Neden bir tarzım yok ?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Selam hanımlar.
Direkt konuya geçeyim.
Tesettürlüyüm, uni öğrencisiyim.
Ama kıyafet konusunda çok dertliyim
Sorun ise tarz oluşturamam.
Bazen oluyor klasik etek ,gömlek giyiyorum ;hoşuma fln gidiyor.
Bazen oluyor pantolon ,tunik fln
İkisini de seviyorum ama farkettim ki klasik giyim beni olduğumdan büyük gösteriyor.
Etek fln giyiyorum ama evli kadınlar gibi duruyorum yaş bakımından
Ama spor giyimi de hep tercih edemiyorum daha zor geliyor kombin etmek fln
Dolabima bakıyorum; salak gibi alipta uyduramayip kullanmadığım bir sürü şey var.
Sizce nasıl yapabilirim?
Yani var mı şöyle güzel kombin önerileri, mesela bol pantolonlara fln nasıl şeyler giyebilirim ?
Açık kapalı herkesin tavsiyesine açığım
Öğrenci olduğumu unutmayalım

Bence tesettürlü biri için en ideal şeyleri giyiyorsun. Tarz illa iddialı şeyler giyinmek değildir. Günümüzde bazı tesettürlüler tarz olduğunu zannederek o kadar vamp giyiniyorlar ki, altı kaval üstü şişhane. Onlara bakıp kendini özensiz hissetme hatasına kapilmamişsindir umarim.

Kiyafet alirken sadece etek alma mesela. Magazada etek ve gomlek deneyerek al. Magazadaki calisanlardan da yardim alabilirsin. Bir de dolabimda şu gomlek vardi bu etekle nasil olur acaba diye dusunerek al. Cunku tek parca aldigimda genelde bende kombinleyemiyorum

Yok yok zaten çok gösterişli giyinmiyorum. Sıkıntım daha çok spor mu klasik mi giyineyim bu konu. Çünkü bazen çok büyük gösteriyor giydiklerim farkedebiliyorim

Kesinlikle. Salak gibi gidip hiç kombinim olmayan bi renkte birsey alıyorum fln kalıyor o öyle

Bende kapalıyım kıyafet alırken (pantolon -tunik )ayakkabı şal eşarp çanta ne varsa bir düşünürüm kafamda tasarlar evdekilerle bir kombin oluştururum alakasız birley alsam o zaman ona uygun almam gerekecek bu yüzden tarz ve renkler yakındır birbirine benim dolabımda

Sanırım hep pantolon giyiyorsunuz aslında pantolon kombinleri daha kolay gibi sanki.

Ben cogunlukla klasik dar paca kot pantolon giyiniyorum. Tuniklerimide diz altinda olmasina özen gösteriyorum. Tunigin rengine göre de uygun bir sal takiyorum. Ayakkabi olarakta altina spor ayakkabi da olur, babette olur. Ama topuklu giymem hic. Genellikle bu soyledigim sekilde giyiniyorum canim.

Yok yok zaten çok gösterişli giyinmiyorum. Sıkıntım daha çok spor mu klasik mi giyineyim bu konu. Çünkü bazen çok büyük gösteriyor giydiklerim farkedebiliyorim
O ikilemi ben de yaşıyorum. Ama giderine bıraktım artık; ruh halime göre o gün hangi tarz giyinmek istiyorsam öyle yapıyorum. Bazen spor, bazen klasik giyinsen ikisinde de aklın kalmaz, hem böyle daha keyifli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…