- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ne olursa olsun kağıt üzerinde evlisiniz.Bu durumda flortlesmek sizi nasıl bir konuma sokacak farkında mısınız?Flörtleseyim derken hamile kalırsanız ne olacak?Çocuk otomatikman nikahlı kocanizin çocuğu sayılacak.İnatlasmayi bırakın da açın davanizi kurtulun!Ben dava acmıyorum cunku bitmesini isteyen o
O bitsin derken neden ben dava acıyımki
Yeniden evlenme niyetim yok
En azından kısa vadede yok
Ama flort edecem artık bıktım yani yalnızlıktan
O zaman kadın evlenmesin baskasıyla olamasın diye olabilirMal yokki bölüşsün
Parası fazla yok zaten nafaka bağlanmaz bağlansada az olur
Hesap su evli de olsa o bir kadınla beraber olabilir ama karısı evli olarak kimseyle ask yasayamaz. Bence bu yuzden bosanmıyor kadın baskasını bulmasın diyeBaşka hesapları vardır. "Özgürlüğüne" kavuşmak isteyen adam illa ki davasını açar. Ya bilmediğiniz malı mülkü, parası var, ya başka hesapları var. Yoksa ayrıldıktan sonra kağıt üstünde evli kalmanın manası yok.
çocuklarını korumak amacıyla, kadını toplumda dul adı altında bırakmamak için
Ortada yanlis bilinen bazi seyler var. Kim dava acarsa haklarini talep eder. Siz acarsaniz nafaka, taki, tazminat, vs... o acarsa o kendi taleplerini sunar.Ben dava acmıyorum cunku bitmesini isteyen o
O bitsin derken neden ben dava acıyımki
Yeniden evlenme niyetim yok
En azından kısa vadede yok
Ama flort edecem artık bıktım yani yalnızlıktan
Boşanmaya niyetlenip , ayrı yaşamak ama resmi olarak boşanmamak ?Boşanmak mı
bunu sana herhangi bir duyguyla ifade edemem iyi kötü üzücü ya da sevindirici gibi çünkü iş kalpte bitmiş herkes biliyor yani resmi verilerde evli yazıyor olması bana ya da karşı tarafa bir şey ifade ettirmiyor. Bir an önce boşanayım kendi soyadımı alayım gibi bir tasam da yok karşılıklı olarak yoğun işlerimiz var belli bir zamandır bir de bunla uğraşmayalım diyip erteliyoruz sadeceBoşanmaya niyetlenip , ayrı yaşamak ama resmi olarak boşanmamak ?
Anladım bende buna benzer bir durumun içindeyim ondan sordum :)bunu sana herhangi bir duyguyla ifade edemem iyi kötü üzücü ya da sevindirici gibi çünkü iş kalpte bitmiş herkes biliyor yani resmi verilerde evli yazıyor olması bana ya da karşı tarafa bir şey ifade ettirmiyor. Bir an önce boşanayım kendi soyadımı alayım gibi bir tasam da yok karşılıklı olarak yoğun işlerimiz var belli bir zamandır bir de bunla uğraşmayalım diyip erteliyoruz sadece
Esiysen sen iyi bilirsin ne demek bilmiyoruzki konu actık hemEşiysen sen daha iyi bilirsin
Neden konuları doğru düzgün yazmıyorsunuz onuda anlamıyorum
Bir erkek neden boşanmıyor soru?
Ya böyle böyle oldu .eşimle ayrıyız dava açmadı demek zor mu?
Bu şekilde nasıl yorum bekliyorsunuz
Buda forumda Moda oldu bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?