Neden bosanmıyor

Bir erkek ayrı oldugu halde bikaç sene neden dava açmaz bunda sebep nedir sizce? Cevrenizde boyle biseye tanık oldunuzmu
Bı sure böyle takilayim kafa rahat hem ayrı gibi hem evli gibi. Tilki gibi dükkana geri gelirim hesabı yapmış olabilir. Nafaka vermemek için başka türlü yollarada başvurabiliyorlar.

Eşinden ayrı dahi yaşasa o adam evli ve benim nazarımda boşanma ihtimali aynı evde yaşayan kadardır
Kadın kadının kurdudur dense de,erkeklerin kurtlukları,hinlikleri karşısında kadınların çok daha masum olduğunu düşünürüm hep genel anlamda.
Yine bu sorunun cevabı verecek ya da veremeyip çirkefe/yalana kişi o adamın kendidir.Bazı kadınlar sabırla umutla boşanmasını bekliyor,üzerine gitmek istemiyor kaybetmemek için ha sabrın sonunda kazanan var mıdır az da olsa vardır,peki bu minik ihtimal için için bir ömür beklemeye değer mi asıl onu doğru değerlendirmek gerekli

Nafaka vermemek. Mal bölüşmemek.

O zaman karısını aldattığı kadınla evlenmek zorunda kalmamak. Boşanmazsa, evlenemez.
Mantıklı yorumlar gelmiş.
Malının mülkünün olmasıyla çok da alakası yok ki. Sigortası varsa isterse ödemesini, icra yoluyla kesilir. Ben İKda çalışırken asgari ücretli bir abi vardı. İcraya düşmüş. Maaş zamanı adama gitmeden icraya gidiyordu 300'ü
Şimdi verse bugün 3 verir,yarın 5, ertesi gün az parası vardır hiç vermez.
Bir zorunluluğu yok ki. Ama mahkeme kararı olunca o parayı istese de istemese de öder
Ayrıca üşeniyor olabilir. Zaten ayrisiniz. Yeniden evlenmeyi de düşünmüyor. Neden açsın ki?
Hem eski karısı hayatına birini almak isterse işi zorlaşır. Hem dava açmaya para harcamaz, hem avukat vs vs strese girmez...
Hem belki de "biraz günümü gün edeyim, baktım başımın çaresine bakamıyorum-kiz da düşüremiyorum. iki özür diler,çocuğumuz icin deyip barişirim elbet. Köprüleri yakmaya gerek yok" diye düşünüyordur.
Ama Türkiye cumhuriyetinde kadının da boşanma hakkı var.
Neden siz dava acmiyorsunuz? Hem devletin boşanmış kadınlara maddi yardımı da var. Bir Asdep'e gidip öğrenin. Bence boşanmak sizin için böyle durmaktan daha iyi olur. Hem maddi hem manevi olarak

Bir tanıdığım 7 yıllık ayrılık sonrası boşandı. O arada başka bir kadın buldu tabi adam. Ama yinede ayrılmadı. En sonunda kadın açtı davayı. Sebebi tek 1 ev. Ondan hak vermemek istemedi sanırım.

Mal yokki bölüşsün
Parası fazla yok zaten nafaka bağlanmaz bağlansada az olur
Birde karşıdaki kadını süründürmek pislik yapmak içinde boşanmaya yanaşmayanlar olur
Ben erkeğim her türlü pisliği yaparım ama kadın yeni bir hayat kuramaz nasılsa düşüncesi
Kısacası pisliğine

Ben dava acmıyorum cunku bitmesini isteyen o
O bitsin derken neden ben dava acıyımki
Yeniden evlenme niyetim yok
En azından kısa vadede yok
Ama flort edecem artık bıktım yani yalnızlıktan

Evet hos değil kağıttada olsa evliyiz hala
Ama banada yazık
Bende insanım hayatımda sağlam birisi olması benimde hakkım değilmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…