Neden bosanmıyor

Ben dava acmıyorum cunku bitmesini isteyen o
O bitsin derken neden ben dava acıyımki
Yeniden evlenme niyetim yok
En azından kısa vadede yok
Ama flort edecem artık bıktım yani yalnızlıktan
Ne olursa olsun kağıt üzerinde evlisiniz.Bu durumda flortlesmek sizi nasıl bir konuma sokacak farkında mısınız?Flörtleseyim derken hamile kalırsanız ne olacak?Çocuk otomatikman nikahlı kocanizin çocuğu sayılacak.İnatlasmayi bırakın da açın davanizi kurtulun!

Benim annemin hisimlarinda çirkin bir huy vardir (ic anadolunun kirsali). Bir bosanma olacağı zaman kim bosanmak istediyse o açsin diye senelerce beklerler 300-500 lira bosanma masrafini vermek istemezler + karşıdakini sindirme olarak gorurler. O istedi bosanmayi ben niye adliyelerde suruneyim dava acsin gideriz derler.

Hesap su evli de olsa o bir kadınla beraber olabilir ama karısı evli olarak kimseyle ask yasayamaz. Bence bu yuzden bosanmıyor kadın baskasını bulmasın diye

çocuklarını korumak amacıyla, kadını toplumda dul adı altında bırakmamak için

Böyle saçma düşünceleri destekler tarzda konuşmayın lütfen! Kadın dulsa adam da dul.
Kadına en büyük zararı hemcinslerinden geliyor, çok yazık.

Ben dava acmıyorum cunku bitmesini isteyen o
O bitsin derken neden ben dava acıyımki
Yeniden evlenme niyetim yok
En azından kısa vadede yok
Ama flort edecem artık bıktım yani yalnızlıktan
Ortada yanlis bilinen bazi seyler var. Kim dava acarsa haklarini talep eder. Siz acarsaniz nafaka, taki, tazminat, vs... o acarsa o kendi taleplerini sunar.
Anlasmali bosanmada da ortak talepler bir protokolle belirlenip imzalanir.
Simdi neden dava acmaz sorusuna gelince.... Neden acsin ki? Zaten istedigi hayati yasiyor. Erkekler bizim gibi degil. Kagit uzerinde evli gorunmesi onun icin birsey ifade etmez ki. Ha ne zaman evlenirse o zaman bosanir. Bu sekilde onu rahatsiz eden birsey yok ki.
Eski esim de evden ayrildi aylarca dava acmadi. Onun icin sorun degildi. Hem dava acmayinca ogluna nafaka sorumlulugundan da kurtuluyordu. Avukat parasi, mahkeme..
Ne gerek var ki boyle seylerle ugrasmaya.. nasilsa istedigi bekar hayatini yasiyordu. Ben davayi acinca o da dava acti. Her iki taraf da kendi taleplerini sundu...

Bende 20 yillik evlilikten sonra aldatildim es olacak kisi bosamam diyor sen bosamazsan omur boyu boyle dururuz diyor nafaka vermemek ve zaten istedigi gibi yasiyorlar olan kadina oluyor herzaman

Aldattığını kanıtlayamıyormusunuz
Beni istemeyen adamın nikahında durmak da istemem kendimi ezik hissederim
Yani sen ne halt edersen et kürkçü dükkanı seni bekliyor izlenimi vermek karşı tarafa bunun 1/10ini hissettirmek asla istemem
Nafakamı da çocuğumun nafakasını da ondan isterim maaşı az olabilir ama nafakamı ödesin kalan parasını canının istediğine yedirsin

Bacım sende bir tuhafsın
Hem "o istiyor ayrılmayı neden ben açayım davayı " hemde "bende hayatımda sağlam biri olsun istiyorum" diyorsun
E aç o zaman davayı kendi nedenini sen söylüyorsun

Boşanmaya niyetlenip , ayrı yaşamak ama resmi olarak boşanmamak ?
bunu sana herhangi bir duyguyla ifade edemem iyi kötü üzücü ya da sevindirici gibi çünkü iş kalpte bitmiş herkes biliyor yani resmi verilerde evli yazıyor olması bana ya da karşı tarafa bir şey ifade ettirmiyor. Bir an önce boşanayım kendi soyadımı alayım gibi bir tasam da yok karşılıklı olarak yoğun işlerimiz var belli bir zamandır bir de bunla uğraşmayalım diyip erteliyoruz sadece

adam ayrı yaşıyoruz diye de kekliyor olabilir
bazı kadınlar eşlerinin geldisine gittisine karışmaz kendi halindedir
bu yüzden adamlar rahattır
ama karısını boşamaz metres yapar
kadın boşanmamış adamla bu halde görüşmeye devam ediyorsa kadında alalen metresdir

Anladım bende buna benzer bir durumun içindeyim ondan sordum :)

Simdi siz es konumunda misiniz?sevgili konumunda mi?ikisinin ihtimalleri ayri ona gore yazalim

Eşiysen sen daha iyi bilirsin
Neden konuları doğru düzgün yazmıyorsunuz onuda anlamıyorum
Bir erkek neden boşanmıyor soru?
Ya böyle böyle oldu .eşimle ayrıyız dava açmadı demek zor mu?
Bu şekilde nasıl yorum bekliyorsunuz
Buda forumda Moda oldu bu ara

Esiysen sen iyi bilirsin ne demek bilmiyoruzki konu actık hem
Cocukmu azarlıyosun sen isine bak hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…