Neden böle birşey deme gereği duydum.. ?

bilmiyorum hiçbirşeyi kabullenemiyorum sanırım kendimi kandırıyorum çünkü nişanlımı seviyorum diye düşünüyorum ama bu yaşadıklarım seviyorsan neden böle yaptın dedirtiyor. nişan bozma olayına geleyim ailem çok geri düşünen insanlar birkez nişan bozeldu ikinciye tekrar olmaz bunu nişanlımada yapamam şuan kafam karışık sonra ya daha çok pişman olursam diye korkuyorum.ve zaten düğün tarihim belli artık haftaya nikahım olacak ve benim düşündüğüm şeylere bakarmısınız Allah ım nasıl çıkarım bu işin içinden gerçektenn ne yaptığımı bilmiyorum ben...

canım Allah kolaylık versin bence sen nişanlına aşık değilsin çünkü onu gerçekten sevseydin patronunun dediğine hiç kafanı takmazdın bile o yüzden evliliği iyi düşün ama bide söyle bişi var eğer büyük bir rizk alırda düğünden vaz geçersen patronunlada olmazsa ozaman ne olacak??? ki bide zaten ayrılmışın tekrar barışmısın bide şimdi gene ayrılırsan ailen üzülmezmi?? çok zor bir durum ama bence sakince bi kaafanı dinle ğer nişanlını sevmiyorsan evlenme keseinlikle çünkü sevgisiz bi evlilik cehennemdede beterdir... ama bunu patronun için yapma kendin için yap çünkü patronundada bi dengesizlik var heralde durmuş durmuş sen evlenincdmi söyleyeceği tutmuş yani bu mantık dışııııı... hakkında hayırısı olur inşallah ama iyi düşün

vallahi canım sen durumuna alışıp kabul edeceksin gibime geliyor...
keşke patronun olsaydı yani...
adam bekar sen bekar ne güzel olurdu...

bilmiyorum hiçbirşeyi kabullenemiyorum sanırım kendimi kandırıyorum çünkü nişanlımı seviyorum diye düşünüyorum ama bu yaşadıklarım seviyorsan neden böle yaptın dedirtiyor. nişan bozma olayına geleyim ailem çok geri düşünen insanlar birkez nişan bozeldu ikinciye tekrar olmaz bunu nişanlımada yapamam şuan kafam karışık sonra ya daha çok pişman olursam diye korkuyorum.ve zaten düğün tarihim belli artık haftaya nikahım olacak ve benim düşündüğüm şeylere bakarmısınız Allah ım nasıl çıkarım bu işin içinden gerçektenn ne yaptığımı bilmiyorum ben...

Aslında biz insanlar kendi sonumuzu bile bile hazırlıyoruz..
Mutluluk ya da mutsuzluk gün gibi ortada iken bahanelerin arkasına sığınıyoruz..
Geri düşünen aileniz,siz nişanı bozduğunuzda en fazla ne yapar ki size?

bu sekilde i evliliğe adım atma bence
sonrasında sen pişman olursun
patronuna gelince
daha öncden olsa evet derdim diyosun
kuzum beni yanlıs anlama ama ne yardan vazgecmek istiyosun
ne de serden bu sekilde olmaz biliyosun
ama bence simdilik biraz düsün kafanı dinle
hemende evlenme derim been :))

sizin kafanızı karıştıran patronun dedikleri olmuş .. siz sevmeseniz eski nişanlınızla barışmazdınız değilmi. siz zaten bir bocalama dönemindeymişsiniz . patronun söyledikleride üstüne tuz biber olmuş ..
şimdi siz nişanlınızı sevmiyorsanız eğer evlenmeyin .. ikinizde mutsuz olursunuz .. yok vazgeçemem evlenmek zorundayım diyorsanızda patronun söylediklerine kulak asmayın .. zaten baska sehire gidecekmişsiniz. unutmanız en mantıklısı olur .. evlenirseniz unutmak zorundasınız ..evliliğinizi riske atmayın ve mutlu olmaya çalışın ozaman ...
hakkınızda hayırlısı ..

