem ama aynısını bende yasadım ve eşim en son bana itiraf ettı o zamanlar bıraz sıkıntılarımız vardı ve sorunlar yasamıştık bu sebeblerden dolayı senden soğudum ve elimibıle srmek istemıordum yatağa zor yatıordum vs vs demiştı kendı ağzıyla bence bır uzmanla grüşüp eşini takıbe all beım eşimde senın kı gbıı hersey normal gelıodu ona ama öyle değill ewlılıkte cınsel bırlıktelık olmuorsa yatakta soğukluk varsa o ewlılık sağlıklı olmaktan çıkar unutma.
Peki sonra düzeldi mi sana karşı soğukluğu geçti mi? Benim eşimde aynı ilişki istemiyor ayda 3 defa oluyoruz ilk başlarda böyle değildi, son iki yıldır ilişki sayımız çok azaldı ben kaç kere ağladım ettim hep ben gittim geri cevrildim; yorgunum, istemiyorum, içimden gelmiyor gibi şeyler söyledi. Artık umursamıyorum ama içten içe üzülüyorum nasıl geçer, ne yaparız bilmiyorum. Bu süreçte çok fazla sigara içer oldu iki paketi bir buçuk günde bitiriyor ve çok kilo aldı ben bunlardan dolayı diye düşünüyorum ama yinede bilmiyorum. (Bu arada başka birisi olmadığından eminim.)

Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.
Neden diye siralarmissin ya soyleyim.
Hepsinin cevabi bi cumlede gizli aslinda
"Cunku derdi seninle gecim yapmak degil"
Evinin huzurunu, senin istediklerini onemsemeyen, Sarilmayan, surekli anlamsizca ters davranan insanin tek dusuncesi gecim yapmamakdir.
AYRILSAM DA olur mantiginda.
Korku yok

Eşime sarılıp uyumak bana da çok hoş ve romantik gelir ama ben öyle uyuyamam asla boğulur gibi oluyorum. Ben de sırtımı dönüp yatarım mesela. Bırakın adamı rahat, bazı kişiler uyuyamıyor öyle sarılarak falan. Bu arada benim eşim de bazı geceler yatağa gelmez, salonda televizyon ya da bilgisayar karşısında koltukta uyur. Ben de bu duruma bir aralar bozuluyordum sonra fark ettim ki uyku apnesi var, koltukta daha rahat ediyor. Rahat bırakıyorum ben de. Normal zamanlarda aranızda bir sorun yoksa bırakın adam nasıl rahat ediyorsa öyle uyusun.

aaaaa 2012 konusuymuş yeni gördüm.

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.
Ya arkadaşlar konu sahibi son derece haklı neden beğenmediniz. Adam dönüp yatacaksa neden evleniliyor yani. Evlenmeyip yalnız yatılır daha iyi

7 aylik evliyiz.
Hepsini onada sordum elbette. Hemde defalarca.
Ben sorunlarin yada isteklerin konusularak halledilmesinden yanayim.
O ise kapali kutu. Cvpta vermez, yorumda yapmaz.
Sdc duzelir gb gorunmeye calisir ama sonuc hep ayni.
En son romantik film izlerken gecen hafta sokuldugumda rahatsiz oldu ve beni tersledi, itekledi.
Cok zoruma gitti bu da benim.
Hic sebep yokken gereksiz bu sekilde davranmasi cok kirdi beni.
Bende o gunden beri otururken falan sokulmuyorum artik.
ay bn sizi çok iyi anlıyorum ya ne yazıkki sizde bn gibi duygusal cok hassassınız ama bu erkeklerin inanın hepsiii odun odun gerçekten tükettiğiniz nefese değmez, ne yapmalı bende bilmiyorum ya zamana bırakıp alışacağız ya da bırakıp gideceğiz işte.

Back
X