Neden böle birşey deme gereği duydum.. ?

Patronun sana bunu söylemeseydi mutlu mesut evlenecektin değil mi? He allahım ben mi çok geri kafalıyım. Yazık etme nişanlına aklın kalmış patronda. Bir gün gelip de bunu bir kadına söyleyebileceğim aklıma gelmezdi. Hassasız diye geçiniyoruz güya, bencilliğin diğer adını da aşk koymuşuz.

vereliniortak vereliniortak alkisalkisalkis alkisalkisalkis

lütfen yadım edin nasıl çıkarım bu işin içinden.öncelikle daha önceki yazılarımdanda biliyorsunuzdur ben daha önceden nişanlıydım ve sonradan nişanı bozdum anlaşamadığım bir tartışma sonucu aradan bir süre sonra tekrar eski nişanlımla barıştık ve aileler arasında tekrar bir söz oldu.ve bu ayın sonunda düğünüm var.şuan çalışıyorum ve evlendikten sonra başka şehire gideceğim ve çalışma hayatım artık olmayacak.işimi çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum ve patronumada nasıl açıklardım bu durumu halen anlamış değilim patronuma evlenmek istediğimi itiraf edemedim ve farklı şekilde anlattım sanki sadece nişanlım benimle evlenmek istiyormuş gibi durumu anlattım.hatta şöle anlatayım dedim ki xbey eski nişanlımın babası tekrar babamı aramış ve oğlunun benimle evlenmek istediğini söylemiş ve bu durumdan sonra babamında bişey demediğini söyledim ve buraya gelip tekrar söz takıldı bu ayın sonunda da düğünüm var dedim yani işten ayrılmak zorundayım dedim yoksa ben evlenmek istemiyorum ama artık aileler girdi işe ve bu saaatten sonra birşey yapamam dedim.ve patronum benimle konuşmak istediğini söyledi.konuştuk ve şok geçirdim uzun zamandan beri patronumda beni seviyormuş bunu anlatmak istemiş ama benden birşey göremediği için o da saklamış hep içten içe sevmiş bu durumumda bana direk evlenme teklif etti ve ben şaşırmış durumdayım zaten düğün stresi üstümde ne yaptığımı bilmiyorum.eski nişanlımla barışmış olmasaydık teklifine olumlu cevap verirdim çünkü bana değer verdiğini biliyorum bazen keşke daha erken söyleseydi mutlu olacağımı düşünüyorum ya aklım çok karıştı ne yaparım ben şimdi.. nasıl bu durumda çeker giderim ya ben başta hiçbirşey düşünmüyordum şimdi benimde kafam karıştı neden patronuma yalan söyledim başında doğruyu söyleyecektim hatta konuşurken öle konuşacaktım ama nedense böle birşey çıktı ağzımdan.tam düğün arefesinde çok mutlu olmam gerekirken ben evlenmek istemiyorum sürekli ağlıyorum bu karmaşadan çok yoruldum kafayı yemek üzereyim nasıl çıkarım Allah ım bu durumdan ne yaptım ben ...

sakın hataya düşüp evlenme nişanlınla hata yapmış olursun ve her ikinizde çok mutsuz olurrr bence sen de içten içe patronundan hoşlanıyordun ama kendine itiraf edemiyormulsun gibi me geldi ama adamın niyeti ciddimi bilmek gerekli tabiiibence nişanlına haksızlık etme derimmm bu işi de fazla uzatmaa

piyona senin yorumların benim içimi dağlıyo balım harikasınnnnhihoyyythihoyyyt

sana gelince arkadaşım yaşını merak ettim bir ikincisi patronun kaç yaşında burnuma kötü kokular geliyor yoksa patronun evlimikötükedihüso

evli olsa evlenme teklifi edermi? bekar demekki

önce bi kendinize gelin ...ne bu böyle..

nişanlısınız,nişanlınızı seviyorsunuz aynı zamanda da patronunuza ilgi duyuyorsunuz...

karşındaki adamın nişanlının duygularına yazık..evlenmek üzere aklınızdan neler geçiriyorsunuz...

demekki sizinde aklınız uzun süredir patrıonunuzdaymış ki şuan aklınız karışmış...

sürekli erkekleri suçlarken kadınlarda sütten çıkmış ak kaşık değil hani...

sonuçta bir erkek bunu yalnız başına yapmıyor dimi...

bana şey gibi geldi boşluktaymışta o sıra eski nişanlısını tekrar kabul etmiş gibime geldi bence yazık nişanlınada ne kadar üzülür senin farklı birisini düşündüğünü öğrenince ya sadık ol nişanlından başkasını görme yada bırak gitsin yazık etme ....

asla evlenmeeeeeeeee!!! evlilik cok zor gercekten, bir de sevmiyosan pek uzun surmez zaten...evliligi bu kadar cocuk oyuncagiymis gibi gorup hafife alma sakin...nisanliyken aklin baskasina kayiyorsa sakin evlenme...o evlilikten hayir gelmez tatlim...

Emin olmadan sakın evleniyim demeyin şimdiden başlamıssınız pişman olmaya sonra neler olur allah bilir. Nişanınızı bozmadan bi şekilde erteleyin ve bence patronunuzdan uzaklaşın iyice düşünüp karar vermek sizin için en iyisi. ama şuan nişanlım desen patronun, patronum desen aklınız diğerinde kalıcak ve çok pişman olursunuz.

Back
X