nikahın haftaya, olmamış bile
ya evlensen böyle şeyleri kafandan çıkaramazsan ne olacak

elektiriklenme birini beğenme hoşlanma bunlar anlık bence
karsındaki insanları sen bizden daha iyi tanıyorsun doğrulukları kişiligi karakteri evlilikte bunlar önemli bence eğer nisanlına bu konuda güveniyorsan seni üzmeyeceğini bence hiç kimse icin yıkma
ve patronun önce nisanlanırken ve nisanlından ayrılırken nerdeydi o zamanda böyle oturup konuşuyorsanız neden duygularını acmamış sonucta bir nisandan dönme olayı var o zaman hemen duygularını acabilirdi ben samimiyetine inanamadım nedense

en sevdiginiz deli gibi asık oldugunuz insan bile olsa evlinirken insan icinde korkular kuşkular muhakkak oluyor bence sen bunuda yasıyorsun

patronunun seni beğendiğini aşık olduğunu söylemeden önce şunu anladım..
patronun dan hoşlanıyorsun
onun da senden hoşlandığını biliyorsun...
evleneceğin adamın senin gözünde herhangi bir caizebesi kalmamış
patronunu karizmatik ve yakışıklı buluyorsun..
aranızda elektriklenme olmuş...
sanki onada açık kapı bırakmak istercesine "aileler girdi araya ben istemiyorum ama..."gibi bir cümle kurmuşsun bu cümleni okuduğumda patronunun senin seninde patronunu sevdiğini anladım...fakat şok oldum yazmışsın canım ama şok olmana gerek yokki sen zaten biliyordun sanırım...
yanlış olan şudur tatlım...
kimi seviyorsan onu gururla taşı...ben neden partonuma böyle bişey diyim ki hatta
seviyorum ben kocam olacak adamı gidiyorum artık buralardan başınızın çaresine bakın derim...sevgimi taşır ve gösteririm
sen sevgini sevmediğin için taşıyamıyorsun ve gösteremiyorsun...

piyona senin yorumların benim içimi dağlıyo balım harikasınnnnhihoyyythihoyyyt

sana gelince arkadaşım yaşını merak ettim bir ikincisi patronun kaç yaşında burnuma kötü kokular geliyor yoksa patronun evlimikötükedihüso

yani sen şimdi haftaya nikahlanacak sonrasında da başka bi şehre gideceksin.
nişanı bozamam diyorsun.
peki bozma.evlenip farklı bi şehre gideceksin dolayısıyla patronunu da görme şansın yok artık.
evleneceğin adamı da sevdiğini söylüyorsun.sadece patronun ilgisi kafanı karıştırmış.
senin nıkahlanıp o şehirden gitmenle durum kendiliğinden hallolacak.
he mümkün olsa nişanı boz nıkahlanma ya da tarihi ertele.patrondan uzaklaş.kafanı dinle kararı sonra ver diyecem.

ıcınızde ne gecıyo..
hayatta ne zamana kadar baskalarını dusunerek davranıcaksınız pekı?
sız hangı plandasınız oncelık sız olmalısınız dıyom ben sadece hayat sızı evlecek kısı sızsınız ailenız yada aileler degıldır yarın obursu gun mutsuz olunca neden dusunerek evlenmedın yada sız ıstedınızde oldu derler..
mantıklı dusunun derım ama saglıklı karar verın suan emınım cok baskı vardır ustunuzde ve saglıklı dusunemıyosunuzdur da..

1.neden bunu söyleme gereği mi duydun... çünkü patronuna bariz ilgin var ...yumurta kapıya dayanmış ve ben elden gidiyorken acaba bir ışık ta o yakar mı diye....

2. nişanlınla hiiiiiç evlenmeye kalkma ,sonu hüsran ve ayrılık olur....ona da sanada yazık olur...

3.ailenin ve çevrenin sana ayrılık sonucu vereceği tepkinin etkisi ve yankıları maximum 6 ay sürer ama er geç unutulur ve kızgınlıklar geçer,dedikodular vs diner...

