Neden bir tarzım yok ?

Acikcasi sizin gibi kapalı olup daha duzgun örtüneyim diyeni daha görmedi bu gözler. Aksine önceleri kapalı giyinip sonra açtıkça açıyor herkes. Allah hayırlısıyla doğru şekilde örtünmeyi nasip etsin size :)

Evli kadınlar gibi oluyoruma takıldım yaa..Evli kadın tarzı mı varmış ya da eteği evli kadınlar mı giyiyor yahu.

Evliyim ama şort ve badimi,sandaletimi giyip,sırt çantamı da alıp çıkıyorum dışarı.. Kışın da kot, deri converse,deri ceket filan.
Öğretmenim,eteği okul törenleri haricinde giymem.

Dar paça kot giyip üzerine şık tunikler çok güzel oluyor.
Bol paça pantolona da kalçada biten şık tunikler giyip, pantolonun altına converse giyebilirsin.Kışın deri converse,yazın kumaş converse..
Ama benim favorim dar paça kot pantolon ve tunik.. Ben türbanlı olsam öyle giyinirdim.

Orda belirttim ama yaş bakımından zaten. Hani etek tarzı şeyleri Tesettürde evli insanlar daha çok kullanıyor gibi geldi bana. Bende kullanıyorum ama burda kastım yaş olarak öyle görünmem

kapanalı 1 buçuk yıl oluyor
kombin yapma konusunda kendimi yetenekli buluyorum
zaten çevremdekiler hep soruyor üzrindekini nerden aldın falan diye. hatta bir arkadaş kapanırsam senin gibi kıyafetler giyerim dedi . ( genellikle alt ve üst bol parçalar giyinirim, makyaj yapmam,eşarplarım ipektir.)
ama ben bunun biraz maddi gelirle de ilgili olduğunu düşünüyorum.
aldığım şey üstüme yakışırsa kaç paraysa alırım acımam ama gelirim az olsaydı ben de rüküş olurdum k öğrenciyken hep rüküş diye takılırlardı bana

Renk ne kadar uyumlu olursa olsun parçalar kaliteli değilse üst baş kaliteli durmuyor, şık olmuyor dediğiniz gibi. Bütçe koymadan olmuyor yani aynen dediğiniz gibi

tesettürde şıklık bence şöyle olur :

1.topuksuz düz taban ayakkabı

2.hatları belli etmeyen bol kesim kıyafetler

3. deve hörgücü yapılmamış tesettür başı

4.çok renkli ,ilgi çekici desenleri olmayan eşarp ya da şallar

5.teni belli etmeyecek kalınlıkta kıyafetler ve başörtüler

6.makyaj yapılmamış temiz,duru bir cilt.

Spor giyin. Daha öğrencisin. Yeni gelinler gibi klasik giyinme.
Etekte giymek istiyorsan spor ayakkabı ile kombinleyecegin etekler seç. Kot ceketle, deri ceketle falan giy eteği.
Yada tek parça elbiseler kullanabilirsin ama o da yaşına göre olmalı, Duz elbiseler var elbise kumasindan kemerleri olan, vücut sekline göre kemeri istediğin yerden bağlarsin vs. .
Ama tabi bunlar hep kisisel fikirler. Bu şekilde de kendi tarzınız olmamış olur.

Renk ne kadar uyumlu olursa olsun parçalar kaliteli değilse üst baş kaliteli durmuyor, şık olmuyor dediğiniz gibi. Bütçe koymadan olmuyor yani aynen dediğiniz gibi
ama benim bi arkadaş vardı gider pazardan ucuz kıyafetler bulup giyerdi durumları kötüydü çünkü ve gayet de şık olurdu apışıp kalırdım. canım bence biraz yeteneğe bağlı bu :) biz yeteneksiziz heralde kız . parayı bulunca şık oldum ben valla :))

Bende neden her konu buraya açılıyor diye dertliyim

Mesela bu konu Alışveriş ve Giyim Tüyoları'na açılmalıydı ama açılmamış.

Hanımlar,
uygun bölümler varken Bir Derdim Var bölümüne açılan konular kapatılır ve konu sahibesi uyarı alır bilgisini sizler bunu öğrenene kadar tekrarlayacağım.
Benden ve cımbızımdan çekmek istemiyorsanız site kurallarına uyunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…