- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Evet malesef giymediğim bir sürü şey varÜst bol ise alt dar
Altı dar ise üstü bol
Güzel olur bence..
Dolabinizda uyumlu şeyleri denklestirin..
Giymediginiz şeylerden kurtulun..
Yok yok zaten çok gösterişli giyinmiyorum. Sıkıntım daha çok spor mu klasik mi giyineyim bu konu. Çünkü bazen çok büyük gösteriyor giydiklerim farkedebiliyorimBence tesettürlü biri için en ideal şeyleri giyiyorsun. Tarz illa iddialı şeyler giyinmek değildir. Günümüzde bazı tesettürlüler tarz olduğunu zannederek o kadar vamp giyiniyorlar ki, altı kaval üstü şişhane. Onlara bakıp kendini özensiz hissetme hatasına kapilmamişsindir umarim.
Feracem de var ama şu toz ve kıl toplamasi yüzünden kirli gibi hissediyorumEn guzeli ferace...
Icine ne giyersen giy
Ne renk esarp takarsan tak...
Kesinlikle. Salak gibi gidip hiç kombinim olmayan bi renkte birsey alıyorum fln kalıyor o öyleKiyafet alirken sadece etek alma mesela. Magazada etek ve gomlek deneyerek al. Magazadaki calisanlardan da yardim alabilirsin. Bir de dolabimda şu gomlek vardi bu etekle nasil olur acaba diye dusunerek al. Cunku tek parca aldigimda genelde bende kombinleyemiyorum
Sanırım hep pantolon giyiyorsunuz aslında pantolon kombinleri daha kolay gibi sanki.Bende kapalıyım kıyafet alırken (pantolon -tunik )ayakkabı şal eşarp çanta ne varsa bir düşünürüm kafamda tasarlar evdekilerle bir kombin oluştururum alakasız birley alsam o zaman ona uygun almam gerekecek bu yüzden tarz ve renkler yakındır birbirine benim dolabımda
Tam anlaşılamadım sanırım :) klasik giyinince büyük görünüyorum sürekli sporda giyinemiyorum zaten herkesin kendine bir tarzı vardır elbet :)Tesettürlüyken ne kadar tarz olabilirsiniz ki?Gayet normal giyiniyorsunuz bence tarz marz aramayın.
Tesettürlüyken ne kadar tarz olabilirsiniz ki?Gayet normal giyiniyorsunuz bence tarz marz aramayın.
O ikilemi ben de yaşıyorum. Ama giderine bıraktım artık; ruh halime göre o gün hangi tarz giyinmek istiyorsam öyle yapıyorum. Bazen spor, bazen klasik giyinsen ikisinde de aklın kalmaz, hem böyle daha keyifli :)Yok yok zaten çok gösterişli giyinmiyorum. Sıkıntım daha çok spor mu klasik mi giyineyim bu konu. Çünkü bazen çok büyük gösteriyor giydiklerim farkedebiliyorim
Tarz demek illa modaya uymak değil ama bence. Burada tarzdan kastım uyumlu, en azından birlikte çok çok abes durmayan şeyler giymek+1
Tesettürde nereye kadar tarz olabilir ki zaten?
Evet bence de daha kolay fazla çeşitliliği yok çünkü e eşarbın ya da şalın ne renkse ona uygun tunik ayakkabı oldumu tamamdırSanırım hep pantolon giyiyorsunuz aslında pantolon kombinleri daha kolay gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?