Neden böyle davrandı sizce

Zaten demek istediğimde oydu. Size güzel duygularla gelseydi durum daha farklı olurdu.. Aldatmak sadece aşk yada cinsellik değil. O kişiyi düşünmüşsünüz, aradığında konuşmuşsunuz, yemeğe gitmişsiniz . Siz bunları yaparken evliymişsiniz.. Umarım düşünceleriniz değişmiştir bundan sonra..

Ay yok artık! Hala kafanı kurcalıyor yani? Adamla başbaşa yemeğe bile çıkmışsın. Evli olduğunı öğrendikten sonra dahi laf sokma samimiyetini göstermişsin, nişanlıyken sana kur yapmasını engellememişsin, evlendikten sonra tutup adama ne var ne yoksa ailevi durumlar hakkında anlatmışsın, e biraz sussaydın da o anlatsaydı bari niye aramamış sormamış. Deli edersiniz insanı yaa. Bi de eşimi aldatmadım diyor

Aldatmış olmak için sevişmiş olmak mı gerekiyor? Bdv'de çok konu okudum eşi sosyal medyalarda kızları aratıp bakınca aldatıldım diye üzülen hanımları.
Bir de olaya şöyle bakın eşiniz nispet olsun diye karşı cinsten biriyle yemeğe çıksa yetmeyip evliliğinizdeki problemleri anlatsa sonra bu kişiyle sizi mukayese edip sizin artılarınızı fazla bulup kendi kafasında sizi tercih etse bi de bunu marifetmiş gibi gelip insanlara sorup istişare etse tepkiniz ne olurdu?

Bence hayatına sadece drama aramış, sizde bi drama yaşamak istemiyorsanız bence düşünmeyin bu saatten sonra.

Allahtan adam cesaretsizmis, vicdanliymis ki ileriye gitmemis...
sana kalsa...ohhooooo

ya da sen boyle rahat ve yuzsuz davranarak adami korkuttun
basina bela almaktan korktu....

Ay evli insansın senı cıddıye almamş bı adamı bekarken nısanlıyken evliykn bukadar nıye düşünürsun. Pes yani

millet nelerneler yapıyor da sizizbeni yargılıyorsunuz, ortada cinsellik yok bişi yok, başlatan o,o suçsuz, ben ilgisini cevaplayınca suçluyum, peki öyle olsun.zaten kadına farklı erkeğe farklı muamele ediyoruz hep.

o zaman toplum içinde öyle insanlar var ki anlatıyım, ekmeğimi kazanmaya gittim ben en ücra x iline, evli çocuklu kur yapan adamlar mı ararsın hepsini gördüm ve tiksindim...İçlerinde saygın kitap yazmış olan da vardı, onlar hala saygın...ben içlerinden birinden hoşlandığım için en kötüyüm...ve anlam veremiyorum

aslında anlam veriyorum onun bana yaptığı beni tanımaya çalışmaktı, bakalım ne tepki verecek ya da o kel kafası ve göbeğiolmasına rağmen genç ve hoş bir bayanın hala kendinden hoşlandığını görüp ihya olmaktı, ama ne oldu benim niyetim belliydi, evlilik, tüm ilişkilerimde böyleydi, adam gibi evlendim, o da böyle bakakaldı...

Allahtan adam cesaretsizmis, vicdanliymis ki ileriye gitmemis...
sana kalsa...ohhooooo

ya da sen boyle rahat ve yuzsuz davranarak adami korkuttun
basina bela almaktan korktu....
telefon numaramı x den alacak kadar cesaretsiz bir adam, dengesiz bir adam, kendiniolduğu gibiifade etmeyen bir adam.bense o aralar allahımhayırlı kısmetim çıksın da evleniyim diyen birkızdım
1

aslında duygularımı ifade etmede en cesuru idim, evli olduğunu öğrendiğimde çıldırdım, bunu nasıl yapabildi dedim, yapabiliyormuş, karakter meselesi

ben zaten onunla ilgilensem en başta,ilk geldiği gün,o geldi ve ben izin isteyip gittim,mesai bitimine 3 saat kala geldim, o da bana kur yaptı o arada, ben o ara çok yalnızdım, hatta ona sordum üstü kapalı o gün:annen babanla mı yaşıyorsun diye, evli mi diye üstü kapalı, evet dedi.sonradan öğrendim, aynı apartmanda yaşıyormuş.ne biliyim en başta kendini bekar gibi lanse etti.evli gibi davranmadı, ilk adımı ben atmadım,3 ay deli gibi platonik aşka tutuldım

Karısını aldatma potansiyelindeki bir adamdan anlam ekliyorsun ya pes! Ya cevabını bulsan ne olacak,zaten sen de evlenmişsin artık, kendine gel!

Ya adam zaten evliymis.
Ne diye asik oldum ayaklari, insanlar duygularini kontrol edebilir!
Sen de evlenmissin.
Yok yemege cikmalar yok ustune dusunmeler.
Kendine gel ya, adamdan isik gorsen ohooo.
Bu olan iki taraf icin de agir sifatlari gerektiriyor resmen.

Bunları düşünmenin yeri zamanı mı şimdi..
Neden tekliflerini kabul ediyorsunuz, neden ona mesaj yazıp geri dönüş bekliyorsunuz?
Ve tüm bunları yaparken nasıl eşinizin yüzüne bakabiliyorsunuz?

Yooo çok yanılıyorsun!
O zamanlar kel kafası ve kocaman göbeğiyle,cebinde evli kimliği ile bekar kızları etkileyebildiği için egosu tavan yapmıştır sadece.
Sen adından çok uzun bakakalmışsın sanırım...
Şimdi ise lavantanın mor mu yeşil mi olduğunu hatırlamıyordur emin ol!!!

O sana senden etkilendiğini söyledi, numaranı aldı, sen onu aradın, evli olduğunu anladın, laf soktun, birkaç ay sonra evlendin, buna rağmen onunla görüşmeye gittin, onu kafandan sildin, sonra onunla ilgili konu açtın..
Bence sen kendini sorgula neden böyle davranıyorum diye.
Bu kadar kolaysan yandın sen!!

duyguları kolaylık ve zorluk olarak görmüyorum ben, basit ve yalın olacaksın, ne hissettiysem onu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…