4.şayet nişanlınla evlenirsen ,tüm bu hissettiklerine rağmen hemde ve tabii aile -çevre baskısını göze alamayacak kadar cesur olmayı bilemez isen...tüm hayatını bir esarete bağlamış ,bambaşka bir şehirde ve konumda üstelik sevemediğin kocanla o esaretin demir parmaklıkları arasında bugüne keşkeler yağdırır ve gözyaşlarının içinde boğulabilir ve çok daha büyük bir hatayı göğüslemiş,çok daha hasarlı ve yaralı olursun .....

iyisimi cesur ve kararlıol....bu hayatını yaşayacak olan sensin ...bir ömrü ve geleceğini ziyan edip ağlayacağına ...şimdi cesaretli olup ,kararlarının arkasında dimdik durma zamanı .... sonra istersen patronunla isterr X le devam et yoluna ...ama iç sesine kulak ver...yoksa dış sesler seni hep sen olmamaya iter hayat boyu....

Erkeklere kızıyoruz değil mi. yok eski sevgilisini düşünüyor. Nişan bozuyor yok bilmem ne. ıkı-üç yılda bir aşk mı bulacağız kendimize. ılk heyecanlar geçince hemen yenilerine mi yelken açıcaz. Yazık etme nişanlına ayrıl. Patronunla evlenmeye kalkınca başkası gelip seni sevdiğini söylerse patronunu da bırakırsın. Duygusal olgunluk olmadı mı olmuyor işte. Kusura bakmayın ama meyletmekle ilgilidir bu. Demek ki meyiliniz varmış.

arkadaşlar fikirlerinize kulak vererekten nişanı ertelemek için nişanlımla konuştum şimdi.ve daha kötü oldu durum nişanlımda gidip babasına anlatmış benim düğünü ertelemk istediğimi babasıda benim babamı aramış kızınız nişanı ertelemek istiyor biz herşeyimizi hazırladık düğün yeri ayarladık tarih aldık demiş ve babamda onlara katılmış..abimde arıyor bana kızdı sen bilmiyormuydun düğün tarihini düğün tarihin ne zamansa o zaman evleneceksin dediii..yine çaresiz kaldım birşey yapamıyorum .

Patronun sana bunu söylemeseydi mutlu mesut evlenecektin değil mi? He allahım ben mi çok geri kafalıyım. Yazık etme nişanlına aklın kalmış patronda. Bir gün gelip de bunu bir kadına söyleyebileceğim aklıma gelmezdi. Hassasız diye geçiniyoruz güya, bencilliğin diğer adını da aşk koymuşuz.

Nişanlını seviyorsan evleneceksin tabii ki. Düğün için bütün hazırlıklar yapılmışken erteleme düşüncesi soğukluk yaratır.
Patronun söylediklerini kaale almamalısın bence.
Çünkü ilgisi olsaydı daha önce söyleyebilirdi hazır ayrılmışken.
Şimdi evleneceğin sırada söylemesi çok yanlış.:olmaz:
İnsanın içinde bile olsa o zamanda söylenmez.
Kafanı bulandırmak için art niyetten başka bir şey değil.
Hiç kafanı karıştırma önüne bak.

Nişanlını seviyorsan evleneceksin tabii ki. Düğün için bütün hazırlıklar yapılmışken erteleme düşüncesi soğukluk yaratır.
Patronun söylediklerini kaale almamalısın bence.
Çünkü ilgisi olsaydı daha önce söyleyebilirdi hazır ayrılmışken.
Şimdi evleneceğin sırada söylemesi çok yanlış.:olmaz:
İnsanın içinde bile olsa o zamanda söylenmez.
Kafanı bulandırmak için art niyetten başka bir şey değil.
Hiç ka

fanı karıştırma önüne bak.[/
evet doğru söylüyorsunuz bu saatten sonra birşey yapamam artık kafamı butür şeylerle kurcalamamam lazım ..

bana zaman ayırıp fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim şimdi daha iyi anlıyorumm. herşey yoluna girer inşallah.. ve herşeyin hayırlısı olur inşalla. tekrar teşekkürederim herkese.

Back
X